Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ε τοτε αποκλειεται να εκατσε να το φτιαξει μονος του,εγραφε και vrs απο πισω,μαλλον ειχε λαθος οδηγο.
λοιπον ανοιγματα που εχω κανει:
audi a3 122 ονομαστικα(136 πραγματικα) ημουν συνεχει μπροστα και η διαφορα ανοιγε.
προσφατο ανοιγμα με polo tsi, με τα 105 μαλλον, ημουν μπροστα αλλα παει παρα πολυ καλα για τα αλογα του
εχω ανοιξει με golf 1.4 tsi 140 ονομαστικα και ημασταν μαζι ακριβως(εγω δικαβαλος)
επισης με punto t-jet abarth evo 165ps που το ηπια το τσαγακι μου
και με διαφορα ραλλακια που μια κερναω μια κερνανε...
|
Aυτά πριν βάλεις 17αρες? γιατι τωρα δεν σε βλέπω για πολλα πολλα....
Εγώ προσφατα ειχα ανοιξει με ενα civic vti 1600 αυτο του 92-93 και ημουν ενα αμαξι μπροστα συνεχεια.
Με Audi Α3 1600 αυτο που ειπε και ο Jason και δεν με εφτανε με τπτ.
Διαφορα saxoralla αν ειναι σχεδον σε μαμα καταστασεις δεν φτανουν, αλλα επεσα και σε κανα 2 τερατα με turbo που απογειωθηκαν και δεν τα ξαναδα!
Μια φορα πετυχα μια lambo mujalegro πως την λενε και για πλακα εκανα πως ανοιγω, δεν προλαβα καν να βαλω 1η!!! φυσικα απλα δεν ειδα τι εγινε!!!! χαχχαχαχαχαχααχχα
με μια ferrari modena 360 στην Κηφισιας στο Μαρουσι που και εκει για πλακα εσκαγα κανα τουρμπιδι, δεν την ξαναδα μπροστα μου απλα απογειωθηκε.
Κολαω λιγο σε μερικα κυριλε αμαξια για να δουμε κανα μπαντιλικι οπως σε Audi TT 3.2 quatro που μεσα στην Κηφισιας εκανε τρελα παντιλικια!!! αν και δεν το εφτασα ποτε, μια porche carrera στην Εκαλη εμπενε με το πλαι!!! και αυτη δεν την ξαναειδα, αφου δεν την εφτανα! αλλη φορα θα βαζω το iphone να τραβαει βιντεος!
με καποια golf τωρα δεν ξερω ακριβως τι ηταν ενα 1600 και καποιο που ελεγε πισω gti ακομα με ψαχνουν.
Διαφορες mersedes και bmw που συνηθως τα περναω αλλα μου εχουν τυχει μερικα καλά μοντελα με 4 εξατμισεις και πολλα cc (μη με ρωτατε μοντελα) που δεν τα εφτανα με τπτ λεμε!
Με ενα leon 20VT 2000cc 6speed turbo 240hp νομιζω? ξαδερφου μου, δεν τον εφτανα με τπτ, αμαξια μπροστα ητανε.
Σε γενικες γραμμες αυτα.... δεν πολυασχολουμε γιατι τωρα την στηνουν πολυ εδω περα και εχει και φωτορανταρ.