Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
09-05-07, 01:40
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
δοκιμασε!!!!ποοοοοολυ καλυτερα!!! στελνει συνεχεια βενζινες νομιζωντας πως εχει -15!!!!!!!!
|
Για να πηγαίνει καλύτερα μαλλον κοβει βενζινες, προφανως είσαι φτωχός, ετοιμασου το μπαμ είναι κοντά.
για διαβαστε ενα ενδιαφερον θέμα, για το τι πρεπει να κανουν οι πειραγμενοι.
http://www.newcelica.org/forums/showthread.php?t=243762
|
09-05-07, 02:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ποιο μπαμ?!?σιγα ρε γιωργο!!!!!!
|
09-05-07, 03:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
μπα σακη δεν νομιζω να καιει τιποτα!!!!! αλλος το ειχε μονο με την πεταλουδα για 1μιση μηνα και δεν επαθε τιποτα!!!! εγω θα το αφησω ετσι....μεχρι να αποφασισω να παω να σβησω το check δηλαδη..σακη δοκιμασε το ρε...!
|
Για να είναι εκεί κάποιο λόγο θα έχει!!! Εσύ θα χαλάσεις το δικό σου, πρέπει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο;
|
09-05-07, 10:26
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Αυτό ισχύει για τα koni που έρχεται μόνο φυσσίγγι και κρατάνε το εργοστασιακό γόνατο. Τα bilstein είναι κομπλέ.
|
κάτι τέτοιο πάντως μου είχαν πει και για τα bilstein. Θα ξαναρωτήσω γιατί και εγώ για bilstein πήγαινα. Απλά μου άρεσε που η kayaba είναι ρυθμιζόμενη. Με το χαμήλωμα τι παίζει η bilstein? Ποιο μοντέλο να ρωτήσω? Πάντως και οι δύο που ρώτησα ένα βιβλίο κοίταξαν και μου είπαν ότι για αυτό το αυτοκίνητο θέλει αυτή την πατέντα για τα φυσσύγγια. Θα τα ξαναψάξω όμως.
Για πείτε και κάτι άλλο. Βλέπω πολλές φορές εδώ μέσα για ένα μαλιώρα. Που είναι αυτός, ξέρετε κανά τηλέφωνο? Καλός είναι ;
|
09-05-07, 12:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Αυτό που σου λέω είναι 100% σίγουρο για τα bilstein. Υπάρχουν 2 τύποι: Τα sport και τα sprint.
Η διαφορά είναι ότι τα sprint είναι οκ για χαμήλωμα και συνήθως τοποθετούνται με ελατήρια H&R, όχι βέβαια ότι δεν κάνει και άλλο ελατήριο.
http://www.carparts-cat.com/webkat.a...5018004&ROOT=1
|
09-05-07, 17:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Για να είναι εκεί κάποιο λόγο θα έχει!!! Εσύ θα χαλάσεις το δικό σου, πρέπει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο;
|
ολα για καποιο λογο υπαρχουν αλλα τα αλαζουμε ή τα τροποποιουμε!δεν σπαει δεν χαλαει!
|
10-05-07, 11:29
|
Νεότατος
|
|
|
|
για τον μαλιώρα ρε παιδιά ξέρει κανένας τίποτα ?
|
10-05-07, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Μαλιώρας Sport Team 210 48 31 414.
Είναι συνεργείο που κάνει μετατροπές σε toyota. Δυστυχώς γνώμη δεν μπορώ να εκφέρω μιας και δεν έχω προσωπική εμπειρία. Σου έδωσα το τηέφωνο, πήγαινε και κόψε φάση.
|
10-05-07, 20:22
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
φιλαρακι roy εδω θα διαφωνησω αν και ξερω οτι πυροβολας εγω πειραματα ατεσταριστα δεν κανω φιλε με το μοτερακι δεν παιζω οσο παει παει αλλα παντα δοκιμασμενες και σωστες λυσεις ακου που σου λεω τοσα του εκανες πρεπει να εχεις και εξω τον map προσεχε μην μαζευψεις τιποτα!!!εγω προσεχω και ποτε δεν ειχα προβληματα που ακουω εδω γδαρσιματα στις ταχυτητες πενταλ που τριζουν τριγμους και αλλα!!!αρα η προσοχη μου αποδιδει!!!
10-05-07, 21:06
|
|
MAGΝETO εγω αυριο παιρνω απο Κ. Κωστα Μαλιωρα τα πραματακια μου με εμενα προσωπικα που κατεβηκα στην εκθεση στο σ.ε.φ. και τον βρηκα ηταν πολυ συνεργασιμος προθυμος να βοηθισει και πανω απο ολα οικονομικος κι απο οτι τον εκοψα καθολου απατεωνας!!!! πηγαινε μια βολτα απο εκει και θα δεις
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16862702 seconds (81,38% PHP - 18,62% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|