Χμμ ... Καλώς με, μετά απο πολύ καιρό .. Ξερετε τι παθαίνω ? Ξεχνάω το username ..!! Ολα καλα τώρα, απ' ότι φαίνεται !!
Φιλαρακο, και προς καθε φιλαράκι που θέλει μια καλη αναρτησούλα..
Εχουμε και λέμε...
1. Μένω στη Βάρκιζα
2. Εχω ενα corolla G6
3. Φοράει 20βάλβιδο ασημί
4. Δεν εχω σκυλιά, παιδιά και αλλες υποχρεώσεις
5. Η γκόμενα με ανέχεται διαφορετικά, την φορτώνω σε κιτρινιάρη και ερχεται μονη της στο ραντεβού μας...
Απο τους 5 παραπάνω λογους καταλαβαίνεις οτι μου αρεσουν τα στροφιλικια...Ως εκ τουτου, εχω δοκιμάσει πολλα αμορτισερ, ελατηρια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..
Εχω δοκιμασει τα Viden 5'' , τα Apex 3'', Κόνι Κίτρινα ρυθμιζόμενα ( υπ'οψην ..ειναι ρυθμιζόμενα, αλλα για να ρυθμίσεις πίσω πρέπει να το λύσεις..) και ενα σωρο αλλες προτάσεις..
Τωρα, το αυτοκίνητο φοραει φτιαχτά απο Καρίνα που εχουν πιο χοντρο καλάμι απο τα Corollisia, με λαδακι 15 - 50 που τα κανει πολυ σφιχτα .. το ελατήριο ειναι Viden 5'' κατι που κανει το αυτοκίνητο πολυ χαμήλο και τα αμορτισερ πολυ απόλυτα..( διαβάζει πολύ καλα τον δρόμο ) .. Αναλόγως τι ψαχνει ο καθενας.. Παντως, τα apex ελατήρια ειχαν ενα μικρο μπαλάτζο που εκανε τον κώλο να φεύγει και τα κόνι αρχισαν τις διαρροές πολύ γρήγορα..
Αν θελεις διευθύνσεις και τα λοιπα, ειναι στον Χολαργό και παρουσιάζουν και το Κορολλα μου σαν demo car !!