Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
20-06-06, 23:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr";p="
Ελπίζω να μην έκανες καμιά υπέρβαση στον τύπο του λαδιού και να βάζεις λεπτότερο λάδι και το σκίζεις! Εγώ όταν έβαλα 5W στο 4afe τσιμπούσε τόσο περίπου λάδι.
|
Δεν εχει να κανει με το λαδι ως προς το ιξωδες του,αλλα ως προς την ποιοτητα .Εγω βαζω 0-40,εχω 156.000χιλ το σκιζω και δεν καιει σταγονα στις αλλαγες των 10.000.Συνηθως το αυτοκινητα που<< σκιζονται>> δεν εχουν προβλημα,αλλα εχουν αυτα που πανε σαν ταξι,απο μερικους που νομιζουν οτι αν κανουν αλλαγες στις 4000-4500 το μοτερ δεν θα παθει τιποτα.Το μοτερ θελει σωστη λειτουργεια,σωστα λιπαντικα-ψυκτικα και σωστα ανταλακτικα(μπουζι-φιλτρα βενζινες κ.α)
|
|
21-06-06, 00:15
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr";p="
Εγώ που ασχολούμαι με μηχανολογικά έμεινα έκπληκτος στον τρόπο επισκευής με τον αέρα .Δεν μου έτυχε ποτέ να πάω για τέτοια επισκευή σε βαλβίδες και δεν το ήξερα.
Τα ελατήρια από τις βαλβίδες πώς τα συσπειρώνει ? Ο αέρας έχει τόση πίεση ώστε να κρατάει τη βαλβίδα κλειστή και ο μάστορας να πατήσει μέσα το ελατήριο για να βγάλει την ασφάλεια? Όποιος ξέρει η έχει δει τη διαδικασία σας παρακαλώ να τη γράψει ή αν υπάρχει κάπου διατυπωμένη να δώσει ακριβή τοποθεσία. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να γραφτεί κάτι τέτοιο. ώστε να ξεστραβωθούμε!
|
Και εσυ μαρεσεις, ωραια τα λες...
και εγω μηχανολο...νικος ειμαι και θελω να μαθω αυτο το συστημα με τις βαλβιδες- αερα. Αλλα αν ξερετε ολη τη μεθοδολογια οχι μισαδια... Οτι γυρναμε δλδ καπου καπου και κανα στροφαλο για να γυρισουν οι εκκεντροι για να ερθουν σε καποιο σωστο σημειο που θελουμε οι βαλβιδες για να κανουμε οποια εργασια θελουμε, ετσι δεν ειναι? Για ξεστραβωστε μας, κακο δεν ειναι να μαθαινουμε και κατι....
|
21-06-06, 02:59
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το αυτοκινητο εχει κανει 80000 χιλ περιπου.Το κακο ειναι οτι το πηγα σε ενα μηχανικο κοντα στο σπιτι μου και οχι στον ''δικο μου''.Μαλλον πρεπει να τον επισκευτω.Οσο για σκισιμο αστα να πανε τις πιο πολλες φορες οι αλλαγες γινονται λιγο πριν τον κοφτη.Δεν ξερω τι λαδια ειναι παντος τελευταια φορα τα αλλαξα σε αντιπρωσοπεια της ΤΟΥΟΤΑ.Αν ειναι προβλαματικη παρτιδα να φανταστω οτι τωρα που εχει περασει ο χρονος της εγγυησης ολα τα εξοδα ειναι δικα μου?Μια ωρα γρηγοροτερα για να βαλω το μοτερ απο starletaki turbo που ελεγα.Παντος σας ευχαριστω ολους.Και κατι τελευταιο ο μηχανικος δεν ειπε τιποτα για αερα αλλα οτι θα ελυνε το καπακι της μηχανης.
|
21-06-06, 03:06
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν δεν ειπες τπτ θα σου βαλαν τα απλα 40 15 κ μαυριζουν παρα πολυ ειδικα αν το πλακωνεις δλδ μεσα σε 3000χιλ. ετσι οπως πας πρεπει να σου φερνουν σε ψιλοπετρελαιο μια φαση και σιγουρα τα εξοδα θα ναι δικα σου αφου δεν ειχες ποτε σου καμια επιστολη για ανακληση......
|
21-06-06, 09:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ρε Βασίλη επειδή ξανακοίταξα, αλλά πάλι δεν είδα τίποτα.
Τι αμάξι έχεις;
|
21-06-06, 10:33
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Άκη λογικά απ οσα κατάλαβα το 111 με το vvti έχει. Για τα συγκεκριμένα μοντέλα γύρω στο 2000 ακόμα και σε Avensis έχω δει αρκετούς ιδιοκτήτες με το ίδιο πρόβλημα σε πρόωρο αριθμό χιλιομέτρων.
21-06-06, 11:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Σε ένα φίλο με 111 και 80000χλμ του άλλαξαν μπλοκ.
Του είπαν ότι έχει έρθει μια προβληματική παρτίδα και γύρω στα 80000 τα φτύνουν.....
Να πάς και να τους πεις αυτό στην Toyota, και αν σου πούνε μα μου...
που σίγουρα θα σου πούνε τα βλήματα, πές μου να σου πω αρ.κιν, να δούμε αν είναι ίδια παρτίδα με το δικό σου.
|
23-06-06, 02:20
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το αυτοκινητο ειναι ενα G6 1.4 VVT-i.Φιλε Ακη θα περασω μια βολτα απο την ΤΟΥΟΤΑ και αν δεν βγαλω ακρη θα σου πω.Παντος ευχαριστω.
|
27-06-06, 19:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
το "προβλημα" που θα αναφερω δεν εχει σχεση μ αυτο απλα ειναι κατι που ειναι σπαστικο μαλλον.το λαμπακι βενζινης αναβει περιπου οταν ειναι το ντεποζιτο στο 1/4 ενω πριν αναβε κ 3 φορες ποιο κατω....σε 111 μιλαω.κ δεν ξερω τι θελει να μου πει ο ποιητης με αυτο το λαμπακι......
|
28-06-06, 01:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
μήπως όταν σου ανάβει πιο νωρίς το λαμπάκι ο δρόμος έχει κλίση ή έχεις ανέβει καμιά ανηφόρα πιο πριν και δεν έχει συνέλθει το φλοτέρ (έτσι δεν λέγεται?) ακόμα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16307592 seconds (81,62% PHP - 18,38% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|