Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Φίλε Δημήτρη θέλω και εγώ με τη σειρά μου να σε συγχαρώ για την μέγιστη αυτή διάκριση... Σου εύχομαι να ανταπεξέλθεις με επιτυχια στο έργο σου!!!! Οφείλω όμως από ιδία εμπυρια (με ύψιλον, γιατι βγαίνει από την μπύρα) να σε ενημερώσω οτι ο δρόμος του Moderator ειναι δύσκολός και μοναχικός. Όταν τα φώτα σβήσουν και ο απόηχος των συγχαρητηρίων καταλαγιάσει, θα διαπιστώσεις πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Και τότε, όταν όλοι θα λένε: "Δεν ξέρω, ρώτα τον υπεύθυνο"και οι ερωτήσεις τους θα τρυπώνουν στα αυτιά σου
|
Να σου πώ την αλήθεια ρε Βαγγο τα ξερα...Τα χω ζήσει ξανα αυτά,είτε σε πενταμελή στις ταξεις,είτε στο δεκαπενταμελές στο γυμνάσιο και στο λύκειο( Καλά μιλάμε εχω περάσει και απο ένα σωρό προεδρικές καρέκλες
)και είναι ευθύνη και τρέξιμο...(σκέψου να ειχα δεχτεί και την πρόταση για την προεδρία της Ε.Ε που μου είχαν κανει, τι είχε να γίνει),αλλά someone must do the dirty job.Το θέμα όμως ξέρεις ποιό είναι? Οτι δεν είμαι μόνος...Κανένα απο τα παιδιά δεν είναι ωχαδερφιστής και καλοβολεψάκιας.Ολοι πιστευω οτι θα βοηθήσουν και βοηθάνε ήδη με τις συνεχείς τους παρουσίες,και σιγουρα επειδή εχουμε πολύ καλές σχεσεις ,δεν είναι απο αυτούς που θα σε δείχνουν αμα γίνει καμιά στραβη...(Παντα σ'αυτο το συμπέρασμα καταλήγω τελικά:Οτι είμαστε και μαμώ τα άτομα...
Μπορείς αλλώστε να το διαπιστώσεις και απο τα post που προηγηθηκαν.ΤNX guyzzz).Ολά καλά θα πάνε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
μόνο ενα πράγμα θα κρατάει το μυαλό σου σε ισορροπία.... ενα μοτέρ που χτυπάει 8άρες και έχει κι άλλο!!!!
|
Και το πικρόχολο σχόλιο για το τέλος....Δηλαδή εσυ ρε Βαγγέλη που δεν εχεις να ονειρευεσαι και 8άρες τι έχεις να περιμένεις απο αυτή τη ζωη ε..?
Πάντα φιλικά-χιουμοριστικά-και συναδελφικά πλέον,
Ο Φίλος σου Jims-μηπως είδατε πουθενά το καλάμι μου-192