Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
10-01-06, 13:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
31000 χλμ σε ενα χρονο και εναν μηνα....πωσ σας φανηκαν...και το αμαξι περιπου 1 μηνα καθοταν...γνωμη μου ειναι πως στα 1,4 λιγα αμαξια μπορουν να μας περασουν....και αυτο σε εκκινισεις(π,χ punto 95) mετα μην τον ειδατε τον παναη...(και αμαξια που ειναι ποιο μικρα απο εμας και ποιο ελαφρια.. δικια μας κατηγορια ειναι π.χ Golf ετσι δεν ειναι???το Colt ας τα στισει με το Yaris)
|
10-01-06, 15:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μπροστα το colt.Τα τουοτα και γενικοτερα τα κορολακια καθονται πολυ καλα σε αντιστοιχα αυτοκινητα με μεγαλυτερο κυβισμο.Αυτο ηταν ανεκαθεν απο τα πλεονεκτηματα τους.Και εγω εχω ανοιξει με τοπ γκαν πρωτη και δευτερα πηγαιναμε μαζι αλλα με το κουμπωμα τησ τριτης του εφυγα και ανοιγα συνεχως.Στη τεταρτη κοψαμε δεν ξερω και δεν πιστευω να με μαζευε μετα.φιλτρο-προγραμμα-τελικο εχω σε ε-12 1400.Α και ο κοφτης τωρα ειναι στις 7200 r.p.m
10-01-06, 19:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Αυτό το Colt το 1300, όντως πολύ νεύρο το άτιμο! Με πήγε ένας φίλος μου απο Θεσ/νίκη-Γιαννιτσά, σαν τρελό πήγαινε! Θέλω να δώ πως θα πάει αυτό με τα 150 άλογα.
|
10-01-06, 19:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick-K";p="
Αυτό το Colt το 1300, όντως πολύ νεύρο το άτιμο! Με πήγε ένας φίλος μου απο Θεσ/νίκη-Γιαννιτσά, σαν τρελό πήγαινε! Θέλω να δώ πως θα πάει αυτό με τα 150 άλογα.
|
Ο νέος κυριάρχος μεχρι τώρα σ'αυτήν την κατηγορία.Απο γκάζι καταπίνει πολλά αυτοκίνητα εκεί γυρω του.Λίγα κιλά και αρκετή δυναμή απο χαμηλά.Θελώ να βρώ ένα(δυσευρετα ακόμη) να δώ τι λέει γιατί ψάχνει να το πάρει ένας φίλος.
|
10-01-06, 21:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
VOLOS
|
|
Εγώ πάντως που άνοιξα με πολύ δυνατό Top Gun με την Corolla τον είχα πίσω εξ αρχής μέχρι τέλους. Η Corolla 110ps 1.6 καραμαμά με 195.50.15
Σαξόραλλα ούτε για αστείο (με την corolla)
|
|
10-01-06, 21:56
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick-K";p="
|
Ο νέος κυριάρχος μεχρι τώρα σ'αυτήν την κατηγορία.Απο γκάζι καταπίνει πολλά αυτοκίνητα εκεί γυρω του.Λίγα κιλά και αρκετή δυναμή απο χαμηλά.Θελώ να βρώ ένα(δυσευρετα ακόμη) να δώ τι λέει γιατί ψάχνει να το πάρει ένας φίλος.
|
πάει αρκετά καλά, το έχει πάρει ένας φιλαράκος, το έχω κάνει μια δυο βολτίτσες, απλά δεν μας έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να πάμε καμμία ψιλή σε σχέση με την TS.
1,2 και 3 τρίτη δείχνει αρκετά δυνατό από πολύ χαμηλά, στην εθνική βέβαία με ψιλοαπογοήτευσε μετα τα 170 δυσκολευόταν αρκετά, αλλα είμασταν και 3 μαντράχαλοι μέσα, στα πολλά σίγουρα πάμε καλλίτερα τώρα στα περιβόητα 120, ποίος ξέρει.
|
11-01-06, 01:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
κατα την γνωμη μου το colt με τα 150 σε σχεση με το ts αντε να ειναι σε εκκινισεισ μπροστα...μετα τσαγακι... ρε αλιθευει πως το Ts μετα τα 180 ανεβαζει τοσο καλα σε σχεση με αλλα αμαξια που παιζουν σε αυτα τα αλογα...?με το Ibiza Cupra τι κανουμε???το εχει η TS?
|
11-01-06, 08:14
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
VOLOS
|
|
Με μαμά lbiza παλεύεται, αν έχει πρόγραμμα, ούτε για αστείο....
11-01-06, 12:30
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από studio54";p="
Με μαμά lbiza παλεύεται, αν έχει πρόγραμμα, ούτε για αστείο....
|
συμφωνώ απόλυτα, αλλά που να το βρείς το μαμά
|
11-01-06, 13:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
αντε ρε σοβαρα???παει μαζι μπορει και ποιο καλα το cupra?τελικα το ts αχιζει σε γκαζια οσο και ως αυτοκινητο??με αυτα τα λεφτα δεν εχει ποιο γρηγορα?
(αλλα οκ δεν ειναι Toyota αλλα ρωταω για γκαζια)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16619205 seconds (81,55% PHP - 18,45% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|