Σήμερα ηρθε η πολλαπλη σπιτι!!! απο τις 28/5 γρηγορα ε? τελικα ειναι ομορφη και στιβαρη κατασκευη, ειναι οντως ανοξειδωτες οι σωληνωσεις, αλλα τα πλακακια τα πιανει ο μαγνητης, εξαλου ελεγε Inox 304 οι σωληνωσεις οχι και τα πλακάκια ομως! οι κολλησεις ειναι πολυ καλες, μονο μια απο κατω ειναι κακομουτσουνη εμφανισιακα αλλα δεν δειχνει να εχει προβλημα, το μεταλλο ειναι χοντρο νομιζω 3mm στις σωληνωσεις. Το περιεργο ειναι η κλιση μεταξυ πλακακι τουρμπινας και πλακακι μοτερ δεν επρεπε να ειναι 90 μοιρες? ειναι λιγοτερο? νομιζα πως ειναι 90 μοιρες αλλα μαλλον οχι οπως φαινεται και εδω :
http://s180.photobucket.com/albums/x...t=IM002997.jpg
βαζω και μερικες φωτος απο την πολλαπλη, για κανονιστε κανα καλο παιδι να ερθει κυριακη περα για να κανουμε καμια δουλεια! :P πηρα και αντλια υδραυλικου 4EFE 50 ευρω γιατι στην δικια μου τρεχουν ζουμια καργα! και θα συνδεσω τις υποπιεσεις γιατι μου ειπε ο μαντρας οτι τις ειχε βαλει αυτος στην δικια του και επαιζε μια χαρα!
ΑΑΑ! και τι αλλο, αν ριξω το υδρογονο μετα την τουρμπινα δλδ στην εισαγωγη κοντα (πεταλουδα) δεν θα χανω πιεση???? θα φευγει απο εκει ο αερας οταν τουρμπιζω και θα σκαει μεσα στο δοχειο του υδρογονου! ετσι δεν ειναι? οποιος εχει καμια ιδεα ας πει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
πότε τα σφίγγετε όταν ξανά κρυώσει ? νικηφόρε το γκροβερ τι τύπου είναι ? μη ξαναβαλεις αντισκουριακο τα περισσότερα εχουν λιπαντικό μεσα και οταν βράσει θα έχεις παλι δυσάρεστα αποτελέσματα σα μουστάρδα θα γινει , μονο σπρει καρμπυρατερ που διαλύει ρύπους λάδια και ρητίνες και δεν αφήνει τπτ καμιά στρώση λίπανσης στεγνώνει αμέσως
|
σορρυ δεν ειχα δει το ποστ σου! ναι οταν κρυωσει εχουν χαλαρωσει! πιστευω τωρα με τα νεα να μην εχω προβλημα! τα γκροβερ δεν ξερω πως τα λενε σαν εκεινο στην φωτο ειναι! για το αντισκουριακο εχεις δικιο! εριξα εξωτερικα και εγινε χειροτερα! που θα βρω το αλλο???