Παράθεση:
Έχω αλλάξει σε αρκετά αυτοκίνητα κι εγώ το λεβιεδάκι που είχαν το ίδιο πρόβλημα! Και πάλι όμως δεν μου το περνάγανε όλοι εγγύηση! Τελικά εξαρτάται και από το συνεργείο....!
|
[/quote]
Φίλε αν το αμάξι σου είναι μέσα στην 6ετία της εγγύησης, στο αλλάζουν. Άν κατα τύχη πέσεις σε κανένα @#$%%** αντιπρόσωπο και σου πεί μα-μου-σου-ξου κλπ, τηλεφωνάκι στα κεντρικά, ή ακόμα καλύτερα, επίσκεψη (κερνάνε και καφεδάκι).
Μου έτυχε εμένα με ενα τύπο να με κοροιδεύει μπρος στα μάτια μου! Φίλος που δουλέυει σε ΤΟΥΟΤΑ με ξύπνησε.
-Τι πράγμα??? Κατέυθείαν στα κεντρικά (μου είπε)
Και μια και δυο, την κάνω και εγώ (Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ με το που βγεις απο Αττική Οδό στη έξοδο του Ν. Ηρακλείου, κάνεις αριστερά και είναι στο αρ. χερι). Με το που έφτασα στη reseption με ρώτησαν τι ήθελα, και με το που τους είπα,κάλεσαν μια κυρία που κατέβηκε σε 1 λεπτό , συζητήσαμε το πρβλμα μου και όλα κανονίστηκαν. Την άλλη μέρα κι ολας ο αντιπρόσωπος με πήρε για συγνώμη και να πάω να τα βρούμε κλπ.
Και ο αγιος φοβέρα θέλει! Χρειάζεται να ενημερώνουμε την ΤΟΥΟΤΑ για να τη βοηθήσουμε να εξασφαλίσει το AFTER SALES SERVICE που μας παρέχει. Για μάς το κάνουμε, άλλωστε δε μπορούν να ξέρουν τα πάντα!!!!