γκουχου γκουχου και ενσταση και ξανα γκουχου γκουχου. ρε formula 1 δε βλεπετε? τι σημασια εχει αν κανει ο truli τον ταχυτερο γυρο ενω βγαινει πρωτος ο alonso? δεν πατε καλα. για ποιο λογο να κανω τον ταχυτερο γυρο? εφοσον ημουν πρωτος και με διαφορα και δεν ειχα απειλη απο κανεναν αρχισα τις γλυστρες. οι 2 προηγουμενες φορες δεν ειχαν σχεση με κοντρα χρονομετρημενη γιατι καναμε χαβαλε παταγαμε χωμα(εγω δλδ κοινως motocrosser
)
αν ηθελα να βαλω το κεφαλι κατω και να περασω τον παναλαφρο billll φυσικα και μπορουσα να σπασω τα χρονομετρα διοτι αν οδηγας μαθηματικα χωρις να το γλυστρας βγαζεις χρονο. ηταν το μονο που δε με ενδιεφερε. οποτε θελετε να ξηγηθουμε απο την αρχη οτι το στοιχημα θα ειναι ο χρονος να κατσουμε να ασχοληθουμε με αυτον. εννοειται οτι οταν κανεις πατηλικια και κρεμαει το μοτερ και χανεις χρονο. αλλα που κοτσια για παντηλικια? ολοι σαν τρενα πηγαιναν να σπασουν τα χρονομετρα και οι ΘΕΑΤΕΣ εβλεπαν τι εκανα
και παρολα ολα αυτα τα παντηλικια ηταν μικρη η διαφορα του χρονου(δεκατα
).μεγαλος χαμενος ο djbac που στην τελευταια μαχη ξεφορτωθηκε οτι ειχε πανω του μπουφαν κλειδια κινητα μπρελοκ κερματα ζωνη κτλ. αν μπορουσε να βγαλει και το παντελονι θα το κανε χεχε
χαβαλες της υποθεσης ενα τετακε εν κινησει και στο καπακι ξεκινημα χωρις σταση(αμερικανικο κολπο
)που ειχα με το καλημερα στην πιστα και τον αντωνη απο πισω μου να εχει κατουρηθει στα γελια. αλλος χαβαλες ηταν ο αυρτον που τον πηγαινα κωλοφερατζα με τρακες συνεχεια απο πισω μπας και το παει γρηγοροτερα αλλα ηθελε να μαθει την πιστα λεει λες και οδηγουσε την φερραρι του σουμαχερ. καποιος μεσα στη στροφη εκανε τετακε και ακινητοποιηθηκε μπροστα μου και τον εμβολισα κανονικα και με το νομο αλλα εσπασα στο σποιλερ του καρτ και ποναει και το ποδι μου ακομα
. ποιος ηταν cussing ?
παντως τις επομενες φορες; θα παιρνω μονο το 13 γιατι στην αρχη κανενας δε το ηθελε και μετα το τσαι που ηπιαν το θελα ολοι. το 13 κατοχυρωνεται ως μαρμελοκαρτ
τελος.
εχω να πω και γω για τις συμμετοχες οτι περιμενα να ναι παραπανω αλλα αυτο θα δειξει απο τις επομενες μαχες μας.
τελος καλο ολα καλα.
ΥΓ σκαλιζα το καρτ? χμ..... ετσι συμφερει να λεμε ε? χεχε πατησα το γκαζι τερμα και διαπιστωσα οτι η πεταλουδα δεν ανοιγε ολη. ρυθμισα μια βιδα μπας και την ανοιξω κανα χιλιοστο παραπανω αλλα αντι να σφιξω τη βιδα τη λασκαρισα με αποτελεσμα να μην προλαβω να τη φτιαξω οπως ηταν ξανα και τελικα χαλασα την επαναφορα του γκαζιου. αφηνα γκαζι και επανεφερε μετα απο μισο γυρο
φανταστειτε τι εχετε να παθετε στην επομενη συναντηση που δε θα το γλυστρισω ουτε μια φορα . αν δε μπω στον πειρασμο δλδ. α ρε τι ωραιο πραγμα η φυγοκεντρος δυναμη............!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
α στην επομενη μαχη μας θα ξεκινησω παντελως τελευταιος με το 13 για να σας αποδειξω πως πανε το καρτ στις προσπερασεις αλωστε πολυ μοναξια η κορυφη. μονο κατι μυγακια προσπερνουσα. να μην σας περασω ολους εναν εναν?οπως εκανε ο valentino rossi δλδ αυτο θα παθετε snoopy
ΕΡΩΤΗΣΗ τον 2579 ποιος τον περναει στο καρτ?