Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-08-11, 22:07
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
δε νομιζω να βγαινει απο τη skoda..μονο αν το εβαλε αυτος μετα...τα 125 δεν καθονται διπλα ουτε δευτερολεπτο... νομιζω το καλυτερο θα ειναι να ανοιξεις καποια στιγμη με το TSI με τα 140 που ειστε και κοντα στην δυναμη...εκει θα φανει καλυτερα η αποδοση πιστευω...
Παλιά 20-08-11, 22:12
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μόνο το 1.2 TSI με τα 105. απο οσο ξέρω δεν βγαίνει άλλη έκδοση με τον TwinCharger.
Παλιά 20-08-11, 22:25
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε τοτε αποκλειεται να εκατσε να το φτιαξει μονος του,εγραφε και vrs απο πισω,μαλλον ειχε λαθος οδηγο.

λοιπον ανοιγματα που εχω κανει:
audi a3 122 ονομαστικα(136 πραγματικα) ημουν συνεχει μπροστα και η διαφορα ανοιγε.

προσφατο ανοιγμα με polo tsi, με τα 105 μαλλον, ημουν μπροστα αλλα παει παρα πολυ καλα για τα αλογα του

εχω ανοιξει με golf 1.4 tsi 140 ονομαστικα και ημασταν μαζι ακριβως(εγω δικαβαλος)

επισης με punto t-jet abarth evo 165ps που το ηπια το τσαγακι μου

και με διαφορα ραλλακια που μια κερναω μια κερνανε...
Παλιά 21-08-11, 02:42
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Το προηγούμενο Fabia έβγαινε vRS με diesel κινητήρα 1,9 και 125 ίππους εάν θυμάμαι καλά και look vRS με τον 1,4 βενζίνης των 101 ίππων. Το νέο βγαίνει vRS με τον 1,4 TSI των 180 ίππων που φοράει και το Polo GTI. Και όντως πάνε πολύ καλά. Έχω ανοίξει εγώ με την TS με Polo GTI TSI από 2ες σε δρόμο έντονα ανηφορικό, γεγονός που ήταν υπέρ του λόγω ροπής, και ήμουν οριακά μπροστά...
Παλιά 21-08-11, 12:02
aliengoa Offline:

Τα Polo, Fabia & Ibiza εξοπλίζονται μόνο με τον 1.2 TSI των 105 ίππων και οι σπορ εκδόσεις τους Polo GTi, Fabia RS & Ibiza FR & Cupra με τον 1.4 τουρμποκομπρεσοράτο των 180 ίππων.
Όποιος έχει οδηγήσει ένα 1.2 TSI σίγουρα θα έμεινε έκλπηκτος απο την ροπή και το τράβηγμα γενικά που έχει αλλα δεν είναι για επιδόσεις. Ούτε είναι ελαφριά. Μόνο τα "σπέσιαλ" είναι πολύ γρήγορα.
Παλιά 21-08-11, 23:55
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Ibiza FR & Cupra με τον 1.4 τουρμποκομπρεσοράτο των 180 ίππων [...]
Το Ibiza FR είναι με 150 άλογα, με 180 είναι μόνο το Cupra...
Παλιά 22-08-11, 02:25
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Το προηγούμενο Fabia έβγαινε vRS με diesel κινητήρα 1,9 και 125 ίππους εάν θυμάμαι καλά και look vRS με τον 1,4 βενζίνης των 101 ίππων.
το παλιο το fabia το εχει ενας φιλος!απ'οτι ξερω και αποτι μου εχει πει ο φιλος μου,vrs δεν βγηκε ποτε απο το εργοστασιο της skoda!στην ελλαδα το εκαναν ετσι!του εβαλαν kw αναρτηση,φιμε,εξατμιση,ζαντες αλουμινιου 16αρες,βαρελακι στην εισαγωγη και προγραμμα.120 αλογα βγαζει και ειναι ταφος!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Όποιος έχει οδηγήσει ένα 1.2 TSI σίγουρα θα έμεινε έκλπηκτος απο την ροπή και το τράβηγμα γενικά που έχει αλλα δεν είναι για επιδόσεις.
θα συμφωνησω μαζι σου!!εχει ενας φιλος το leon 1.4 τsi και ειναι οπως τα λες,νιωθεις την ροπη του για τα καλα!!(ε δεν ειναι και λιγη βεβαια.νομιζω 25 κιλα?)
Παράθεση:
Το Ibiza FR είναι με 150 άλογα, με 180 είναι μόνο το Cupra...
αυτο ισχυε για τα παλια 1.8Τ αντρεα!!
Παλιά 22-08-11, 06:51
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτο ισχυε για τα παλια 1.8Τ αντρεα!!
Όχι μόνο. Ισχύει και για τα καινούργια. Ibiza FR με 1,4 TSI και 150 άλογα και Ibiza Cupra με 1,4 TSI και 180 άλογα...
Παλιά 22-08-11, 09:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
ε τοτε αποκλειεται να εκατσε να το φτιαξει μονος του,εγραφε και vrs απο πισω,μαλλον ειχε λαθος οδηγο.

λοιπον ανοιγματα που εχω κανει:
audi a3 122 ονομαστικα(136 πραγματικα) ημουν συνεχει μπροστα και η διαφορα ανοιγε.

προσφατο ανοιγμα με polo tsi, με τα 105 μαλλον, ημουν μπροστα αλλα παει παρα πολυ καλα για τα αλογα του

εχω ανοιξει με golf 1.4 tsi 140 ονομαστικα και ημασταν μαζι ακριβως(εγω δικαβαλος)

επισης με punto t-jet abarth evo 165ps που το ηπια το τσαγακι μου
και με διαφορα ραλλακια που μια κερναω μια κερνανε...
Aυτά πριν βάλεις 17αρες? γιατι τωρα δεν σε βλέπω για πολλα πολλα....

Εγώ προσφατα ειχα ανοιξει με ενα civic vti 1600 αυτο του 92-93 και ημουν ενα αμαξι μπροστα συνεχεια.
Με Audi Α3 1600 αυτο που ειπε και ο Jason και δεν με εφτανε με τπτ.
Διαφορα saxoralla αν ειναι σχεδον σε μαμα καταστασεις δεν φτανουν, αλλα επεσα και σε κανα 2 τερατα με turbo που απογειωθηκαν και δεν τα ξαναδα!
Μια φορα πετυχα μια lambo mujalegro πως την λενε και για πλακα εκανα πως ανοιγω, δεν προλαβα καν να βαλω 1η!!! φυσικα απλα δεν ειδα τι εγινε!!!! χαχχαχαχαχαχααχχα
με μια ferrari modena 360 στην Κηφισιας στο Μαρουσι που και εκει για πλακα εσκαγα κανα τουρμπιδι, δεν την ξαναδα μπροστα μου απλα απογειωθηκε.
Κολαω λιγο σε μερικα κυριλε αμαξια για να δουμε κανα μπαντιλικι οπως σε Audi TT 3.2 quatro που μεσα στην Κηφισιας εκανε τρελα παντιλικια!!! αν και δεν το εφτασα ποτε, μια porche carrera στην Εκαλη εμπενε με το πλαι!!! και αυτη δεν την ξαναειδα, αφου δεν την εφτανα! αλλη φορα θα βαζω το iphone να τραβαει βιντεος!
με καποια golf τωρα δεν ξερω ακριβως τι ηταν ενα 1600 και καποιο που ελεγε πισω gti ακομα με ψαχνουν.
Διαφορες mersedes και bmw που συνηθως τα περναω αλλα μου εχουν τυχει μερικα καλά μοντελα με 4 εξατμισεις και πολλα cc (μη με ρωτατε μοντελα) που δεν τα εφτανα με τπτ λεμε!
Με ενα leon 20VT 2000cc 6speed turbo 240hp νομιζω? ξαδερφου μου, δεν τον εφτανα με τπτ, αμαξια μπροστα ητανε.
Σε γενικες γραμμες αυτα.... δεν πολυασχολουμε γιατι τωρα την στηνουν πολυ εδω περα και εχει και φωτορανταρ.
Παλιά 22-08-11, 19:24
aliengoa Offline:

Παράθεση:
Όχι μόνο. Ισχύει και για τα καινούργια. Ibiza FR με 1,4 TSI και 150 άλογα και Ibiza Cupra με 1,4 TSI και 180 άλογα...
Έχεις δίκιο. Το FR έχει διαφορετική χαρτογράφηση και φυσικά 150 άλογα σε αντίθεση με το Cupra που είναι παρόμοιο με τα Fabia RS & Polo GTi.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 7.5 Beta endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1180 27-01-17 01:04
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Καλησπέρα - Corolla E12 Version? ChrisGR Ειμαι νεος 16 17-12-14 17:47
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57

Page generated in 0,19279003 seconds (81,36% PHP - 18,64% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com