Παίδες ακούστε και αυτό:
Γυρνώντας απ΄ την Λαμία με τον Νίκο προσπερνάμε στο δρόμο ένα RAV4 με 4 άτομα μέσα : ο τύπος που το οδηγούσε (45-50 χρονών), η κυρά του συνοδηγός και δυο παιδιά στο πίσω κάθισμα (10-15 χρονών). Την ώρα που τους προσπερνούσαμε λοιπόν μας κόζαραν όλοι καλά καλά. Ερχεται και κολλάει πίσω μου και τον βλέπω σε κάποια φάση να παλεύει για να μας περάσει(περισσότερες πιθανότητες είχε βέβαια να του φύγει το car στα χιλιόμετρα που πηγαίναμε παρά να μας φτάσει). Συνεννοούμαστε με τον Νίκο τον αφήνουμε να περάσει και τον ξαναπερνάμε. Πάλι μας κοιτούσαν σαν να είμαστε εξωγήινοι. Αφού έγινε αυτό κανα δυο φόρες
αποφασίζουμε να τον βάλλουμε στη μέση και αρχίζει ο Νίκος να φρενάρει και εγώ να του κολλάω από πίσω.
Αποτέλεσμα ο τυπάς χέστηκε κανονικά έκοψε δεξιά και τώρα έχει δύο σοβαρά προβλήματα να λύσει :
1. Tην παντόφλα που θα φάει από την κυρά του η οποία τα είδε όλα και άρχισε να τον βρίζει (το κατάλαβα από τις χαρακτηριστικές κινήσεις cussing
)
2. Tην ιδέα ότι 2 [acronym:6260b4c8b4="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:6260b4c8b4] 1.4 (
) τον έκαναν στην Εθνική ότι ήθελαν πριν τον αφήσουν να πάει την οικογένεια σπίτι τηρώντας τα όρια ταχύτητας (αλλά δεν φταίμε εμείς…. Πού πάς ρε καημένε να κολλήσεις??????? question
)
ΥΓ1: Για αποφυγή παρεξηγήσεων κι εμείς δεν ήμασταν άδειοι (3 άτομα ο Νίκος 2 εγώ)
ΥΓ2: Μπορεί η γυναίκα του να τον κυνηγάει για κάμποσες μέρες τα πιτσιρίκια όμως το ευχαριστήθηκαν. Επρεπε να δείτε την χαρά στα πρόσωπά τους όταν μας προσπέρναγαν
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com