Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
|
Re: Aναβαθμιση κινητηρα Avensis 1.8 ??? |
|
26-11-05, 02:22
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Aναβαθμιση κινητηρα Avensis 1.8 ???
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Δεν θα συμφωνήσωμε την άποψή σου φίλε Ηρακλή. Το προηγούμενο Avensis δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Carina Ε. Αυτό φάνηκε και από την εμπορική επιτυχία του μοντέλου, αλλα και από το όνομα που αυτό κατάφερε ή μάλλον δεν κατάφερε να δημιουργήσει...
Το Carina E, τουλαχιστον τα πρώτα είχε 115 ολοζόντανα άλογα! Του πατέρα μου έχει 200.000 χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει κίχ!!! Και εννοείται οτι ο πατέρας μου δεν το προσέχει, ούτε το περιποιήτε. Αντιθέτος το Avensis βγήκε πιο αδύναμο και κάπως πιο ζημιάρικο (όσο ζημιαρικό μπορει να βγεί ενα TOYOTA). Επίσης και η εξωτερική του εμφάνηση δεν έπειθε για στοιβαρό αυτοκίνητο που θα μπορούσε να κοιτάξει στα ίσα τον ανταγωνισμο (Α4, Passatt, Modeo κτλ κτλ)...
Το καινούργιο Avensis πστεύω οτι ήρθε για να διορθώσει τα πράγματα... Πολύ δυνατος κινητηρας, πολλά εξτρά, και αρκετα δελεαστική τιμη το κάνουν πολύ επικαιρο!!! Στα λεφτα που αγοράζεις Α4 1,6 παίρνεις full extra το Avensis 1,8 με 138 άλογα!!! Τι άλλο μα ζητήσει κανείς με 25.000 ;;;
|
ποσα????
να ξερεις απλα οτι μιλαμε για 117 στον τροχο.........
|
|
|
26-11-05, 19:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
133,4ps στροφαλο και αστρωτο(περιπου 1.000 χιλ) το μετρησανε οι 4 τροχοι,αλλα με τη βενζινη δεν ξερω.
|
26-11-05, 19:59
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
133,4ps στροφαλο και αστρωτο(περιπου 1.000 χιλ) το μετρησανε οι 4 τροχοι,αλλα με τη βενζινη δεν ξερω.
|
και εγω θυμαμαι απο τους 4τροχους.........
μπορει και να κανω και λαθος.......
|
|
|
01-12-05, 17:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βασικά η ίδια η Toyota το δίνει με 129 ίππους στις 6000 στροφές και 17 κιλά ροπή.... Στο συγκριτικό του περιοδικού 4 τροχοί που αναφέρεστε τα νούμερά είναι τα παρακάτω 129 ίπποι και 17,3 κιλά ροπή... Από μοτέρ πιστεύω οτι έχει το καλύτερο ατμοσφαιρικό στην κατηγορία του και σε θέμα επιδόσεων και ελάστικότητας, αλλά και αξιοπιστίας!!!! Είναι λογικό το αυτοκίνητο να απευθύνεται σε οικογενιάρχες, δεν θα μπορούσε να φοράει αναρτήσεις group N. Δυστύχως η Toyota δεν έχει κάποιο μοντέλο για τους "ανησυχους" οικογενειάρχες, τι να κάνουμε!!!
Η οδήγηση είναι λίγο μαθηματικά και πολύ φυσική, αλλά η Mazda δεν είναι Τοyota.... και πιθανώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνει!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
01-12-05, 18:03
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
η Mazda δεν είναι Τοyota.... και πιθανώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνει!!!
|
σε ποιο θεμα???
|
|
|
01-12-05, 18:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σε όλα τα θέματα. Η Toyota είναι πολλά βήματα μπροστά... Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η κορυφαία εταιρια εξ ανατολών, ενώ η Mazda είναι μια συμπαθητική αυτοκινητοβιομηχανία (τουλαχιστον εγώ έτσι τη χαρακτηρίζω).....
Δεν είμαι κολλήμένος να νομίζω οτι η Toyota είναι η καλύτερη και δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Απλά όπως αναγνωρίζω την ανωτερότητα κάποιων αυτοκινητοβιομηχανιών έτσι αναγνωρίζω και την κατωτερότητα κάποιων άλλων...και η Mazda φίλε μου, είναι μια απο αυτές...
Τώρα σχετικά με το Avensis... Ο πατέρας μου έχει την Carina E. Το προηγούμενο Avensis δεν του άρεσε, το καινούργιο το καλοκοιτάει... Βέβαια τώρα που έγινε 60άρης θέλει να πάρει Μερσεντες. Εμένα πάντος μου αρέσει το καινούργιο και στα 1,8 το προτείνω ανεπιφύλακτα...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
01-12-05, 18:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p="
οποιος ισχυριζεται οτι με μια αναρτηση το αμαξι στρωνει , λυπαμαι αλλα απλα ονειρευεται......
|
Εαν περιμενεις να γινει WRCφυσικα οχι, αλλα μια καλη αναρτηση βελτιωνει παρα πολυ ενα αυτοκινητο(απο μικρη εως θεαματικη βελτιωση).Μιλαω για αναρτηση οχι π@π@ριες,γιατι μερικοι βαζουν ελλατηρια χαμηλωματος με 100ευρω και αμορτισερ τις πλακας και νομιζουν οτι στησανε αυτοκινητο.Για το συγκεκριμενο εχει ενα ωραιο σετ coil over η APEX (σχετικα φθηνο) και με ενα σετ αντιστρεπτικες και μπαρες θολων εισαι ετοιμος.Τωρα για το τιμονι δεν ξερω,ειναι μια πονεμενη ιστορια,οπως και ολα τα υλεκτρικο-υποβοηθουμενα.
|
|
01-12-05, 20:43
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p="
οποιος ισχυριζεται οτι με μια αναρτηση το αμαξι στρωνει , λυπαμαι αλλα απλα ονειρευεται......
|
Εαν περιμενεις να γινει WRCφυσικα οχι, αλλα μια καλη αναρτηση βελτιωνει παρα πολυ ενα αυτοκινητο(απο μικρη εως θεαματικη βελτιωση).Μιλαω για αναρτηση οχι π@π@ριες,γιατι μερικοι βαζουν ελλατηρια χαμηλωματος με 100ευρω και αμορτισερ τις πλακας και νομιζουν οτι στησανε αυτοκινητο.Για το συγκεκριμενο εχει ενα ωραιο σετ coil over η APEX (σχετικα φθηνο) και με ενα σετ αντιστρεπτικες και μπαρες θολων εισαι ετοιμος.Τωρα για το τιμονι δεν ξερω,ειναι μια πονεμενη ιστορια,οπως και ολα τα υλεκτρικο-υποβοηθουμενα.
|
-ολα αυτα για να κανεις το αβενσις αυτοκινητο που να μπορει να στριψει με μια αλφα αξιοπρεπεια???? και παλι με ολα αυτα που εγραψες στην τελικη θα γινει καλυτερο και θα μπορει να βρεθει διπλα σε μαμα μοντεο και 6αρι??? δεν ξερω ρε παιδια σαν πολυ απλα μου τα παρουσιαζεται και αρχιζω και ανησυχω....... ειμαι της αποψης οτι για να πει να στρωσει η αναρτηση πρεπει να αλλαχτει εξ ολοκληρου η γεωμετρια του........ αλλα ποιος εχει τα κοτσια/γνωσεις/τολμη/χρηματα να το κανει????? φαντασου δηλαδη τι στησιμο εχει οταν για πισω αναρτηση εχει διπλα ψαλιδια και ομως ο κωλος του ειναι σε εγρηγορση καθε στιγμη........
-οσο αναφορα για το θεμα ΜΑΖΝΤΑ..... το μονο που μπορω να πω αδερφε ειναι οτι η εν λογω εταιρια ειναι μια παρεξηγημενη θα ελεγα αυτοκινητοβιομηχανια που προσπαθει να δειξει οτι τελικα αξιζει......... αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΟΛΑ τα μοντελα της μονο ως εξαιρετικα μπορουν να χαρακτηριστουν και φυσικα πρωταγωνιστουν στις εκαστοτε κατηγοριες......
Α , και κατι αλλο , να μην αναφερο την αξιοπιστια........ (παρενθεση , εδω και 4 χρονια εχει καταλαβει την κορυφη και απο οτι φαινεται δεν λεει να κατεβει)......
-για να μην παρεξηγηθω , απλα προσπαθω να πω τα πραγματα οπως εχουν....... η οικογενεια μου μεγαλωσε με την τογιοτα...... απο κορολα του 78 , σε καρινα του 92(220,000 χιλιομετρα) και τελος σε αβενσις του 2005 (αισιως 21,000 χιλιομετρα)
|
01-12-05, 21:01
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ενταξει σαν εταιριες δεν μπορουν να συγκριθουν η MAZDA και η TOYOTA.Μιλαμε για παγκοσμιο κολοσσο η δευτερη.Ξερετε ομως τι μου αρεσει στη Mazda και θα κοιταζα και προς τα εκει για αγορα αυτοκινητου;Η εμμονη της στην τεχνολογια των κινητηρων.Μην ξεχνατε οτι εχει την αποκλειστικοτητα των περιστροφικων κινητηρων και μια μακρια παραδοση στον σχεδιασμο σπορ αυτοκινητων.Για μενα τα πιο ομορφα γιαπωνεζικα.
Θα ηθελα ενα αυτοκινητο με την ομορφια και τις καινοτομιες ενος RX-8 αλλα με την εικονα και αξιοπιστια ενος celica.Το ιδανικο για εμενα.
|
|
|
|
02-12-05, 19:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Ενταξει σαν εταιριες δεν μπορουν να συγκριθουν η MAZDA και η TOYOTA.Μιλαμε για παγκοσμιο κολοσσο η δευτερη.Ξερετε ομως τι μου αρεσει στη Mazda και θα κοιταζα και προς τα εκει για αγορα αυτοκινητου;Η εμμονη της στην τεχνολογια των κινητηρων.Μην ξεχνατε οτι εχει την αποκλειστικοτητα των περιστροφικων κινητηρων και μια μακρια παραδοση στον σχεδιασμο σπορ αυτοκινητων.Για μενα τα πιο ομορφα γιαπωνεζικα.
Θα ηθελα ενα αυτοκινητο με την ομορφια και τις καινοτομιες ενος RX-8 αλλα με την εικονα και αξιοπιστια ενος celica.Το ιδανικο για εμενα.
|
Ε... οχι και τεχνολογια κινητηρων!!!!!!.Με εξαιρεση την ντροπη της ιαπωνικης αξιοπιστιας(μιλαω για τον βανκελ)ολα τα μοντελα τις ειχαν και εχουν συμβατικους κινητηρες με μεση αποδοση.Τωρα το οτι ειναι η μονη εταιρεια που ασχολειτε με τον βανκελ εμενα δεν μου λεει τιποτα απολυτος, καθως οι ιππδυναμεις αυτες ειναι απο αρχιτεκτονικης και χαρακτηριστικων του μοτερ και οχι μαγκια της ΜΑΖΝΤΑ οπως ΧΟΝΤΑ και ΤΟΥΟΤΑ κατασκευαζουν κινητηρες με υψηλη ειδικη ισχυ και για πια σπορ μιλαμε,το ΡΧ-7 κοιτουσε με τα κυαλια τις εκαστοτε ΣΟΥΠΡΑ και το ΜΧ-5 ειναι κατωτερο απο το ΜΡ-2,το ιδιο και το 323 πισω απο κορολλα 626 πισω απο ΚΑΡΙΝΑ και ΑΒΕΝΣΙΣ κ.α (κατι παθανε τα αγγλικα yell )
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16509795 seconds (82,71% PHP - 17,29% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|