Ξερω και εγω ατομα που εχουν παρει τις εχουν χρονια και δεν επαθαν τπτ!!! και δουλευουν και 0.9 με 1 bar over! στο ebay εχει πολλους πωλητες καποτε εβλεπα και απο hong kong με ακομα ποιο χαμηλες τιμές! η δικια μου ειναι απο Αγγλία και εχει αυτος πολυ καλο feedback τπτ σχετικο αρνητικό. Εκτος αυτου αυτη στην photo του Naevy εχει ιχνη σκουριας οποτε προφανως δεν ειναι ΚΑΝ ανοξειδωτη!!! ελεος δλδ απο τσιγκο ειναι? το ΙΝΟΧ ειναι βαρυ μεταλλο φαινεται με το που το πιασεις τι ειναι! η συγκεκριμενη πολλαπλη πρεπει να ειναι κινεζικη απο καμια λαμαρινα-τσιγκο, εχει γεμισει παντου σκουριες πχ στα κολληματα, ενω το INOX 304 ειναι πολυ καλο ανοξειδωτο με καλες προδιαγραφες. Επειδη ειναι μαμα η τουρμπινα μαμα πιεση και δεν το σκιζω ελπιζω να μην παθει κατι, btw βρηκα πολυ ισχυρη κολλα για χταποδια-καταλυτες και αντεχει καπου 1200 βαθμους! στοκος βασικα ειναι οχι σιλικονη. Δλδ δεν θα πεταξω την μαμα πολλαπλη φυσικα, θα την επισκευασω καποια στιγμη να την εχω. Και οπως ειπα για αυτους που λενε γιατι πηρα απο ebay αυτη την περιοδο εχω παρα πολλα εξοδα δεν περισευει τπτ παραπανω για να επερνα κατι καλυτερο, αν και προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι οκ.
Καποτε ειχα παει σε μια εκθεση στο Περιστερι στην Auto Exelixis, ειχε μια πολλαπλη για την μαμα ct9 χειροποιητη, απο τον γνωστο Ποπαυ, τι τιμη λετε ειχε???? 1100 ευρώ!!!!! LOL!!!!
Ξεχασα να πω πως φυσικα μπορει να γραφει οτι ειναι απο INOX 304 και να ειναι χρωμιωμενο μεταλλο και να φαινεται ετσι και να ειναι ψευτικο! αν ειναι ομως ετσι τοτε μιλαμε για μεγαλη απατεωνια γιατι δεν μπορεις να λες προδιαγραφες μεταλλων και μετα να ειναι απο αλλα μεταλλα! εννοειτε πως αναφερεις τον πωλητη στους διαχειριστες του ebay!
http://www.tecni-cable.co.uk/s.nl/ct...36/KB.36576/.f
Αν λοιπον ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ ΙΝΟΧ 304 τοτε ειναι αδυνατον να παθει κατι, αν λεει αλλα και ειναι αλλα τοτε ναι θα υπαρξει ισως προβλημα καποια στιγμη, ας ελπισουμε να μην λεει ψεματα ο τυπος! αλλο να παθει ρηγμα η κολληση επειδη δεν εκαναν καλη δουλεια και ΑΛΛΟ να σκουριαζει και να σπαει!!!! αυτο δεν γινεται σε INOX 304. Εδω ενας φιλος ειχε Yamaha R6 και εσπασε ο σκελετος!!! βασικα ανοιξε!!! αστοχια υλικου ειπαν και δεν επιασαν οι κολλησεις! τι να λεμε! καλα που δεν επαθε τπτ! αλλα του εδωσαν R1 μετα!!! και εμεις λεμε για πολλαπλες?