Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Κληση Για Θόρυβο |
|
21-10-05, 17:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Κληση Για Θόρυβο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manos vasilakis";p="
Ας σκεφτουμε ολοι ποσες φορες που γυριζουμε ξημερωματα απο τα μαγαζια εχουμε ξυπνησει κοσμο (μικρα παιδια κτλ) με εκεινη την ελευθερη η με το ice στο τερμα .
|
Δεν είπε ο άνθρωπος να μην τον γράψει... Απλά απαιτεί πιο κόσμια και ανθρώπινη αντιμετώπιση και συμπεριφορά.
|
|
|
21-10-05, 19:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε jimbo οντως ειναι δυσκολο να τα βαλεις με το κρατος , βλεπουμε αλλωστε καθημερινα τι γινετε στις ειδησεις αλλα ο τροχονομος δε νομιζω οτι ειναι το κρατος... και να απευθυνθει σε καποιον που ξερει για να την γλιτωσει πιστευω θα τον γραψει στα @@ του... και εμενα το μισο μου σοι αστυνομικοι ειναι εγω και ενα σορο γνωστους και απο οτι βλεπω δεν ειναι και τοοοσο παντοδυναμοι... ο φιλος μας ειναι και δικηγορος και εχει και ενα σωρο γνωστους δικηγορους και καλα θα κανει να διεκδηκησει οτι αξιζει να παρει γιατι ειναι ανεπιτρεπτο να πατανε καποιοι αλλοι πανω στην ευαισθησια αλλων και στα διακαιωματα που οι περισσοτεροι δεν τα γνωριζουν... με την νικη φιλε μου... αληθεια ο πατερας σου τι γνωμη εχει???
|
22-10-05, 00:33
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
παιδιά ευχαριστώ για την συμπαράσταση. φίλε Basilis δεν είμαι δικηγόρος είμαι ψυχολογος στο επάγγελμα απλά διδάσκω στο Πανεπιστήμιο και γνωρίζω πολλούσ συναδέλφους από Νομική όταν τους γράφω ψυχολογικές εκθέσεις για ασθενείς. Με γράψανε στη Λιοσίων 8 το πρωί με τρελή κίνηση και να υπάρχει η ηχορύπανση από τα άλλα αυτοκίνητα. ΄Το εξώδικο είναι έτοιμο και ακούστε και τα νέα στοιχεία: 1) Ρώτησα και το ντεσιμπελόμετρο πρέπει να τοποθετείται υπό γωνία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε πολυσύχναστο δρόμο όπως η Λιοσίων με σημειωτόν κίνηση από τα 2 ρεύματα. 2) επειδή το αυτοκίνητό μου δεν έχει στροφόμετρο μου μετρήσανε λέει τις στροφές με ένα όργανο΄και γράψανε 98 db στις 4000 στροφές. Εγώ όμως έχω στροφόμετρο στην κολώνα και δεν το΄είδανε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ 3ΟΟΟ ΣΤΡΟΦΕΣ, άρα το 98 ήταν στο μυαλό τους όπως και οι 4000 στροφές. 3) Στην κλήση επάνω γράφει αφαίρεση πινακίδων ότι έγινε ενώ πάρθηκε η άδεια, την Τετάρτη που θα περάσω Υπουργείο θα πάω με την κλήση και θα τους βάζω να ψάχνουν να βρουν τις πινακίδες μου 4) Όταν του είπα κόψε την κλήση δεν με ενοχλεί αφού το αυτοκίνητο κάνει θόρυβο αλλά μη μου πάρεις την άδεια γιατί δεν μπορώ λίγο συνθηκών να τρέχω του λεει ο άλλος "άσε τον άνθρωπο αφού δεν μας έφερε αντίρρηση" λέει "αυτά να τα πει αλλού σας ξέρω εσάς με τις εξατμίσεις"
Τώρα όσο αφορά το γεγονός ότι είναι όργανο του κράτους οι κακοί λειτουργοί του οφείλουν να νουθετούνται από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο μπας και αλλάξει κάτι. Ακόμα όσο ετών και να είναι κάποιος ακόμα φίλε jimbo έχει την προσωπική του αξία η οποία είναι υπεράνω ηλικίας, χρώματος ή οτιδήποτε. φίλε manos vasilakis
έχεις δίκιο με τον ήχο. Αν με έγραφε νύχτα στην Πετρούπολη να πηγαίνω τέρμα δεν θα μίλαγα και τις πινακίδες να μου έπαιρνε, αλλά στη Λιοσίων 8 το πρωί σημειωτόν?
Re: Κλώση Για Θόρυβο |
|
22-10-05, 00:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Κλώση Για Θόρυβο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
(δεν είναι όλοι καλά παιδία σαν τον Mike G).
|
Βαγγελάκη άσ' το γλείψιμο
Εγώ πάντως θέλω να σταθώ μόνο στην συμπεριφορά του και σε τίποτε άλλο γιατί το να σε αφήσει επειδή πάς στο γιατρό ή επειδή έχεις χτυπημένο πόδι συμφωνώ ότι είναι θέμα κοινής λογικής και ανθρωπιάς αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει οπότε είναι στην διακριτική του ευχέρεια στην παιδεία του και σε πολλά άλλα πλην όμως είναι καθ' όλα νομότυπος (μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος δεν είναι πάντα λογικός απέναντι στην Αστυνομία και δεν ξέρεις κατά πού να κάνεις κάλλιστα αν τον άφηνε τον φίλο μας να φύγει θα μπορούσε ένας περαστικός να του ζητήσει τον λόγο και να του κάνει και φασαρία ισχυριζόμενος ότι απ' την στιγμή που είναι ικανός να οδηγεί μπορεί και πρέπει να υποστεί τον έλεγχο). Τώρα για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τον έλεγχο αυτά τα πράγματα πρέπει να κυνηγήσουμε και να βοηθήσουμε όλοι τουλάχιστον να περιοριστούν. Συμφωνούμε ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και μ@λ@κες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας στερημένος που νομίζει ότι έγινε μάγκας επειδή ο πατέρας του είχε τυριά για να λαδώσει και να βάλει τον γιο του στην χωροφυλακή μπορεί να μιλάει στον κάθε πολίτη όπως του καπνίσει. Υπάρχουν κάποιες αρχές που όταν δεν τηρούνται τα άτομα αυτά πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά και αυτό είναι καλό για όλους μας. Φίλε μου πιστεύω ότι θα βρεις άκρη και καλά θα κάνεις να το κυνηγήσεις στα πλαίσια του λογικού πάντα γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να βγεις χαμένος στο σύνολο γι αυτό πρόσεχε. Τώρα όσο για την ευαισθησία του και την λογική του ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν απλά καλυτερεύουν μέχρι να πάνε σπίτι τους ορισμένοι με σύνταξη και να ησυχάσουν όλοι (προς θεού δεν θέλω με τίποτε από τα παραπάνω να δικαιολογήσω τον εν λόγο Αστυνομικό)
Ερώτηση πόσο χρονών ήταν και γιατί του πήρε 20 λεπτά να γράψει μια κλήση;
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
22-10-05, 01:03
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
φίλε mike μακάρι όλοι οι αστυνομικοί να είχαν τις ίδιες αντιλήψεις και στάση. ¨ηταν νομότυπος στο να με γράψει, όπως και έκανε και δεν το αρνήθηκα, όμως η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη. ¨οσο για τα 20 λεπτά άκου και κρίνε. Με σταματάει, μου λέει έλεγχος θορύβου πάνω στη Λιοσίων και να γίνεται ο χαμός, σκέψου ότι ή εξάτμιση από ένα λεωφορείο του ΄΄ηρθε στα μούτρα. Μου λεει ΄μπες μέσα και πάτα το γκάζι στις 4000 στροφές, του λέω δεν έχω στροφόμετρο, ψάχνει 5 λεπτά στο αμάξι, βρίσκει το μηχάνημα, με βάζει ανοίγω καπό, βάζω μπροστά. ΤΟ ΜΗΧΆΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΦΌΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, έρχονται μετά από 3 λεπτά ο ένας πίσω με το μηχάνημα όπου ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ, ο άλλος στο μοτέρ και καλά μετρούσε τις στροφές μου λέει πάτα γκάζι και όταν έφτασα στις 3000 στροφές (έχω στροφόμετρο στην κολώνα και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!!) φωνάζει εντάξει 4000. Μετά παίρνει την άδεια, περιμένω 10 λεπτά και μου έρχεται και μου ανακοινώνει ότι πρέπει να πάω στο Υπουργείο, κλπ. Η κλήση γράφει παράβαση μοτοποδηλάτου-δικύκλου shoothim loud loud loud , γράφει ότι αφαιρέθηκαν πινακίδες loud loud loud , και στο χαρτί για το Υπουργείο γράφει παράβαση δικύκλου πάλι. Ήταν κοντά στα 40-45.
|
22-10-05, 02:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
|
|
Λοιπόν τώρα που διάβασα όλα τα post και θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένα
Απ' ότι κοίταξα τον Κ.Ο.Κ. η ποινή που υπέβαλε ήταν προβλεπόμενη.
Τον τρόπο και τόπο που έγινε ο έλεγχος δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ τροχαία αλλά απ' ότι ξέρω γίνονται έλεγχοι για θόρυβο στο δρόμο και δεν θα παραξενευτώ αν δεν έχει προβλεφθεί κάτι από τον νόμο για τους θορύβους του περιβάλλοντος χώρου.
Κανείς δεν είναι υπάλληλος κανενός γιατί με αυτό το σκεπτικό αν κάποιος μπει στο σπίτι σου σε κλέψει, σε σακατέψει στο ξύλο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δεν πρέπει να τον συλλάβει η Αστυνομία γιατί ΚΑΙ αυτός την πληρώνει.
Έχουν όλοι κάποια δικαιώματα απέναντι στην Αστυνομία τα οποία θα πρέπει να τα γνωρίζουν καλά αλλά προς θεού υπάρχουν και υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να μάθουν όλοι κυρίως για την ασφάλειά τους γιατί το να κάνεις κάποια απότομη ή επιθετική κίνηση κατά την διάρκεια ελέγχου υψηλού κινδύνου είναι ένα είδος αυτοκτονίας. Πρέπει να γίνονται ακριβώς ότι σου ζητάνε εκείνη την στιγμή πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι σε αντιμετωπίζουν με αυξημένα μέτρα προστασίας γιατί ας μην ξεχνάμε ότι εσύ μπορεί να ξέρεις τι έχεις κάνει και τι όχι αλλά ο Αστυνομικός δεν ξέρει. Έχει γίνει έτσι η κοινωνία που δεν υπάρχουν άτομα υπεράνω αμφιβολιών καλώς ή κακώς. Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο καζάνι προς Θεού αλλά το να βγαίνεις από το car όποτε θέλεις και όπως θέλεις θέτεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους τους υπόλοιπους. Δεν σε ξέρει και αν άφηνε τον καθένα να κινείται όπως θέλει και να κάνει ότι θέλει κατά την διάρκεια του ελέγχου οι μισοί Αστυνομικοί θα ήταν νεκροί (βέβαια ορισμένοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό αλλά πιστέψτε με ότι δεν θα θέλατε να ζήσετε σε μία κοινωνία χωρίς Αστυνομία ούτε για μία ώρα). Αν πιστεύετε ότι ο τρόπος που γίνετε ο έλεγχος είναι υπερβολικός σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχετε ιδέα τι θα πει υπερβολή και πως μπορεί να γίνει ένας έλεγχος με μεγάλες δώσεις προστασίας. Αυτά για να λάβουν γνώση όλοι και για το καλό όλων έτσι ώστε να προστατευθείτε πρώτα εσείς και τα δικά σας άτομα.(ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά απρόβλεπτα ακόμη και μετά από πολύ εκπαίδευση υπάρχουν ορισμένα στοιχεία στη φύση του ανθρώπου πού δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε και αν τα αλλάζαμε το πρόσωπο αυτό θα έπαυε να είναι άτομο πράγμα κακό για όλους).
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
22-10-05, 02:18
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
κριμα παντως κυριε λεκτορα. δεν επρεπε να στην κανουν ετσι
|
22-10-05, 02:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
|
|
Η ηλικία του, οι γνώσεις του πάνω στα αυτοκίνητα (το ότι δεν είδε το στροφόμετρο δηλαδή) και ο τρόπος που χειρίστηκε το πρόβλημα με το μηχάνημα για τις στροφές του κινητήρα(που φυσικά και δεν έφτιαξε) ενισχύουν τα λεγόμενά μου περί ατόμου που μπήκε στην Αστυνομία σαν ανταλλαγή τυριών.
Και βέβαια είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του και καλά θα κάνεις μια και μπορείς να το κυνηγήσεις γιατί πραγματικά ορισμένοι δεν μπορούν το αφήνουν να περάσει έτσι και στο τέλος μισεί όλη την Αστυνομία, του μένουν και απωθημένα και αυτήν η κατάσταση διαιωνίζεται.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
Τα παραπάνω δεν τα λέω γιατί αισθάνομαι θιγμένος ούτε αδικημένος αλλά για να γνωρίσουμε όλοι πώς έχει η κατάσταση και να ξέρουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας για καλύτερη συνεργασία ανάμεσα σε Αστυνομία και πολίτες με ευεργετικά αποτελέσματα για όλους. Φυσικά δέχομαι ότι πολλές και ίσως τις περισσότερες φορές φταίνε οι Αστυνομικοί αλλά όχι όλες και δέχομαι ότι όπως σε όλα τα επαγγέλματα και σε αυτό υπάρχουν κακοί, καλοί και πολύ κακοί.
Πιστέψτε με ότι αν εσείς αισθάνεστε κάπως (πείτε το νεύρα πείτε το θλίψη πείτε το οργή) όταν ακούτε κάτι τέτοια εγώ αισθάνομαι πολύ χειρότερα γιατί ο Αστυνομικός είναι συνάδελφός μου και ο πολίτης είναι είτε φίλος (όλα τα παιδιά του club τα θεωρώ φίλους μου) είτε γνωστός είτε άτομο με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και έτσι εγώ αναγκαστικά συμπάσχω και με αυτόν που έχει άδικο και λούζομαι το λάθος αυτού που το κάνει βγάζοντας κακό όνομα είτε στην Αστυνομία είτε στα άτομα που έχουν την όρεξη, το μεράκι ή και την μούρλα αν θέλετε να ασχολείται και να βελτιώνει το car του. Προς θεού όμως δεν αισθάνομαι 'κάπως' όταν γράφονται τέτοια περιστατικά και σίγουρα δεν θέλω να είστε επιφυλακτικοί με το τι λέτε στο forum ίσα ίσα που πιστεύω πως το καλύτερο είναι να ακούγονται όσο το δυνατό περισσότερα και με όποιον τρόπο τα αισθάνεστε έτσι ώστε να σχολιάζουμε τα σωστά και τα λάθη. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι 8 ώρες είμαι Αστυφύλακας και 16 ο Mike_G άρα ποιο υπερισχύει ????????????
Φιλικά.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
22-10-05, 12:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
φιλε μου mike αστυνομικος εισαι?? εχεις απολυτο δικαιο , μπραβο σου που εχεις αυτην την εικονα γιατι το εχω συζητησει και με τα ξαδερφια μου που ειναι οι περισσοτεροι στην ασφαλεια στην αθηνα και εχουν την ιδια αποψη... το θεμα ειναι οτι αυτο τωρα ειναι μεμονομενο περιστατικο και αφορα το συγκεκριμενο τροχονομο.... οποτε αξιζει να προσπαθησεις να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου .. ..
|
|
22-10-05, 18:01
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
προτείνω στον φίλο να διεκδικήσει τα δικαιώματα του, με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου ο συγκεκριμένος να τιμωρηθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.
Ομως οι απειλές της μετάθεσης σε μέρος που οταν κρεμάμαι τον χάρτη στον τοίχο είναι κοντά στην πίνεζα, δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο.
Φανταστείτε ο καθένας που απειλούσε εναν αστυνομικό, οτι θα του κάνει μετάθεση, να μπορούσε να το κάνει και πράξη, τοτε δεν θα λειτουργούσε τίποτε.
Νομίζω στον φίλο δεν θα άρεσε να πάω να κάνω μια μετάθεση στον πατέρα του (τον λόγο τον βρίσκουμε, δεν είμαστε πάντα άψογοι στην δουλεία μας) και όποιος πει ότι δεν κάνει σφάλματα στην δουλεία του, είναι ψεύτης.
εγώ υπηρετώ 8 χρόνια στο Λιμενικό και υπάρχουν στιγμές που κάποιοι μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Που λες μέσα σου αχ και να μην φόραγα την στολή.
να σας πω και κάτι τελευταίο άντε και πήγε μετάθεση στην πίνεζα, τότε να δεις πόσους θα γράφει με την ελπίδα να βρέθει κάποιος να του ξανακάνει μετάθεση για Αθήνα.
Για αυτό τον Λόγω στην Ελλάδα δεν λειτουργει τίποτε, γιατί αυτοί που έχουν γνωριμίες και λεφτά, μπορούν εμένα που θα τους αντισταθώ, να με στείλουν μετάθεση στο καστελοριζο, μακρια από την οικόγενεια μου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17191911 seconds (82,15% PHP - 17,85% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|