Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cghera";p="
.Δεν υποστηρίζω το Άστρα ως το καλύτερο αυτοκίνητο αλλά τουλάχιστον από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία νομίζω ότι είναι αντίστοιχο της corolla.
|
Ε όχι ρε φίλε μην τα ισοπεδώνουμε όλα δεν ξέρω τι επαφή έχεις με τα Άστρα
συγκεκριμένα αλλά σε πληροφορώ ότι σε ποιότητα κατασκευής κάνουν βήματα προς τα πίσω. Όσο για την αξιοπιστία άστο. Αρκετά φιλαράκια είχαν το προηγούμενο Άστρα και είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά τα προβλήματα. Πρόβλημα από πρόβλημα διαφέρει. Κανένας δεν είπε ότι το ένα χαλάει συνέχεια και το άλλο δεν χαλάει ποτέ (αν το είπε αυτό είναι απλά αφελής) όλα τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται σε εργοστάσια κανένα δεν το φτιάχνει ''θεϊκή δύναμη'' και έτσι όλα μπορούν να συμβούν το θέμα είναι ότι οι πιθανότητες να πάθεις κάτι είναι πολύ ποιο λίγες και αν πάθεις τελικά το αμάξι δεν θα σε εγκαταλείψει τελείως στα καλά του καθουμένου πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος (κυρίως ο τρόπος χρήσης). Το Άστρα και σαν κυρία να του συμπεριφέρεσαι πάντα θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση όχι για κανα μικροπρόβλημα αλλά για τα χειρότερα. Άσε τις αντιπροσωπίες που πήγε φιλαράκι για να του φτιάξουν ένα εργοστασιακό συναγερμό που του έβγαλε πρόβλημα και η απάντηση του τεχνικού: κύριε το αυτοκίνητο σας δεν έχει συναγερμό question
.Όσο για αυτά που ακούγονται εδώ κι εγώ πιστεύω μερικές φορές ότι ορισμένοι θα πρέπει να δουν τα χειρότερα για να εκτιμήσουν αυτό που έχουν αλλά μην ξεχνάμε ότι τα άτομα που τα λένε αυτά συμπεριφέρονται στο car τους όπως κανένας οδηγός άστρα δεν θα τολμούσε και πολύ καλά κάνουν και τα λένε αυτά που λένε γιατί αν εμείς οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αρχίσουμε να δικαιολογούμε το ένα και το άλλο τότε αργά ή γρήγορα θα καταντήσουμε σαν τα άστρα. Δεν προσπαθώ να πω ότι το corolla είναι το καλύτερο car που φτιάχτηκε ποτέ ούτε ότι η TOYOTA είναι η αλάνθαστη αυτοκινητοβιομηχανία (αν και το εργοστάσιο στην Τουρκία είναι το μόνο που έχει πάρει βραβείο μηδενικών ελαττωματικών προϊόντων στον κόσμο και σε οποιοδήποτε εμπόρευμα)απλά το αυτοκίνητο για μένα πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά:
1.να έχεις πίσω σου μια εταιρία κολοσσό και όχι μια ακόμη θυγατρική απ΄ τις πολλές (για να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες και όχι να χορεύει στους ρυθμούς που υπαγορεύουν άλλοι)
2.να ξέρεις ότι μπορείς να του κάνεις τη χρήση που θες εσύ και να είσαι ήσυχος ότι αν σου βγάλει τελικά κάτι θα είναι κάτι που δεν θα μπορούσες να το αποφύγεις όποιο αυτοκίνητο και να είχες σε αυτά τα λεφτά και σε αυτές τις κατηγορίες και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης.
Οσο για το mp3 υπάρχουν after market λύσεις αν θές και χωρίς να καταργήσεις το μαμά ραδιοCD ψάξε λίγο καλύτερα. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι και η ΤΟΥΟΤΑ αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για αγορά αυτοκινήτου ούτε λόγος για χαρακτηρισμούς τύπου
Παράθεση:
το θεωρώ ξεφτίλα για την ΤΟΥΟΤΑ.
|
στο φινάλε αν είναι τόσο σημαντικό για σένα σκάσε 4000 και να είσαι και μέρες μπροστά από όλα τα άλλα (λέμε τώρα
)
sorry για το μακροσκελές post και για το off topic
φιλικά Μιχάλης
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com