Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 370
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
για το κινητο το ξερω...ετσι κι αλλιως εχω κατσει 1 μερα μεσα...τον Μαιο που ηταν να παω...αλλα ειχα φυγει λογο μηνισκου...Μακαρι να καταφερω να παρω το λαπτοπ μαζι μετα...
Λαπτοπ στο στρατοπεδο??????????καλα είμαστε σοβαροι?σιγα μην παρεις και τηλεόραση plasma
Δύναμη Σεβασμού: 370
[quote=endurasKE-30;370730]Ρε Μαρια πηγες εσυ στρατο?
Οχι τιποτε αλλο αλλα σε εχω δει και με φουστα.
Oταν έχεις σχέση είναι σαν να πηγαίνεις και εσύ....λες και ημουν κα8ε μερα στο στρατόπεδο
Δύναμη Σεβασμού: 587
tft εχουν ολα τα στρατοπεδα και σχεδον ολα τα φυλακια και τον χειμωνα και ΝΟΒΑ... laptop οχι στο κεντρο αλλα στις μοναδες στην ζουλα σιγουρα μπορεις...
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 337
Εμείς είχαμε μεγάλες lcd τηλεωράσεις 42" νομίζω σε όλα τα στρατόπεδα που πέρασα!!!!! Λάπτοπ είχε φέρει ένα παλικάρι κ στον Εβρο που ήμουνα αλλά κ στο Σύνταγμα!!!!!!!