Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
|
Re: waste the gate.. |
|
10-01-06, 23:43
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: waste the gate..
ε σιδερενιο θα ναι δημητρη αφου τωρα ειναι ρυθμισμενο 0.2 bar.θα μεινει ετσι μεχρι να ανεβω γιαννενα. ο πατερας του το παει καρανορμαλ.
οταν ανεβω θα το κανει 1.2 bar. το θεμα ειναι με 0.5bar τι μπορει να κανει? και μετα το 400αρι τι κανει ? ξεφουσκωνει? απο κει και μετα ειναι το θεμα
|
11-01-06, 13:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
χαχαχα πολυ ωραιος μητσο!!Δεν θα πω τιποτα πλεον απλα μια μερα στο μελλον θα βγαλω μια φωτογραφια το μπαρομετρο να δειχνει 1,5 μπαρ..
Πανο ασε ποσο δουλευει στον πατερα μου(για οικονομια το εκανα αλλα καει περισσοτερο αποτι φαινετε)σημασια εχει ποσο θα δουλεψει ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!
Υ.Γ.
Με 0,5 στο λεω απο τωρα δεν κανει τιποτα στο 0,7 και 0,8 κατι κανει
|
11-01-06, 20:54
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
εμμ... μη ρισκαρεις για παρτυ μου γιατι αν τ ακουσω να κανει εκρηξη και να βγαζει καπνους μπροστα μου θα παω να παρω χιουνται
αντε μεχρι 0.6bar οκ?
12-01-06, 11:30
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
kalotaksido file!!! kerna pollous pollous, kia hmmmm,,, giati oxi kai ton marmel??? hehehe kairos na pareis to aima sou pisw me ola auta pou sou exei pei!!! kalo skisimo!!!
|
|
|
12-01-06, 14:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εμμ... μη ρισκαρεις για παρτυ μου γιατι αν τ ακουσω να κανει εκρηξη και να βγαζει καπνους μπροστα μου θα παω να παρω χιουνται
αντε μεχρι 0.6bar οκ?
|
Βρε δεν θα ρισκαρω τιποτα καραμαμα θα σε παω απλα δεν θελω να σου παιξω καμια μπινια και να ψαχνεσαι 0,7 θα δουλευω
|
12-01-06, 21:42
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
στοιχημα θα χει μεσα?
|
12-01-06, 22:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Φιλαρακι σιδερενιο το μοτερακι σου καλα χιλιομετρα καλο σερβιρισμα τσαγιου. Απο εδω και περα εισαι στην κατηγορια του γκαρσονιου και οχι του πελατη. Absolute respect to the E101 sedan. Θα σου προτεινα ομως να βαλεις μπροστα τον προφυλακτηρα του liftback που εχει τεραστιο ανοιγμα(αν κοψεις τα περιττα πλαστικα) για να αεριζεται καλυτερα γιατι το intercooler σου ειναι εντελως κρυμμενο ειδικα με την πινακιδα μπροστα. Ειχα ρωτησει στη ΤΟΥΟΤΑ και θελεις αλλαγη στις τραβερσες 50ε και τον καινουριο προφ. που αβαφος εχει 150ε. Τωρα αν εχεις κονε αλλαζει. Α θα θες και καινουρια φλασακια αλλα απο λουκ και πρακτικοτητα θα γαμει
|
|
|
12-01-06, 22:27
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
εμ καιρος ηταν να κανει το σερβιτορο. τοσα που εχει πιει (βλεπε σειτσεντο εχει μεθυσει απο τα τσαγια)
με 0.6 σε καταπια βασιλη. αν κατσω να βαλω pc στ αμαξι ισως να μην παμε ποτε. παω για αλλα
|
14-01-06, 00:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ρε συ θα σου ερθω με σεμι σλικ και με κατι αλλο και θα φας τρελη που... και θα ψαχνεσαι μην με τζινας πολυ αυτα δεν προοριζονται για σενα ισως σου πω οταν χασεις τι εχω κανει αλλα ξερω οταν θα χασεις θα αρχισεις να λες διαφορα παλαβα γιαυτο δεν τα χρησιμοποιω
Υ.Γ.
ddeus2003 ευχαριστω πολυ φιλε.Το εχω σκεφτει αυτο που λες,αργοτερα θα το κανω γιατι τωρα λεφτα ουτε για δειγμα δεν υπαρχουν πλεον!!
|
14-01-06, 01:23
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Ρε συ θα σου ερθω με σεμι σλικ και με κατι αλλο και θα φας τρελη που... και θα ψαχνεσαι μην με τζινας πολυ αυτα δεν προοριζονται για σενα ισως σου πω οταν χασεις τι εχω κανει αλλα ξερω οταν θα χασεις θα αρχισεις να λες διαφορα παλαβα γιαυτο δεν τα χρησιμοποιω
Υ.Γ.
ddeus2003 ευχαριστω πολυ φιλε.Το εχω σκεφτει αυτο που λες,αργοτερα θα το κανω γιατι τωρα λεφτα ουτε για δειγμα δεν υπαρχουν πλεον!!
|
αυτα που κανουν τα παιδακια κανεις βασιλη? ωριμασε πια!!!!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16546106 seconds (80,37% PHP - 19,63% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|