Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Σε ευχαριστούμε για το feedback
Το ίδιο ακριβώς μηχάνημα (από τον ίδιο και όλας πωλητή) το έχω καιρό bookmarked.
Μερικές ερωτήσεις:
Χρειάστηκε κάποια φύσα μετατροπής ή κουμπώνει στο εργοστασιακό κύκλωμα κατευθείαν;
Οι επιδόσεις του σε σχέση με κάποιο high-end android smartphone πως είναι; Με φοβίζει λίγο το μόνο 1GB RAM και ο διπύρηνος.
Το bluetooth είναι καλό; Από ήχο πως τα πάει σε συνομιλίες, ακούγεσαι/σε ακούν καλά; Streaming μουσικής μέσω BT δοκίμασες; Σύνδεση με OBD-II reader δίνει real time δεδομένα;
Το Play Store παίζει κανονικά ή θέλει ματσακονιές; Δοκίμασες κάποιο άλλο navigation, πχ Sygic;
Τηλεκοντρόλ είχε μέσα; Έβαλες αποκωδικοποιητή MPEG-4;
|
Καλημέρα
Καμιά φύσα δεν χρειάζετε το κιτ εχει τα πάντα μεσα μέχρι εξτρα μικρόφωνο εχει αν θες για καλύτερη απόδοση φωνής με το Β/Τ (εμενα δεν χρειάστηκε το δουλευω με το ενσωματωμενο)
Οι επιδόσεις είναι αξιοπρεπέστατες έχει δυνατό επεξεργαστή (1,6 Ghz) ενώ η Ram 1Gb δουλεύει στο 35-40% βλέπω... Δεν παίζεις και κανα Game...
To Β/Τ είναι οτι καλύτερο έχω δει αφού έχω δουλέψει και ενσωμ. εργοστ. σε TOYOTA RAV4/2010...
Επίσης παιζει μια χαρά χωρίς κολλήματα Streaming μουσική μέσω BT και απο Iphone 4s αλλα και απο Androind Xiaomi M2s τηλέφωνο που έχουμε.
Σύνδεση με OBD-II επεσες και στο time προχθές παρέλαβα αυτο εδω
http://www.aliexpress.com/item/Wirel...033305278.html και εχω πάθει πλάκα
πολύ γρήγορο σε ανανέωση τα πάντα δουλεύουν με την αγορασμένη εφαρμογή πλέον απο Play ODB II
Το Play Store δουλεύει ρολόι!
.
GPS Ναι και εδω έπεσες διανα έχω βάλει και το Sygic 13.4.2 μεσα στην καρτουλα που μου ειχε ο Κινεζος, και οποιο θελω εγω επιλεγω αναμεσα σε IGO Primo2 και Sygic το οποίο ειναι νομίζω καλυτερο-γρηγοροτερο αλλα με ποιο περιορισμένες δυνατότητες απο το IGO που μου εκφωνεί μέχρι τα χρήματα σε κάθε διόδια !!!
πάντως και τα δυο ειναι υπέροχα κλειδώνουν άμεσα 7-8 και 9 δορυφόρους και δεν εχουν lang...
Τηλεκοντρόλ ΔΕΝ είχε μέσα αλλά άμα του ζητήσεις νομίζω θα σου δώσει...
TV με αποκ. MPEG-4 δεν αγόρασα δεν τον ήθελα, αλλα φιλος που πήρε αντιστιχο για ενα KIA απο τον ιδιο κινεζο του δουλευει καλα αλλα μονο σε εθνικες οδους δεν χανει το σημα μεσα στην πολη εχει θεμα απο οτι μου ειπε...
Επεισης δουλευει καλα και η συνδεση ανταλαγης δεδομενων με to Τethering Hotspot απο τα κινητά τηλ και είμαι οπότε θέλω online στο δρομο...
Πάρτε το παιδιά άφοβα το ειχα ψάξει πολύ καιρό το θεμα κυκλοφορούν με Win 6 ce φθηνότερα αλλά δεν εχουν καμία σχέση αυτο το εργαλείο ειναι οτι καλύτερο σήμερα για το αυτοκίνητο μας...