Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
|
Re: Ποιος Είναι?? |
|
07-04-06, 01:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Ποιος Είναι??
|
07-04-06, 02:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
λοιπον ημουν Τρικαλα το προηγουμενο 4ημερο σε μια φιλη μου....πηγαινοντας προς το αμαξι μου εκει που ειχα παρκαρει 2 αμαξια ποιο περα ηταν ενα corollaki αλλο πραμα.....ειχε body kit πολλα αυτοκολητα(το μονο που δεν μου αρεσε) και στο πορτ-μπαγκας ενα μεγαλο αυτοκολητο του site www.topsecretjpn.com.To αμαξι ηταν πορτοκαλι αλλα πολυ χτυπητο και το καπο ο ουρανος και το πορτ μπαγκαζ μαυρο.φορουσε 17αρες λογικα νικελ ζαντες ενα παραξενο σχεδιο και χαμηλωμενο πιτα.... Μου εκανε φοβερη εντυπωση κι αν και ακουγεται καγκοyρεικο δεν ηταν καθολου....Θυμιζε demo car εταιριας.... Ποιοs να το ειχε αραγε...εχετε κανενα info????
|
07-04-06, 02:19
|
|
|
|
|
Ποιος περασε την Τεταρτη εξω απο τα GOODYS της Αργυρουπολης με μαυρη 111 με baget καθισματα μεσα?
|
|
|
|
07-04-06, 18:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
λοιπον ημουν Τρικαλα το προηγουμενο 4ημερο σε μια φιλη μου....πηγαινοντας προς το αμαξι μου εκει που ειχα παρκαρει 2 αμαξια ποιο περα ηταν ενα corollaki αλλο πραμα.....ειχε body kit πολλα αυτοκολητα(το μονο που δεν μου αρεσε) και στο πορτ-μπαγκας ενα μεγαλο αυτοκολητο του site www.topsecretjpn.com.To αμαξι ηταν πορτοκαλι αλλα πολυ χτυπητο και το καπο ο ουρανος και το πορτ μπαγκαζ μαυρο.φορουσε 17αρες λογικα νικελ ζαντες ενα παραξενο σχεδιο και χαμηλωμενο πιτα.... Μου εκανε φοβερη εντυπωση κι αν και ακουγεται καγκοyρεικο δεν ηταν καθολου....Θυμιζε demo car εταιριας.... Ποιοs να το ειχε αραγε...εχετε κανενα info????
|
Το car το έχω δει κι εγώ. Υπερβολικό αλλά καλή δουλειά ταυτόχρονα. Στην αρχή δεν μου πολυέκατσε καλά στο μάτι αλλά τώρα το έχω συνηθίσει και είναι κάτι το διαφορετικό. Έχω βάλει άτομα που τον ξέρουν να έρθουν σε επαφή μαζί του και ίσως το Πάσχα που θα ανέβω να κανονίσω να τον συναντήσω και να του πω για το club αλλά πίστεψέ με δεν είναι το μόνο [acronym:5c43bb26fe="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:5c43bb26fe] που κυκλοφορεί στα Τρίκαλα και είναι κουκλί υπάρχουν πολλά απλά δεν γνωρίζουν για το club. Ηδη έχω ένα [acronym:5c43bb26fe="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:5c43bb26fe] και ένα AVENSIS καινούριο που κυκλοφορούν με αυτοκόλλητα μπας και δει κανένας και μπει στον κόπο να έρθει σε επαφή μαζί μας αλλά μέχρι τώρα κανά δύο μόνο έδειξαν ενδιαφέρον στην αρχή και μετά εξαφανίστηκαν. Θα πρέπει να αρχίσω ποιο δυναμικά την προσέγγιση (να τους βρίσκω εγώ δηλαδή με την πρώτη ευκαιρία και να τους μιλάω) αν βέβαια δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τους moderator.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
08-04-06, 22:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ
|
|
Στην αργυρουπολη με bucket μαλλον ηταν ενας φιλος μου που εχει ασημοκαπακο αν ειχε ζαντες kosei και εξaτμηση αλλα supra ειναι σιγουρα αυτος και το πουλαει.
χτες στην θυσεως στην καλλιθεα ημουν με το starlet και ανοιξα με ενα μαυρο corolla 3d e 12 με φασα στο μπαμπριζ που αγραφε corolla αν ειδα καλα.
ειναι κανενας απο εδω.
|
|
|
09-04-06, 20:18
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
E111 στρογγυλοφαναρη κοκκινη στο Θεαθηναι Κυριακη απογευμα 9/4 με αυτοκολλητα του club και σηματακι GT στη μασκα. Δεν τον εχω δει στις συναντησεις.Ποιος ειναι;
|
10-04-06, 02:31
|
|
|
|
|
Tο Σαββατο το βραδυ εξω απο το Νοστος.(Club πισω απο το Hilton)Ενα ε111 μαυρο με κοκκινα αυτοκολητα του Club.Μην μου πεις οτι ημασταν στο ιδιο μαγαζι?
|
|
|
12-04-06, 01:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Καπανδρίτι Αττικής
|
|
Επισης Σαββατο βραδυ κατα τις 12-12.30 στο ικα Ζωγραφου μαυρο 11 και e12 ασημι.Με κατευθυνση προσ αθηνα-κεντρο.Τους κορναρα και εστριψα στο στενο μετα το ικα...
|
|
|
13-04-06, 04:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Το car το έχω δει κι εγώ. Υπερβολικό αλλά καλή δουλειά ταυτόχρονα. Στην αρχή δεν μου πολυέκατσε καλά στο μάτι αλλά τώρα το έχω συνηθίσει και είναι κάτι το διαφορετικό. Έχω βάλει άτομα που τον ξέρουν να έρθουν σε επαφή μαζί του και ίσως το Πάσχα που θα ανέβω να κανονίσω να τον συναντήσω και να του πω για το club αλλά πίστεψέ με δεν είναι το μόνο [acronym:22734518af="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:22734518af] που κυκλοφορεί στα Τρίκαλα και είναι κουκλί υπάρχουν πολλά απλά δεν γνωρίζουν για το club. Ηδη έχω ένα [acronym:22734518af="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:22734518af] και ένα AVENSIS καινούριο που κυκλοφορούν με αυτοκόλλητα μπας και δει κανένας και μπει στον κόπο να έρθει σε επαφή μαζί μας αλλά μέχρι τώρα κανά δύο μόνο έδειξαν ενδιαφέρον στην αρχή και μετά εξαφανίστηκαν. Θα πρέπει να αρχίσω ποιο δυναμικά την προσέγγιση (να τους βρίσκω εγώ δηλαδή με την πρώτη ευκαιρία και να τους μιλάω) αν βέβαια δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τους moderator.
[/quote]
φιλε αυτος εχει κανα μαγαζι και το κανε ετσι....δεν μοιαζει σαν αμαξι που το εχουμε για βολτα καθημερινη...καταλαβες τι εννοω ε? εγω παντως που ημουν για 4 μερες τρικαλα και εκοβα βολτες με το δικο μου δεν ειδα κανενα αλλο ετσι τουμπανο corolla( σε καμμια βιτρινα χαζευα το δικο μου χαχα) παντως φαινετε πως εχει ριξει φραγκα...και η φαση ειναι πως τοτε που το ειδα το ειχε 2 αμαξια διπλα απο το δικο μου...στανταρ θα το ειδε!
|
|
|
13-04-06, 14:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Όχι δεν έχει κάποιο μαγαζί το παλικάρι απλά είχε τρέλα και το έκανε. Με αυτό κυκλοφορεί συνέχεια στα Τρίκαλα και το κορυφαίο δεν πρέπει να έχει γκαράζ γιατί το έχω δεί παρκαρισμένο πολλές φορές έξω από ένα σπίτι (και λογικά εκεί μένει). Υπάρχουν και άλλα και μάλιστα αρκετά όχι σε τέτοιο βαθμό βέβαια αλλά έχουν πέσει λεφτά αρκετά. Το ξέρω γιατί μία περίοδο που έψαχνα body kit για μένα και πήρα σβάρνα τα μαγαζιά ότι μου έδειχναν σε περιοδικά και άλλα προσπέκτους μου έλεγαν οτι μπορώ αν θέλω να το δώ και από κοντά γιατί το έχει βάλει 'ο τάδε μου μένει εκεί...' Ουτε ένα body kit δεν βρήκα που να μην υπάρχει έστω ένα corolla στα Τρίκαλα που να μην το φοράει.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17436099 seconds (79,14% PHP - 20,86% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|