να σαι καλα φιλε madvinegar!! που το θυμαμαι? αφου πηρα ολο το thread απο την αρχη εχτες το βραδυ!! χαχαχαχα!!! βρηκα και μαγαζι αλλα μαλλον θα παω να τις παρω απο τον αντιπροσωπο Πετροχειλος λεγεται και ειναι στην Ιερα οδο. Εχει και site αν το βαλεις στο Google θα στο βγαλει..
οσο για τα λαστιχα, τα ειχα βαλει σε ενα Ιbiza του 97 που ειχα πριν απο την κορολιτσα, και μου αρεσαν αν και δεν προλαβα να κανω πολλα χλμ γιατι το πουλησα μετα απο 1-1μιση μηνα...
ακου εδω ιστορια εχθες ομως! παω στον λαστιχα, εχοντας παθει πλακα με την ζαντα, και του λεω ΑΥΤΗ! μου λεει δεν βγαινει σε 4x100! ξενερωνω απιστευτα... και μου δειχνει μια αλλη της TSW την Black Ice αν την εχεις δει.. και αυτο σε 15αρα! δεν βγαινει λεει και αυτη σε 16αρα με 4x100!!! φυσικα και δεν μου αρεσε η συγκεκριμενη... Γυρναω σπιτι, κοιταω το site της TSW, και ω θεοι! η Volcano βγαινει με 4x100!! τι γαμοσταυριδια εριξα...!!! τελοσπαντων παιρνω τηλ. σε ενα φιλο φιλου λαστιχα, μου λεει οτι εχει ερθει, ειναι Σαλονικα και θα κατεβει μεσα στην βδομαδα... μετα παιρνω και τον αντιπροσωπο και μου λεει και αυτος το ιδιο, και ολα Οκ.
εχω και αλλο ενα θεμα ομως ο λαστιχας (φιλος φιλου) μου ειπε 600 για την 16αρα και ο αντιπροσωπος 650... τι παιζει αναρωτιεμαι..
απο κρατημα,θορυβο, ταρακουνημα,τελικη, επιταχυνση τι γινεται φιλε ΜAD? τι εχεις δει? το 14αρι δεν εχεις και εσυ? παντως να σαι καλα που απαντησες αμεσως, και 1000 συγνωμη που σε κουρασα...(και τους υπολοιπους που διαβαζουν...)