Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
εγω θα το θεσω αλλιως...απο Αλεξανδρουπολη αθηνα με μεση ταχυτητα 160+ χλμ θελω κατι παραπανω απο 1,5 ντεποζιτο(στο 2 οταν φτανω 1 μισι γραμμουλα κατω απο την μεση) Μια φορα που ειχε κολοκαιρο και δεν μπορουσα να τρεξω απο αλεξανδρουπολη εβαλα βενζινη μετα την λαρισσα....και κατι ασχετο ποιο πολυ ωρα κανω να φτασω Α.Στεφανο-Καλλιθεα παρα Λαμια-Α.Στεφανο....
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 253
Re: Αυτονομια
Εγώ εντός πόλης με 60αρι ντεποζιτο 350χλμ.
Σε εθνική το πολύ 400-450χλμ.
Σε εμένα πάντως όταν ανάβει λαμπάκι έχει μέσα σχεδόν άλλα 20 λίτρα...
Έχω έρθει από κατερίνη-Θεσσαλονίκη με αναμένο λαμπάκι από Κατερίνη και με ταχύτητα 120-140...
παρα 2 λίτρα θα έμενα...
Δύναμη Σεβασμού: 0
Μια φορα ειπα να δοκιμασω να δω και εγω να δω ποσα χιλιομετρα μπορω να καω με γεματο τεποζιτο και απογοητευτηκα.Εντος πολης ολα τα χιλιομετρα χωρις να κανω οικονομια αλλα οδηγοντας οπως συνηθως ειδα 350 χιλ.Εχω ενα g6 1.4 vvt-i.Ρε παιδια λιγα δεν ειναι τα χιλιομετρα η εμενα μου φαινεται?Κανενας με το ιδιο αμαξι ποσα χιλ εχει δει με κανονικη οδηγηση?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
εμενα παντως corolla 1.4 e 12 f/l εντελως μαμα,με φουλ ντεποζιτο παει 700 και συνηθως χλμ,οσο καιαν το τρεχω και στοκεντρο να πηγαινω λιγοτερα απο 550 ζλμ ποτε δε κανει,και χωρις να μεινω απο βενζινη,με το που αναψει το λαμπακι.
και στο trip δεν εχει βγαλει ποτε μεση πανω απο 9 l/100km