Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
22-01-07, 13:01
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
ρε νονε τοσο προβλημα ειναι να βαλεισ 2 φοτο????ολοκληρο θεμα εγινε.
δωσε φοτο στο λαοο!!!!!
|
Ναι ρε θα βγαλω ειπαμε, αμα το δω, και οποτε το δω, υπαρχουν αλλα επειγοντα θεματα να τελειωνουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
με το βαγγελη κπ61 τι γινεται?τουκανε κανενασ κακο και χαθηκε?νονε δεν πιστευω........?????????
|
Θα ειναι διαθεσιμος μετα το Πασχα, μεχρι τοτε δουλεια πολυ. Η δουλεια του πιανει φορτε αυτην την εποχη, δεν μας ξεχασε.
|
22-01-07, 15:09
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla1975
Να σου πω καποια παραγματα γιατι το θεμα το εχω ψαξει αρκετα και είμαι και μέλος. Για να παρεις πινακιδα πρεπει να καταθεσεις τις πινακιδες σου στην Εφορεια. .
|
Απο τη στιγμή που καταθέσει κάποιος τις πινακίδες στην εφορία για να βγάλει ιστορικές πινακίδες, μπορεί όποτε θελήσει να ξαναπάρει τις πινακίδες του Υπουργείου πίσω; Όταν δεν κυκλοφορεί, μπορείς να το έχεις στο δρόμο;
Μου φαίνεται θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Το αμάξι το χρησιμοποιώ 2 φορές το χρόνο απο λίγες εβδομάδες κάθε φορά. Πληρώνω τέλη 93 ευρω και την ελάχιστη ασφάλεια ένα μήνα κάθε φορά απο 29 ευρώ (και όμως γίνεται). Σύνολο 151 ευρώ. Άν έκαναν και τα τέλη μηνιαία όπως στην Μεγάλη Βρεττανία, θα μου στοίχιζε ελάχιστα. Το ετήσιο κόστος για τις ιστορικές με τις υποχρεωτικές συμμετοχές σε συναντήσεις σε τί ανέρχεται?
|
22-01-07, 16:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν μπορει να ξερει ο ΣΙΑΒΕ αν εχεις ή οχι πινακιδες. Και να τις κατεθεσεςι, τις ξαναπαιρνεις, και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν. Αν κοστιζει κατι αυτο ρωτα τον Σαββα που το εχει κανει. Ποσο κοστιζουν οι ιστορικεςπινακιδες? 150 Ευρω για παντα μου ειπαν. Αν αλλαξει ομως ιδιοκτητη μπορουν να τις ζητησουν πισω.
Περισσοτερα απο τον ψυχολογο της παρεας.
|
22-01-07, 16:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Με το χρωμα ομως που το εχεις δεν νομιζω να εβγαινε και μπορει να εχεις προβληματα, ψαξτο
|
22-01-07, 17:59
|
|
Μέλος
|
|
|
|
εδω ειμαι μικρε
σας παρακολουθω
δεν εχω τιποτα αλλο εκτος απο πολυ δουλεια και ενα κομπο στο στομαχι
τον λενε κυριακο
|
|
|
|
22-01-07, 19:07
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgios_xynos
δεν μπορει να ξερει ο σιαβε αν εχεις ή οχι πινακιδες. και να τις κατεθεσεςι, τις ξαναπαιρνεις, και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν. αν κοστιζει κατι αυτο ρωτα τον σαββα που το εχει κανει. ποσο κοστιζουν οι ιστορικεςπινακιδες? 150 ευρω για παντα μου ειπαν. αν αλλαξει ομως ιδιοκτητη μπορουν να τις ζητησουν πισω.
περισσοτερα απο τον ψυχολογο της παρεας.
|
πολλοί περιορισμοί για όχι πολλά πλεονεκτήματα μου φαίνεται. πρώτα απ'ολα φταίει και το ελληνικό δημόσιο. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα τέλη πρέπει να είναι ετήσια και όχι μηνιαία. αν πάρεις αμάξι καινούριο στις 30 δεκέμβρη πληρώνεις τέλη και για τις άλλες 364 μέρες χωρίς να το'χεις χρησιμοποιήσει. είτε δηλώσεις το αμάξι σε ακινησία για μια ώρα ή για ένα χρόνο θα σου στοιχίσει το ίδιο. υπάρχουν ειδικές ασφάλειες περιορισμένων χιλιομέτρων ανα έτος στην ελλάδα; γιατι να πληρώσει κάποιος την ίδια ασφάλεια αν χρησιμοποιεί το αμάξι του μια φορά την εβδομάδα με κάποιον που το χρησιμοποιεί πιο συχνά; νομίζω το δημόσιο θα έπρεπε να κάνει κάποιες διευκολύνσεις πρώτα με την υποστήριξη λεσχών και ομοσπονδιών. τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στην ευρώπη.
|
|
|
|
26-05-07, 18:32
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Και μετα απο καιρο ηρθε η στιγμη να ξαναπιασω το αγαπημενο μου κορολλι (το 4θυρο φυσικα) που παρεπιμποντως απο σημερα "φοραει και ιστορικες πινακιδες"!!! Δλδ στην παρεα του corollaclub εχουμε πλεον 2, του Αγγλου ψυχολογου και το δικο μου (και τα 2 ασπρα 4θυρα ΚΕ30)!!
Λοιπον ηρθε η ωρα να λυθει το προβλημα το κινητηρα και γιατι δεν παει αυτο οπως παει το 2θυρο (ο Οσκαρ).
Αλλιμονε οπως μου εχεις πει αυτο το μοτερ πριν το παρω στα χερια μου ειχε μολις 30.000 χλμ απο γενικη επισκευη (σε γνωστο μαγαζι των Αθηνων) και την ολη ρυθμιση μετα την εχει κανει ο μηχανικος σου στα Γιαννενα. Οταν ειχα ανοιξει στην αρχη το καπακι και ειχα δει τους εκκεντροφορους οντως ειχα δει οτι τα μεταλλα του κινητηρα ηταν πεντακαθαρα. Και απο κατω που ειχαμε βγαλει το καρτερ για να αλλαξουμε την τσιμουχα του, στροφαλος και μπιελες γυαλιζαν, πουθενα ιχνος καρβουνιλας - καμμενου λαδιου. Οπως μου ειχες πει και απο την αρχη, περσι τον Ιουνιο, να μην "τολμησω" να πειραξω τους εκκεντροφορους και την ρυθμιση τους διοτι ηταν τελεια ρυθμισμενο και μαλιστα ο εκκενροφορος της εξαγωγης ηταν και ενα δοντι πιο "αργος" διοτι ετσι πηγαινε καλυτερα. Και μαλιστα το σταρλετ του φιλου σου με αυτες τις ρυθμισεις σκοτωνε.
Τα λεω καλα μεχρι τωρα Αλλι?
|
|
|
|
26-05-07, 19:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
|
|
[quote=GEORGIOS_XYNOS;245324]Και μετα απο καιρο ηρθε η στιγμη να ξαναπιασω το αγαπημενο μου κορολλι (το 4θυρο φυσικα) που παρεπιμποντως απο σημερα "φοραει και ιστορικες πινακιδες"!!! Δλδ στην παρεα του corollaclub εχουμε πλεον 2, του Αγγλου ψυχολογου και το δικο μου (και τα 2 ασπρα 4θυρα ΚΕ30)!!QUOTE]
.................................................. .................................................. ....
Αντε μπραβο Γιωργο!! η μπλε πινακιδα της ΕΟΟΕ στο αμαξι τρελα. Εγω το εχω περασμενο και ασφαλισμενο εκει. Πινακιδα λεω να βγαλω κατα το τελος του ετους γιατι εχω τα τελη πληρωμενα για φετος.
Ελπιζω να καταφερουμε να συναντηθουμε καποια στιγμη. Ειχα κατεβει Ελλαδα πριν 15 μερες αλλα ηταν τοσο το τρεξιμο που ουτε τον Κυρ. που ειμαστε στην ιδια πολη δεν πηρα να τα πουμε.
Αντε νομιζω πως πρεπει να εχουμε και ενα τμημα corolla-αντικα στο club.
p.s. ενα βραδυ οσο ημουν Ελλαδα ειχα κατεβει για ποτο στο Ειρηνης και Φιλιας στο Φαληρο. Μεσα στην τρελα και στο κομφουζιο για παρκινγκ πετυχα ενα νεαρο με ενα κιτρινο ΚΕ25 κουπε το οποιο ηταν αστερι και μαλλον με πολλες δυνατοτες..... τον ρωτησα αν ξερει για το club μαλλον δεν ηξερε. Δυστηχως μου κορναρανε και του μιλησα φευγαλεα. Τον εχει πετυχει ποτε κανεις????
KE-30 Classic
|
27-05-07, 00:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γώγο όπως τα λες έχουν τα πράματα συν ότι ο μηχανικός λέει πως είναι σχεδόν σίγουρος ότι οι ρυθμίσεις στα καρμπς σου είναι από Αλαίν Ντελόν μέχρι Άλιεν .....
27-05-07, 20:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
ο μηχανικός λέει πως είναι σχεδόν σίγουρος ότι οι ρυθμίσεις στα καρμπς σου είναι από Αλαίν Ντελόν μέχρι Άλιεν .....
|
χαχαχαχαχαχαχα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17186594 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|