Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-06-05, 19:19
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πανο ουτε εγω φιλε μου πηγαινα σανιδα.Ειχα 1.800 στροφες ακομα!
Παντος ηταν λιγο "χοντρο" αυτο που καναμε!
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 06-06-05, 19:37
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
εμ στο πα νικο ερχοσουν καλα απο πισω μου. πολυ καλα. αλλα δεν πηγαινα σανιδα εγω χε χε. κυριακη που πηγαινα βιλλια πετυχα ενα punto gt2 με εξατμιση καταβαση σχιστου. τον περναω τον τυπο ενω δεν τρεχαμε περιπου με 120. ηρθε διπλα μου και επαιζε με το γκαζι. ημουν τιγκα φορτωμενος και αρχισα να ανοιγω. πιασαμε 200+ και ηταν αρκετα πισω. οταν φρεναραμε μου λεει η ελενα οτι κοιτουσαν καλα καλα. τι θα εβλεπαν δλδ μεσα απο τα φιμε? δεν χαμογελαω οπως ο wastegate. τιμωρω αγελαστα χε χε
Εγω ειμαι χαρουμενος ανθρωπος ρε συ δεν ειμαι μιζερος.Αφου τους πικραινω δεν μπορω να κρυψω την χαρα μου

Παλιά 06-06-05, 22:51
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν χαμογελαω οπως ο wastegate. τιμωρω αγελαστα χε χε
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ειμαι χαρουμενος ανθρωπος ρε συ δεν ειμαι μιζερος.Αφου τους πικραινω δεν μπορω να κρυψω την χαρα μου
Ποιούς ρε συ πικραίνεις?Το δύσμοιρο το ax των 1100 κυβικών?Πάει και αυτο και έχασες την χαρά σου...(ας εκμεταλευτώ την δυνατότητα,απο χθές,του να γελάω με περισότερα emoticons)

(ξέρω,ξέρω...άμα θα βάλεις την τουρμπίνα κλπ κλπ...αη να δούμε!)
Παλιά 07-06-05, 02:52
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο ουτε εγω φιλε μου πηγαινα σανιδα.Ειχα 1.800 στροφες ακομα!
Παντος ηταν λιγο "χοντρο" αυτο που καναμε!
Πάντως φίλε Νίκο πολύ θα ήθελα να μάθω τί έχεις κάνει στο μοτέρ σου και αν είσαι ικανοποιημένος!!!
Παλιά 07-06-05, 09:36
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά, πρέπει να πω ότι την έκανα την κουτσουκέλα μου! Δεν κρατήθηκα!

Είμαστε στην γέφυρα κάτω απο την κηφισίας για την καποδιστρίου, στο φανάρι. Ανάβει πράσινο κια ξεκινάω νορμάλ, και βλέπω απο τον καθρέφτη δεξιά μου να με πλησιάζουνε γρήγορα κάτι φανάρια, με μπόλικο θόρυβο. Ε, δεν ήθελα και πολύ. Το πατάω κι εγώ και γειά σας. Στο επόμενο φανάρι έρχεται δίπλα μου μια ΑLFA 147, η καινούργια, κατεβάζει τα κατράμια, και ρωτάει : "Φίλε μου, πόσα κυβικά είναι το αυτοκίνητό σου?"..... κι εγώ απαθέστατος απαντάω :"1300"!!!!! :P
Kάγκελο ο δικός σου, και άρχιζε τα ουρλιαχτά. "Πως πάει έτσι! Τι λές τώρα! κτλ κτλ κτλ". Ανάβει πράσινο και ανοίγει φέτες.....τον δύσμοιρο!¨Έφαγε πολύ ξύλο απο ένα .....................1300άρι!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 07-06-05, 14:22
Το avatar του χρήστη Sotosgl
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Γερακας Αττικης
Δύναμη Σεβασμού: 274
Sotosgl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ayrton τι να σου πω!!!Σου αρεσει να βασανιζεις τον κακομοιρο ανθρωπακο που εκανε το λαθος και πηρε Alfa Romeo;Παω στοιχημα οτι ολο το βραδυ θα εκλαιγε!!
Corolla Rulezzzzz :P

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Παλιά 08-06-05, 09:53
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγώ φταίω???? Τι να του κάνω του φουκαρά που νόμιζε ότι πήρε αυτοκίνητο τις προκοπής! Αλλά τα ήθελε ο κώλος του!!! Άκουσε εξάτμιση, είδε παλιό αυτοκίνητο (εξωτερικά) οπότε σκέφτηκε.... "καλώς τον πελάτη"! Ποιός του είπε να κάνει μ@λ@κίες χωρίς να ρωτάει πρώτα??? :P :P Τά λάθη πληρώνονται.... και όταν σου τα ξεχρεώνουνε με Corolla, ΠΟΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 27-06-05, 02:03
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παίδες ακούστε και αυτό:
Γυρνώντας απ΄ την Λαμία με τον Νίκο προσπερνάμε στο δρόμο ένα RAV4 με 4 άτομα μέσα : ο τύπος που το οδηγούσε (45-50 χρονών), η κυρά του συνοδηγός και δυο παιδιά στο πίσω κάθισμα (10-15 χρονών). Την ώρα που τους προσπερνούσαμε λοιπόν μας κόζαραν όλοι καλά καλά. Ερχεται και κολλάει πίσω μου και τον βλέπω σε κάποια φάση να παλεύει για να μας περάσει(περισσότερες πιθανότητες είχε βέβαια να του φύγει το car στα χιλιόμετρα που πηγαίναμε παρά να μας φτάσει). Συνεννοούμαστε με τον Νίκο τον αφήνουμε να περάσει και τον ξαναπερνάμε. Πάλι μας κοιτούσαν σαν να είμαστε εξωγήινοι. Αφού έγινε αυτό κανα δυο φόρες αποφασίζουμε να τον βάλλουμε στη μέση και αρχίζει ο Νίκος να φρενάρει και εγώ να του κολλάω από πίσω.
Αποτέλεσμα ο τυπάς χέστηκε κανονικά έκοψε δεξιά και τώρα έχει δύο σοβαρά προβλήματα να λύσει :
1. Tην παντόφλα που θα φάει από την κυρά του η οποία τα είδε όλα και άρχισε να τον βρίζει (το κατάλαβα από τις χαρακτηριστικές κινήσεις cussing )
2. Tην ιδέα ότι 2 [acronym:6260b4c8b4="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:6260b4c8b4] 1.4 ( ) τον έκαναν στην Εθνική ότι ήθελαν πριν τον αφήσουν να πάει την οικογένεια σπίτι τηρώντας τα όρια ταχύτητας (αλλά δεν φταίμε εμείς…. Πού πάς ρε καημένε να κολλήσεις??????? question )

ΥΓ1: Για αποφυγή παρεξηγήσεων κι εμείς δεν ήμασταν άδειοι (3 άτομα ο Νίκος 2 εγώ)
ΥΓ2: Μπορεί η γυναίκα του να τον κυνηγάει για κάμποσες μέρες τα πιτσιρίκια όμως το ευχαριστήθηκαν. Επρεπε να δείτε την χαρά στα πρόσωπά τους όταν μας προσπέρναγαν

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Παλιά 27-06-05, 08:28
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παίδες ακούστε και αυτό:
Γυρνώντας απ΄ την Λαμία με τον Νίκο προσπερνάμε στο δρόμο ένα RAV4 με 4 άτομα μέσα : ο τύπος που το οδηγούσε (45-50 χρονών), η κυρά του συνοδηγός και δυο παιδιά στο πίσω κάθισμα (10-15 χρονών). Την ώρα που τους προσπερνούσαμε λοιπόν μας κόζαραν όλοι καλά καλά. Ερχεται και κολλάει πίσω μου και τον βλέπω σε κάποια φάση να παλεύει για να μας περάσει(περισσότερες πιθανότητες είχε βέβαια να του φύγει το car στα χιλιόμετρα που πηγαίναμε παρά να μας φτάσει). Συνεννοούμαστε με τον Νίκο τον αφήνουμε να περάσει και τον ξαναπερνάμε. Πάλι μας κοιτούσαν σαν να είμαστε εξωγήινοι. Αφού έγινε αυτό κανα δυο φόρες αποφασίζουμε να τον βάλλουμε στη μέση και αρχίζει ο Νίκος να φρενάρει και εγώ να του κολλάω από πίσω.
Αποτέλεσμα ο τυπάς χέστηκε κανονικά έκοψε δεξιά και τώρα έχει δύο σοβαρά προβλήματα να λύσει :
1. Tην παντόφλα που θα φάει από την κυρά του η οποία τα είδε όλα και άρχισε να τον βρίζει (το κατάλαβα από τις χαρακτηριστικές κινήσεις cussing )
2. Tην ιδέα ότι 2 [acronym:6e2c52e98d="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:6e2c52e98d] 1.4 ( ) τον έκαναν στην Εθνική ότι ήθελαν πριν τον αφήσουν να πάει την οικογένεια σπίτι τηρώντας τα όρια ταχύτητας (αλλά δεν φταίμε εμείς…. Πού πάς ρε καημένε να κολλήσεις??????? question )

ΥΓ1: Για αποφυγή παρεξηγήσεων κι εμείς δεν ήμασταν άδειοι (3 άτομα ο Νίκος 2 εγώ)
ΥΓ2: Μπορεί η γυναίκα του να τον κυνηγάει για κάμποσες μέρες τα πιτσιρίκια όμως το ευχαριστήθηκαν. Επρεπε να δείτε την χαρά στα πρόσωπά τους όταν μας προσπέρναγαν
Καλα βρε,ντροπη,ειναι και αυτο TOYOTA και μια απο τις μελλοντικες μου επιλογες.Αυτα κανατε στο δρομο
Παλιά 27-06-05, 11:49
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παίδες ακούστε και αυτό:
2. Tην ιδέα ότι 2 [acronym:e79eb17669="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:e79eb17669] 1.4 ( ) τον έκαναν στην Εθνική ότι ήθελαν πριν τον αφήσουν να πάει την οικογένεια σπίτι τηρώντας τα όρια ταχύτητας (αλλά δεν φταίμε εμείς…. Πού πάς ρε καημένε να κολλήσεις??????? question )

Έχω κεράσει κι εγώ τσαγάκι έναν τύπο με RAV4, 5 το πρωί στην Αλεξάνδρας!!Έκανε διάφορα στον δρόμο και δεν μπορούσα να αντισταθώ!!Είχε βγει το πόδι του από το πάτωμα α λα Flintstone πατώντας το γκάζι,αλλά τίποτα!!Η δευτέρα στον κόφτη,δίπλα του, μπαίνει τρίτη και άντε γεια!!(Στο φανάρι ήμουν σταματημένος,ενώ αυτός ερχόταν με φόρα,μην πείτε ότι με έφαγε στην εκκίνηση!!)

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19354701 seconds (76,90% PHP - 23,10% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com