Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-03-15, 01:16
Το avatar του χρήστη spirosmeg
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1,4 F/L
Περιοχή: Μεγαρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 186
spirosmeg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mitsosrezerve Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ ωραιο Σπυρο ..κι εγω κατι τετοιο ψαχνω ( στο σχημα και τις διαστασεις του εργοστασιακου δηλαδη ) . εχεις κατι αλλο να σχολιασεις για το συγκεκριμενο ? εισαι ευχαριστημενος ? κατι που δεν σου αρεσε ?? (επισης η καμερα που λες οτι εχει λιγη μανουρα μπορει να μην συνδεθει ? δεν απαιτω τετοιες πολυτελειες :P ) )
Για την ωρα δεν εχω κανενα προβλημα η κατασκευη ειναι πολυ ποιοτική και με απόδοση φανταστική, δεν εχω αντιμετωπίσει κόλλημα λανγκαρισμα παρολο που του εβαλα ενα στικακι 64 GB με 10 MP4 HD 720 και καμια 1500 MP3 τραγουδια και ενα περίδρομο εφαρμογές από τo Play...
Την καμερα και βέβαια αμα δεν την θες δεν την βαζεις αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικη και καθαρη αξιζει και ενεργοποιητε αυτοματα με την οπισθεν οτι και αν παιζει η οθονη σε κλάσματα δευτερόλεπτου...
Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις να το περάσεις μόνος σου με 30 ευρουλακια να σε στείλω σε ενα παλικάρι με καλή εμπειρία αν φυσικά μένεις Αθήνα να στα φτιάξει ολα άψογα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-15, 08:16
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε ευχαριστούμε για το feedback
Το ίδιο ακριβώς μηχάνημα (από τον ίδιο και όλας πωλητή) το έχω καιρό bookmarked.

Μερικές ερωτήσεις:
Χρειάστηκε κάποια φύσα μετατροπής ή κουμπώνει στο εργοστασιακό κύκλωμα κατευθείαν;
Οι επιδόσεις του σε σχέση με κάποιο high-end android smartphone πως είναι; Με φοβίζει λίγο το μόνο 1GB RAM και ο διπύρηνος.
Το bluetooth είναι καλό; Από ήχο πως τα πάει σε συνομιλίες, ακούγεσαι/σε ακούν καλά; Streaming μουσικής μέσω BT δοκίμασες; Σύνδεση με OBD-II reader δίνει real time δεδομένα;
Το Play Store παίζει κανονικά ή θέλει ματσακονιές; Δοκίμασες κάποιο άλλο navigation, πχ Sygic;
Τηλεκοντρόλ είχε μέσα; Έβαλες αποκωδικοποιητή MPEG-4;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-15, 11:16
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ευχαριστούμε για το feedback
Το ίδιο ακριβώς μηχάνημα (από τον ίδιο και όλας πωλητή) το έχω καιρό bookmarked.

Μερικές ερωτήσεις:
Χρειάστηκε κάποια φύσα μετατροπής ή κουμπώνει στο εργοστασιακό κύκλωμα κατευθείαν;
Οι επιδόσεις του σε σχέση με κάποιο high-end android smartphone πως είναι; Με φοβίζει λίγο το μόνο 1GB RAM και ο διπύρηνος.
Το bluetooth είναι καλό; Από ήχο πως τα πάει σε συνομιλίες, ακούγεσαι/σε ακούν καλά; Streaming μουσικής μέσω BT δοκίμασες; Σύνδεση με OBD-II reader δίνει real time δεδομένα;
Το Play Store παίζει κανονικά ή θέλει ματσακονιές; Δοκίμασες κάποιο άλλο navigation, πχ Sygic;
Τηλεκοντρόλ είχε μέσα; Έβαλες αποκωδικοποιητή MPEG-4;
Καλημέρα
Καμιά φύσα δεν χρειάζετε το κιτ εχει τα πάντα μεσα μέχρι εξτρα μικρόφωνο εχει αν θες για καλύτερη απόδοση φωνής με το Β/Τ (εμενα δεν χρειάστηκε το δουλευω με το ενσωματωμενο)
Οι επιδόσεις είναι αξιοπρεπέστατες έχει δυνατό επεξεργαστή (1,6 Ghz) ενώ η Ram 1Gb δουλεύει στο 35-40% βλέπω... Δεν παίζεις και κανα Game...
To Β/Τ είναι οτι καλύτερο έχω δει αφού έχω δουλέψει και ενσωμ. εργοστ. σε TOYOTA RAV4/2010...
Επίσης παιζει μια χαρά χωρίς κολλήματα Streaming μουσική μέσω BT και απο Iphone 4s αλλα και απο Androind Xiaomi M2s τηλέφωνο που έχουμε.

Σύνδεση με OBD-II επεσες και στο time προχθές παρέλαβα αυτο εδω http://www.aliexpress.com/item/Wirel...033305278.html και εχω πάθει πλάκα πολύ γρήγορο σε ανανέωση τα πάντα δουλεύουν με την αγορασμένη εφαρμογή πλέον απο Play ODB II

Το Play Store δουλεύει ρολόι! .

GPS Ναι και εδω έπεσες διανα έχω βάλει και το Sygic 13.4.2 μεσα στην καρτουλα που μου ειχε ο Κινεζος, και οποιο θελω εγω επιλεγω αναμεσα σε IGO Primo2 και Sygic το οποίο ειναι νομίζω καλυτερο-γρηγοροτερο αλλα με ποιο περιορισμένες δυνατότητες απο το IGO που μου εκφωνεί μέχρι τα χρήματα σε κάθε διόδια !!! πάντως και τα δυο ειναι υπέροχα κλειδώνουν άμεσα 7-8 και 9 δορυφόρους και δεν εχουν lang...

Τηλεκοντρόλ ΔΕΝ είχε μέσα αλλά άμα του ζητήσεις νομίζω θα σου δώσει...

TV με αποκ. MPEG-4 δεν αγόρασα δεν τον ήθελα, αλλα φιλος που πήρε αντιστιχο για ενα KIA απο τον ιδιο κινεζο του δουλευει καλα αλλα μονο σε εθνικες οδους δεν χανει το σημα μεσα στην πολη εχει θεμα απο οτι μου ειπε...
Επεισης δουλευει καλα και η συνδεση ανταλαγης δεδομενων με to Τethering Hotspot απο τα κινητά τηλ και είμαι οπότε θέλω online στο δρομο...
Πάρτε το παιδιά άφοβα το ειχα ψάξει πολύ καιρό το θεμα κυκλοφορούν με Win 6 ce φθηνότερα αλλά δεν εχουν καμία σχέση αυτο το εργαλείο ειναι οτι καλύτερο σήμερα για το αυτοκίνητο μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-15, 19:55
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έλυσες όλες τις απορίες μου.
Εννοείται windows δεν αξίζει για κανέναν λόγο πλέον, ούτε proprietary συστήματα 2DIN που χρειάζονται πανελάκι για να μπουν καλά και "χάνουν" σε εμφάνιση.
Θα κάνω μία κρούση στον πωλητή αν μπορεί να στείλει με Singapore Post γιατί το φοβάμαι λίγο το EMS από θέμα τελωνείου. Αρκεί να το αποφασίσω πρώτα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-15, 03:15
Το avatar του χρήστη DimChem
DimChem Offline:

Μοντέλο: Corolla E120 (3zz)
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 146
DimChem είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Περιμένουμε εντυπώσεις φίλε μου...Παιδιά με ψήσατε πολύ άγρια!
Παλιά 04-03-15, 03:24
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Και εγώ ψήθηκα αλλά είναι πολλά τα €€ ρε γαμώτο.

Σπύρο, κάτι ακόμα, είναι rooted η συσκευή;
Το WiFi της τι εμβέλεια έχει;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-15, 11:30
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Όχι και πολλά ρε Κώστα, μια χαρά είναι τα 230 € για αυτό το μηχάνημα. Το παράξενο είναι ότι ως τρόπους αποστολής έχει μόνο courier και όχι απλό ταχυδρομείο που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δωρεάν. Να υποθέσω ότι έρχεται από Κίνα, πως και δε πέρασε τελωνείο αφού ήρθε με DHL;
Παλιά 04-03-15, 11:50
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγώ ψήθηκα αλλά είναι πολλά τα €€ ρε γαμώτο.

Σπύρο, κάτι ακόμα, είναι rooted η συσκευή;
Το WiFi της τι εμβέλεια έχει;
Παιδια οχι δεν ειναι Root αν και δεν εχω προβλημα νομιζω με VRoot η με V5_root θα πιει το φαρμάκι του ως την ωρα δεν εχει χρειαστεί πάντως...

To WIFI του είναι σχεδόν όπως σε ενα smart-phone το ιδιο σημα σχεδον βλεπω με το κινητο μου μεσα στο αυτοκινητο και ισως 1 γραμμή πιο κάτω

Παιδιά πράγματι αρκετά τα ευρουλακια αλλά ετσι που καταντήσαμε δεν βλέπω να αλλάζουμε αυτοκίνητο θα τα κρατήσουμε καμια εικοσαριά χρόνια οπως τα κρατούσαν οι πατεράδες μας την δεκαετία του 70-80 αλώστε το Corolla δεν γεράζει εύκολα, ειναι ακόμα ακι σήμερα πολυ καλύτερο απο κάποια σημερινά Κορεάτικα να μην πω και Ευρωπαϊκά...
Οπότε αξιζει ο εσ. εκσυχρονισμός του με το εργαλείο...

Να σημειωθεί όποιος θέλει μπορεί να ερθει Μέγαρα να το δει και απο κοντά...

Μονο με EMS αποστολή και δεν θα περασει Τελ... το βαζει κιολας 100 Ευρα ο Κινεζος και εισατε Οκ.
Εχει ψηφιστεί νομοσχέδιο συμφωνιών με τους Κινέζους που κατω απο 150 Ευρ δεν περνα Τελ.

Αμα θέλετε μπορώ να μιλήσω με το Κινέζο για κάποιο κουπόνι αν συμφωνήσετε πάνω απο 1 κομμάτι και αφού έχουμε ψωνίσει και εμείς άλλα 3 για ενα ΚΙΑ και μια BMW 3 φίλων...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirosmeg : 04-03-15 στις 12:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-15, 13:18
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εμένα με ενδιαφέρει αλλά θα προτιμούσα ένα με φλατ οθόνη, στο σχήμα των κλασικών 2DIN μηχανημάτων. Δε ξέρω εάν ο συγκεκριμένος Κινέζος έχει τέτοια εναλλακτική για Ε12.
Παλιά 04-03-15, 14:57
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αντρέα δεν ειχες παρει εσυ κάποτε κατι παρόμοιο?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18796802 seconds (82,34% PHP - 17,66% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com