Από την προηγούμενη εβδομάδα δλδ το Σάββατο το απογευμα που εβγαλα την μαμα σωληνα εισαγωγης αερα της Ct9 εχω παρατηρήσει πως βρωμιζει πολυ μερικα σημεια στο wastegate actuator, στην τουρμπινα στην μεση της, και ολα εκει γυρω και μερικα ασπριζουν καπως οπως το στομιο εξοδου της ct9 και η αριστερη πλευρα του χταποδιου! πιστευω πως επειδη η μαμα σωληνα εκανε μια κουρμπα και εκλεινε καπως απο μπροστα την εισοδο απο κατω δεν γινοταν αυτο πριν, ενω τωρα οτι παταω στον δρομο πεταγονται επανω και βρωμιζουν καθως ο μηχανικος θεωρησε καλο πως κατω απο το αμαξι (στο χωρο του μοτερ δλδ) δεν χρειαζονται οι ποδιες που ειχε απο την μανα του!!! αν καποιος αλλος νομιζει πως φταιει κατι αλλο ας μου πει, βαζω μερικες φωτος που φαινεται πως εχει βρωμιζει ακομα και το ψευδοκαπακο και η ντιζα γκαζιου! επισης παλι χανει η αντλια λαδιου (φουσκωσε η σιλικονη) και ετσι λεω να παρω απο μαντρα με 60 ευρω αλλη και 6μηνη εγγυηση! 60 ειναι του GT η μαμα μαλλον εχει λιγοτερο, την μαμα θελω αλλιως θελει πρεσαρισματα στις σωληνωσεις λαδιου λογω διαφορων! επισης απο κατω της εξεχει ενα μεταλλο για τον ρεγουλαδορο που δεν μπαινει ετσι και αλλιως και μου ζοριζει το κολαρο σιλικονης της ct9 οποτε λεω να το κοψω με τροχακι να μην με ενοχλει.
Επισης σημερα στην Εθνικη ειδα η πιεση να ξεπερναει τα 0.7 που ειχα σιγουρα 0.75 ισως και λιγο παραπανω, παντως στα 0.87 υπαρχει κοφτης πιεσης στο μοτερ μου (δοκιμασμενο). Το ραγισμα στην πολλαπλη πλεον φαινεται και χωρις ζουμ ηδη ακουω κροταλισμα σε υψηλες ταχυτητες και μετα τα 140χλμ εχω πτωση πιεσης απο 0.75 στα 0.6 ισως και λιγοτερο!
((( και τελος ο νεος εξολκεας φιλτρου λαδιου που ειδα και επαθα να βρω! για καστανια, εκανε 13 ευρώ btw αν θελει κανεις να του πω που να παει.