Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
14-12-12, 12:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε madvinegar όντως δεν είναι τόσο παράξενει η λούμπα που λέγαμε στην ροπή...Όσα έψαξα έχουν αυτή την κοιλιά αλλά το δικό μου δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ...Σήμερα ή αύριο αν προλάβω θα κάτσω να λύσω την κονσόλα του ταμπλό να ψάξω να βρώ που βρίσκεται ο παράλληλος....Φαντάζομαι πως φταίει το πρόγραμμα σε αυτό και σε σχέση με την δική σου καμπύλη (στα άλογα ) βλέπω μικρες πτώσεις ενώ στην δική σου είναι πιο γραμμική η άνοδος...θα το ψάξω...Εγώ πάντως έμεινα ευχαριστημένος από το αμάξι γιατί όπως σου είπα πάει αρκετά καλά.....Είναι πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε για την ροπή απο τόσο χαμηλά...κάνει το αμάξι να κινείται ικανοποιητικά χωρίς να σηκώνεις 4000-5000 στροφές.....Χάρηκα πολύ που γνώρισα πολλόυς corollaκιδες και μπράβο στα παιδιά που ήρθαν απο τόσο μακρυά για να περάσουμε όμορφα...
|
14-12-12, 13:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Εγώ πάντως έμεινα ευχαριστημένος από το αμάξι γιατί όπως σου είπα πάει αρκετά καλά.....
|
Αυτο το ειδα και εγω, μία που ανοιξες εξω στο δρομο μετα την δυναμομετρηση, και μια που κοιταζα το στροφομετρο σου οσο το δυναμομετρουσες και μετα τις 4.000 ανέβαζε παρα πολυ γρήγορα. Σαν να εκανε ξεσπασμα. Το δικο μου δεν ειχε τετοιο ξεσπασμα και ανεβαζε πολύ πιο ήπια/γραμμικά.
|
14-12-12, 13:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ρωτάω για τον Intruder για να δω εάν έχει νόημα ένα συγκριτικό διάγραμμα του 1zz με το υπερκυβισμένο του Mad, μιας και είναι από το ίδιο Dyno. Αλλά εφόσον έχει κάποιες βελτιώσεις, δε ξέρω εάν βγάλουμε κάποια ουσιαστικά συμπεράσματα ή μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο...
14-12-12, 14:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Το καθεαυτου 1ZZ (ειδικά του MR2), ειναι μελετημενο απο το εργοστασιο. Εχει σωστη εξατμιση, σωστη εισαγωγη, σωστη κεφαλή, σωστα μπεκ, σωστή χαρτογραφιση κτλπ. Αρα ξεκινάει απο τα 142 άλογα και τα όποια κιλα ροπης, και ό,τι βελτιωσεις κανει πανω σε αυτα του δίνουν και παραπάνω καλυτερα αποτελεσματα.
Το δικο μου υπερκυβισμενο δεν ειναι ουτε σωστα προγραμματισμενο, ουτε εχει σωστη εισαγωγη, ουτε κεφαλη, ουτε μπεκ (τροφοδοσια), και ειδικά καθολου σωστη εξαγωγη. Αρα εγω ξεκινάω με στοχο τα 142 άλογα και την οποια ροπη (και οχι ως βάση).
Απλά δεν ξερω αν αξιζει να μπλέξω με ολα τα ανωτέρω, δεδομένου οτι θα μου κοστισει 3 φορες πιο ακριβα (και με αμφιβολα αποτελεσματα) απο το να εβαζα απευθείας ενα 1ZZ μοτερ.
|
14-12-12, 14:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Σωστά τα λες. Απλά πιθανόν να βλέπαμε τι διαφορές έχουν οι υπερ/νοι σε σχέση με το μαμά 1zz κινητήρα...
|
|
14-12-12, 14:45
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Το καθεαυτου 1ZZ (ειδικά του MR2), ειναι μελετημενο απο το εργοστασιο. Εχει σωστη εξατμιση, σωστη εισαγωγη, σωστη κεφαλή, σωστα μπεκ, σωστή χαρτογραφιση κτλπ. Αρα ξεκινάει απο τα 142 άλογα και τα όποια κιλα ροπης, και ό,τι βελτιωσεις κανει πανω σε αυτα του δίνουν και παραπάνω καλυτερα αποτελεσματα.
Το δικο μου υπερκυβισμενο δεν ειναι ουτε σωστα προγραμματισμενο, ουτε εχει σωστη εισαγωγη, ουτε κεφαλη, ουτε μπεκ (τροφοδοσια), και ειδικά καθολου σωστη εξαγωγη. Αρα εγω ξεκινάω με στοχο τα 142 άλογα και την οποια ροπη (και οχι ως βάση).
Απλά δεν ξερω αν αξιζει να μπλέξω με ολα τα ανωτέρω, δεδομένου οτι θα μου κοστισει 3 φορες πιο ακριβα (και με αμφιβολα αποτελεσματα) απο το να εβαζα απευθείας ενα 1ZZ μοτερ.
|
θεωρητικα ναι,στην πραξη ομως πολλα mr2 δειχνουν απο 130-136.Μην ξεχνας και την πισω κινηση που εχει μεγαλυτερες απωλειες.Ενα mr2 που ηταν να ερθει ηρθε και μετρησε τλκα?
14-12-12, 14:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σωστά τα λες. Απλά πιθανόν να βλέπαμε τι διαφορές έχουν οι υπερ/νοι σε σχέση με το μαμά 1zz κινητήρα...
|
Αν ειχε μετρησει κανενα μαμά 1ΖΖ θα ήταν πολυ ενδιαφερον το συγκριτικο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
θεωρητικα ναι,στην πραξη ομως πολλα mr2 δειχνουν απο 130-136.Μην ξεχνας και την πισω κινηση που εχει μεγαλυτερες απωλειες.Ενα mr2 που ηταν να ερθει ηρθε και μετρησε τλκα?
|
Σωστο και αυτο. Γι' αυτο ειπα θα ειχε ενδιαφερον μονο αν ηταν μαμα το 1ΖΖ.
|
14-12-12, 14:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Ενα mr2 που ηταν να ερθει ηρθε και μετρησε τλκα?
|
Ναι ήρθε, του Intruder και έβγαλε 141,3 ΒΗΡ στις 5.900 σρτ. και 183+ Nm στις 4.300 στρ. Αλλά δεν ήταν μαμά, όπως έγραψε και ο Φάνης παραπάνω...
14-12-12, 16:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Σε μια παλιοτερη δυναμομετρηση που ειχαμε κανει το 2008 στον Μαλιωρα (για οσους θυμουνται), του οποιου το δυναμομετρο μετραει τροχο και με 40 βαθμους θερμοκρασια το VERSO (1.8 1zz ονομαστικη ιπποδυναμη 129ΗP), εβγαλε 120 άλογα και 16,7 κιλα ροπη. Φοραει μονο φιλτρο ΚΝ και sprintbooster. Βεβαια το 1ΖΖ του VERSO με το 1ΖΖ του MR2 έχουν διαφορες σε εισαγωγη και πεταλουδα.
|
14-12-12, 16:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από koperton
Βεβαια το 1ΖΖ του VERSO με το 1ΖΖ του MR2 έχουν διαφορες σε εισαγωγη και πεταλουδα.
|
Λογικα και σε προγραμματισμο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19281101 seconds (83,35% PHP - 16,65% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|