Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από χαρης
Εντονες κλησεις στις στροφες και βαρκοειδης αισθηση στην ευθεια/ανωμαλιες, γι αυτο και πηγα να το μετρησω και να τις αλλάξω, οπότε καποια στιγμη πρεπει να γινει...για τις απλες λεω(kayaba) λογω οικονομικού...
|
καλημέρα, να τις αλλαξεις? εννοεις τα αμορτισέρ? γιατι αναφερεσαι τις και μπερδευομαι? :P
Καταρχήν δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην θες αμορτισέρ με τοσα χιλιόμετρα!!! και να τα αλλαξεις συντομα γιατι σε λαθος χειρισμο απλα την πατησες!
το ΚΤΕΟ ασε τι λενε τα νουμερα, δεν είναι σωστα πολλες φορες, από τα λάστιχα πχ που εχουν περισσοτερο αερα μετρανε καλυτερα την αποσβεση και τα βγαζουν ποιο πανω.
Στον δρομο το βλέπεις το αμαξι όχι στα χαρτια.
Αν θες καλυτερες επιδοσεις-κρατηματα δωσε κατι παραπανω ισως όμως είναι τα διπλα χρηματα για kyb ultra SR τα χρυσα.
Αν πηγαίνεις ηρεμα και δε σε νoιαζει τοτε excel-g.
195/65/15 είναι μπαλονια τα λάστιχα αυτά, δλδ εννοω εχουν πολύ ψαχνο υψος και αποσβενουν πολύ κραδασμούς. Όμως όταν είναι ετσι το προφιλ σημαινει σε απολυτο χωσιμο σε στροφες μπαλωνιαζουν δλδ τηνουν προς ξεζανταρισμα.
Μην φοβηθείς μιλαμε για ακραιες καταστασεις με χλμ και καλη αναρτηση να μην παιρνει κλισεις για να γινει αυτό.
Εγω φαντασου εχω 195/50/15 και υπαρχει και 45% προφιλ στις ιδιες άλλες διαστασεις.
Αμα παω να βαλω με 65% θα βγουν τα αμορτισέρ και πολύ χαλια να είναι, με πολύ καλυτερα νουμερα.
Η διασταση αυτή είναι η εργοστασιακη σε αυτό το μοντελο corolla που εχεις?
Να πω τελος ότι με την αισθηση που περιγραφεις ημουνα εγω καποια στιγμη με kyb και ετρεξα σε φαναρι να στριψω και μου γυρισε το αμαξι καθετα μεσα στην Θηβων....βεβαια ειχαν κοκκινο ολοι οι αλλοι. Αλλα αν με εβλεπε τροχονόμος τι θα γινοταν? ή αμα αγοραζα το διαζωμα ή κατι άλλο? γιατι καταφερα και το κρατησα. Αλλα το ενιωσα σαν βαρκα σε τρικυμια.
Από τοτε μολις νιώσω ότι δεν παει καλα επισκευή (εχω Koni sport κιτρινα τωρα).
Μεχρι να τα αλλαξεις ΠΡΟΣΕΧΕ παρα πολύ!!!! και προσπαθησε οσο ποιο συντομα μπορεις!