Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

21-08-11, 01:42
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το προηγούμενο Fabia έβγαινε vRS με diesel κινητήρα 1,9 και 125 ίππους εάν θυμάμαι καλά και look vRS με τον 1,4 βενζίνης των 101 ίππων. Το νέο βγαίνει vRS με τον 1,4 TSI των 180 ίππων που φοράει και το Polo GTI. Και όντως πάνε πολύ καλά. Έχω ανοίξει εγώ με την TS με Polo GTI TSI από 2ες σε δρόμο έντονα ανηφορικό, γεγονός που ήταν υπέρ του λόγω ροπής, και ήμουν οριακά μπροστά...

21-08-11, 11:02
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα Polo, Fabia & Ibiza εξοπλίζονται μόνο με τον 1.2 TSI των 105 ίππων και οι σπορ εκδόσεις τους Polo GTi, Fabia RS & Ibiza FR & Cupra με τον 1.4 τουρμποκομπρεσοράτο των 180 ίππων.
Όποιος έχει οδηγήσει ένα 1.2 TSI σίγουρα θα έμεινε έκλπηκτος απο την ροπή και το τράβηγμα γενικά που έχει αλλα δεν είναι για επιδόσεις. Ούτε είναι ελαφριά. Μόνο τα "σπέσιαλ" είναι πολύ γρήγορα.
|

21-08-11, 22:55
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
[...] Ibiza FR & Cupra με τον 1.4 τουρμποκομπρεσοράτο των 180 ίππων [...]
|
Το Ibiza FR είναι με 150 άλογα, με 180 είναι μόνο το Cupra...
|
 |

22-08-11, 01:25
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Το προηγούμενο Fabia έβγαινε vRS με diesel κινητήρα 1,9 και 125 ίππους εάν θυμάμαι καλά και look vRS με τον 1,4 βενζίνης των 101 ίππων.
|
το παλιο το fabia το εχει ενας φιλος!απ'οτι ξερω και αποτι μου εχει πει ο φιλος μου,vrs δεν βγηκε ποτε απο το εργοστασιο της skoda!στην ελλαδα το εκαναν ετσι!του εβαλαν kw αναρτηση,φιμε,εξατμιση,ζαντες αλουμινιου 16αρες,βαρελακι στην εισαγωγη και προγραμμα.120 αλογα βγαζει και ειναι ταφος!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Όποιος έχει οδηγήσει ένα 1.2 TSI σίγουρα θα έμεινε έκλπηκτος απο την ροπή και το τράβηγμα γενικά που έχει αλλα δεν είναι για επιδόσεις.
|
θα συμφωνησω μαζι σου!!εχει ενας φιλος το leon 1.4 τsi και ειναι οπως τα λες,νιωθεις την ροπη του για τα καλα!!(ε δεν ειναι και λιγη βεβαια.νομιζω 25 κιλα?)
Παράθεση:
Το Ibiza FR είναι με 150 άλογα, με 180 είναι μόνο το Cupra...
|
αυτο ισχυε για τα παλια 1.8Τ αντρεα!!
|

22-08-11, 05:51
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
αυτο ισχυε για τα παλια 1.8Τ αντρεα!!
|
Όχι μόνο. Ισχύει και για τα καινούργια. Ibiza FR με 1,4 TSI και 150 άλογα και Ibiza Cupra με 1,4 TSI και 180 άλογα...

22-08-11, 18:24
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Όχι μόνο. Ισχύει και για τα καινούργια. Ibiza FR με 1,4 TSI και 150 άλογα και Ibiza Cupra με 1,4 TSI και 180 άλογα...
|
Έχεις δίκιο. Το FR έχει διαφορετική χαρτογράφηση και φυσικά 150 άλογα σε αντίθεση με το Cupra που είναι παρόμοιο με τα Fabia RS & Polo GTi.
|

22-08-11, 18:29
|
|
|
|
|
Δεν αρκούν μόνο τα cc και τα άλογα. Έχω περάσει Mercedes (μάλλον γιατί το σασμάν τους πάσχει και έχουν και πολύ βάρος) με τον 1.8 κομπρέσορ. Βέβαια μετά τα 100 χλμ ανοίγουν πιο καλά και με περνάνε αλλα δεν θα τα χαρακτήριζα σπορ. Το λέω και απο προσωπική εμπειρία καθότι έχουμε στην οικογένεια C200K και στις εκκινήσεις πάσχει!! Μόνο για ταξίδια είναι καλή και για παντιλίκια!!!!
|

22-08-11, 18:35
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτα ακριβως τα αμαξια εννοω και εγώ! αυτα ναι τα περναμε το ειδαμε στον δρομο απειρες φορες, αν πεσεις ομως σε mersedes και bmw που ειναι πολλα cc μιλαμε Μ κατι και πολλα αλλα εννοειτε πως δεν τα φτανουμε!
Αυτο που σκαω εγώ πολυ πλακα οταν ριχνω κανα ανοιγματακι με κανεναν, είναι που περνανε το αμαξι για απλο και μετα ακουνε τα σκασιματα της σκαστρας και ψαχνουν το intercooler!!! κλασικο παραδειγμα οταν στην Αττικη οδο περναω διπλα απο ενα scooby σκαω ενα τουρμπισμα διπλα του και με κυνηγουσε μετα, εννοειτε πως με περασε αμεσως και μετα ερχετε διπλα μου και λιγο ποιο μπροστα και ο συνοδηγος ειχε βγαλει ολο το κεφαλι του απεξω και κοιτουσε τον μπροστινο μου προφυλακτηρα! μετα εφυγαν! LOL!!!!
|

22-08-11, 21:19
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
συνηθως τι στροφες κρατατε για ανοιγμα απο εκκινηση?αναφερομαι σαυτους με τον fte!
|

22-08-11, 22:27
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εννοεις συμπλεκτάρισμα? δεν κραταω! κανονικα ξεκινάω! αμα το κανω αυτο οπως εκανα στο σταρλετ καποτε παλι ο δισκος θα μεινει με τα πιρτσινια! οι παρακατω φωτος ειναι οταν το μοτερ αυτο ηταν στο starlet gt και ειχα κοντο σασμαν και 185/55/14, τοτε ελιωνα στις κοντρες και στις εκκινησεις δεν ήταν λιγες οι φορες που εγραφε και η 3η, αλλα τα αποτελεσματα φαινονται στις 2 παρακατω φωτος + οτι μου χτυπαγε το σασμαν το συχρονιζε και μια μερα το πηρα στο χερι!!!! απο τοτε προσπαθω να μην ξανακανω βλακειες γιατι το κουστουμακι μου στοιχισε 650 ευρώ και τα λαστιχα που ειχα τοτε εβγαλαν με τα 1000 ζορια μολις 30000χλμ. Πρεπει να ξεκιναμε κανονικα, αν ειμαστε δυνατοτεροι ετσι κι αλλιως τον περναμε τον αλλον!

|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,64951301 seconds (87,55% PHP - 12,45% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|