Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
Παναγιώτη τι κάθεσαι και σκέφτεσαι ρε φιλε?απο celica κατανεμητη φοράω και εγώ και δεν είχα κανενα λειτουργικο προβλημα.απλά θα πρέπει να μάθεις να πατας με ρεγουλα σε καποιες φασεις το φρενο αναλογα το οδοστρωμα (τουλαχιστον αυτο ισχυει σε μενα που δεν εχω abs).
οι μπροστινοι τροχοι μου μπλοκαρουν τακτικα αλλά εξετιας του κατανεμητη τα πισω φρενα φρεναρουν πολυ περισσοτερο και έτσι το αυτοκίνητο καθεται στα 4 και δεν εχεις το φαινομενο του να βυθιζεται μονο το μπροστινο μερος.όχι οτι δεν βυθιζεται αλλά σε συγκριση με μαμα καταστασεις καμια σχεση.
εσυ που θα εχεις πλεον πολυ πιο δυνατά φρένα απο εμενα θα πρέπει να εισαι λιγο προσεκτικος και συγκρατημενος ειδικα στην αρχη γιατι μετα το συνηθίζεις.
μπορεί να σου μπλοκάρουν οι τροχοι,αλλά το αυτοκίνητο επιβραδύνει πολυ πιο αποτομα και θα δεις διαφορά στην αποσταση ακινητοποιησης αλλά θα πρέπει να συνηθίσεις τους πίσω που έρχονται.εγώ ακόμα αυτο δεν το έχω συνηθίσει και το φοβάμαι
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
λεπτομερειες ειναι αυτα κωστα
λυνοντε αυτα...
απλα το gt4 ειχε διπιστονες πισω που σημαινει πανε καργα υγρα πισω... ενδεχεται να μποκαρω ευκολα πισω με αποτελεσμα να σβουριζει στις στροφες...
λυνεται και αυτο...
και εγω να μπλοκαρει θελω και να το φτιαξω παρα να μη πιανει καθολου...
ερωτηση προς τσερκενε...
ενα λαστιχο 195/40 η 45/16 θα ειναι ιδιο σε πλατος σε χιλιοστα με ενα 205/50/16? δλδ οσο μικραινει το προφιλ φαρδαινει το λαστιχο επειδη πλησιαζει τη ζαντα η οχι?
πλατος ζαντας 6.5
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 17-03-10 στις 22:34.
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Τελικά αυτή η καρότσα δεν θα καταφέρει να έχει μοτέρ μαμά.Είναι σαν τα παιδιά που όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνουν.Έτσι και εδώ τα άλογα αυξάνονται.Άντε ρε Πάνο με το καλό να βάλεις το μοτέρ να κάνουμε δοκιμές