Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-08-10, 11:38
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πέρα από την πιστοποίηση καλό είναι να έχεις βάλει το σύστημα από κάποιον κοντά σου τόσο για το service του , όσο και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Το σύστημα στην Ελλάδα έχει και εγγύηση για δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά.
Επίσης, δεν είναι όλα τα συστήματα ίδια. Υπάρχουν τα ιταλικά, αλλά και τουλάχιστον 2 ολλανδικά από όσο ξέρω. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Τα ολλανδικά (τέτοιο έβαλα κι εγώ) θεωρούνται πολύ καλύτερα και είναι και πιο ακριβά. Για τα συστήματα που βάζουν στη Βουλγαρία έχω διαβάσει και ακούσει πολύ κακές κριτικές και παρά το ελάχιστο κόστος δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι.
Βέβαια δε χωράει αμφιβολία ότι και οι "δικοί" μας μάστορες εδώ μόλις μυρίστηκαν τη δουλειά έχουν υπερτιμολογήσει απίστευτα προκειμένου να κονομήσουν...Κλασικές τακτικές στην Ελλάδα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 16:06
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχουν τα ιταλικά, αλλά και τουλάχιστον 2 ολλανδικά από όσο ξέρω. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Τα ολλανδικά (τέτοιο έβαλα κι εγώ) θεωρούνται πολύ καλύτερα και είναι και πιο ακριβά.
Σε σχεση με το ICOM που εχω εγω ειναι λιγο καλυτερα της Vialle αλλα μην φανταστεις μεγαλη διαφορα ουτε στην ποιοτητα ουτε στην τιμη.Αλλωστε να μην ξεχναμε οτι οι Ιταλοι ηταν οι πρωτοποροι στην υγραεριοκινηση αλλα θα συμφωνησω οτι οι ξεφτιλες οι Ελληνες μολις μυριστηκαν δουλεια ανεβασαν το κασε στο ταβανι.

Νικηφορε οσο για την Βουλγαρια που λες(που για μενα καθωτι ευρωπη ενωμενη αρα γιατι να μην ισχυει και ενα βουλγαρικο πιστοποιητικο) αντε και το εβαλε ο φιλος.θελω να δω 1ον πως θα περασει Κτεο εδω το αμαξι σαν αμαξι και 2ον αν τον σταματησουν και δουνε υγραεριο χωρις να το λεει η αδεια αυτο φερει βαρη προστιμο και μεχρι κατασχεση του οχηματος καθωτι θεωρητε ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Να τον δω μετα τι θα κανει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 16:23
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε σχεση με το ICOM που εχω εγω ειναι λιγο καλυτερα της Vialle αλλα μην φανταστεις μεγαλη διαφορα ουτε στην ποιοτητα ουτε στην τιμη.Αλλωστε να μην ξεχναμε οτι οι Ιταλοι ηταν οι πρωτοποροι στην υγραεριοκινηση αλλα θα συμφωνησω οτι οι ξεφτιλες οι Ελληνες μολις μυριστηκαν δουλεια ανεβασαν το κασε στο ταβανι.

Νικηφορε οσο για την Βουλγαρια που λες(που για μενα καθωτι ευρωπη ενωμενη αρα γιατι να μην ισχυει και ενα βουλγαρικο πιστοποιητικο) αντε και το εβαλε ο φιλος.θελω να δω 1ον πως θα περασει Κτεο εδω το αμαξι σαν αμαξι και 2ον αν τον σταματησουν και δουνε υγραεριο χωρις να το λεει η αδεια αυτο φερει βαρη προστιμο και μεχρι κατασχεση του οχηματος καθωτι θεωρητε ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Να τον δω μετα τι θα κανει.
γιατι γραφεται τπτ πανω στην αδεια που να δειχνει οτι το αμαξι φερει υγραεριο?δεν φτανουν τα χαρτια της εγκαταστασης και τα οποια πιστοποιητικα?

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 16:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
αυτά του είπα και εγω που λες και είπε ότι τώρα δεν μπορεί να είναι νόμιμος με τπτ, γιαυτό και είπε ότι θα πάει να βάλει βουλγάρικες πινακίδες!!! οχι δεν φτάνουν αυτά! εκτός το ΚΤΕΟ πρέπει να δηλωθεί και στο υπουργείο ότι το αμάξι έχει υγραέριο οπότε προφανώς θα αναγράφεται στην άδεια! ας μας πουν τα παιδιά που έχουν βάλει αν το γράφει η άδεια τους και αν το έχουν δηλώσει και στο υπουργείο εκτός το πέρασμα από ΚΤΕΟ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 20:17
davarisx Offline:
banned

Στην αδεια στο μερος που λεει καυσιμο πρεπει να αναγραφει αμολυβδη καταλυτ/υγρ ετσι γραφει εμενα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 20:54
NikiforosGT Offline:
Moderator

και πως γίνεται η ιστορία? όταν βαλεις το υγραέριο σου δίνουν εκεί την πιστοποίηση κτλ και πας υπουργειο και το δηλώνεις και μετά ΚΤΕΟ? ή πρώτα κτεο? και πόσα πληρώνεις στο κτεο και στο υπουργείο πληρώνεις και εκεί τίποτα? και πότε παίρνεις την άδεια πίσω ξανά? ανάκριση ξέρεις....:Ppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 21:04
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τελειώνεις με τα της εγκατάστασης.
Παίρνεις τα χαρτιά απο τον εγκαταστ'ατη και κατι παράβολα (ο) που πρέπει και πας σε κρατικο κτεο
αφου τελειώσεις απο το κτεο
στέλνουν αυτοι κάποια χαρτιά στο υπουργειο
και μολις φτάσουν πας και εσυ το υπουργειο και αλλάζεις και την άδεια να γραφει βενζινη/υγραεριο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 21:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

και από τιμές πόσο πάει δλδ? 80 είναι το κτεο νομίζω? και μετά από πόσες μέρες παίρνεις την άδεια? ή παίζει γρηγορόσημο? :Ppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 22:26
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εξαρτάται πόσες μέρες θα κάνει το ΚΤΕΟ να στείλει τα χαρτιά στην αρμόδια διευθυνση συγκοινωνιών.
Έχω ακουσει κάτι 20ήμερα κλπ...
Αν κάνεις μόνος σου τη διαδικασία εκτός απο το 80αρι του ΚΤΕΟ δεν πληρώνεις κάτι άλλο.
Απλά όπως γίνεται συνήθως θα χάσεις ένα μεροκάματο

Αυτά Νικηφορε απο ανθρώπους που έχουν κάνει τη μετατροπή,
εγω είμαι ακόμα στα προκαταρκτικά....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-10, 02:48
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Marios50 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξαρτάται πόσες μέρες θα κάνει το ΚΤΕΟ να στείλει τα χαρτιά στην αρμόδια διευθυνση συγκοινωνιών.
Έχω ακουσει κάτι 20ήμερα κλπ...
Αν κάνεις μόνος σου τη διαδικασία εκτός απο το 80αρι του ΚΤΕΟ δεν πληρώνεις κάτι άλλο.
Απλά όπως γίνεται συνήθως θα χάσεις ένα μεροκάματο

Αυτά Νικηφορε απο ανθρώπους που έχουν κάνει τη μετατροπή,
εγω είμαι ακόμα στα προκαταρκτικά....

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.με την μονη διαφορα εγω περασα Κτεο στα καλυβια τριτη και παρασκευη μου ειπανε να παω στην κλεισθενους στο υπουργειο για αλλαγη αδειας.πραγματι ο φακελος ειχε παει.το μονο που χρειαστηκε εξτρα για να ξερετε ειναι μια φωτοτυπια της ταυτοτητας μου και στις 2 οψεις.
δυλαδη 1600ευρω η εγκατασταση και αλλα 80 το Κτεο 1680 συνολο.
απο οτι ακουσα απο 1η Σεπτεμβρη κτεο θα περναει η εγκατασταση και σε ιδιωτικο Κτεο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,19074297 seconds (76,32% PHP - 23,68% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com