Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-09-05, 17:42
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στο nissan αλμερα 96 μοντελο που ειχα ειχα 192.000χλμ και ειχα αλαξει μια φορα δισκους (μπροστα μονο, πισω ταμπουρο) στα 130.000 . τοτε εκανα και καθαρισμο τα ταμπουρα (οχι αλαγη σιαγωνων!). τακακια μπροστααλαζα περιπου καθε 30-40 χιλιαδες χλμ. Δεν φρεναρε ομως οπως θα ηθελα

Στο CTS τωρα στα 22.000χλμ αλαξα τακακια μπρος πισω!! Μου φενεται υπερβολικο οπως καταλαβαινετε!
το φρεναρισμα που εχει ομως(και ειδικα σε καλη ασφαλτο) δεν το εχω πετυχει σε κανενα αλλο αμαξι.
Εβαλα ποιο σκληρα τακακια απο τα μαμα αλλα τελικα τα μαμα ηταν ποιο καλα.

κοινως οτι πληρωσεις εχεις ισχυει και σε αυτη τη περιπτωση
Παλιά 30-09-05, 11:14
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Η άποψή μου είναι ότι δεν βοηθάει το σκληρό τακάκι γιατί και δεν έχεις τόσο καλό φρενάρισμα και τρώς πιο εύκολα τους δίσκους. Πάντως πιστεύω ότι δεν ισχύει ότι στην δεύτερη αλλαγή στα τακάκια αλλάζεις και δίσκους. Εγώ που άλλαξα δεύτερη φορά στα 45000 τακάκια οι δίσκοι μου είναι οκ.
Απάντηση με παράθεση
Re: Πρόβλημα Στους Δίσκους??????
Παλιά 30-09-05, 11:36
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία τα τακάκια είναι νεας τεχνολογίας και τα παίζουν γρήγορα... Οι δίσκοι? Κάθε δεύτερη φορά και δίσκους φυσιολογική φθορά μη τρελλαθούμε!!!! Εμένα μου είχαν αλλάξει δίσκους στην εγγύηση πάντως λόγο πρόορης φθοράς, αλλά από ότι μου είχαν πει στον Φλαμιάτο τις κόψαν αυτές τις 'εγγυήσεις'
Βασιλη νεα τεχνολογια ωστε να τρωγονται πιο γρηγορα ειναι μαλλον...
Μια κοπελια με Ε12 με την πιο συντηριτικη οδηγηση που εχω δει και χρησιμοποιει και κατεβασμα για να φρεναρει και το μοτερ, της αλλαζουν τακακια καθε 15,000 χλμ!!!
Μη τρελλαθουμε...
Μαλλον ετσι θα βγαζουν τα εξοδα τους οι αντιπροσωπειες απο δω και περα.....
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-05, 12:30
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μια λύση δοκιμασμένη είναι τα mintex η απλή σειρά με κόστος 35ευρώ αν δε κάνω λάθος και 5-10ευρώ τοποθέτηση έξω.... Το μόνο αρνητικό ότι ψιλοσφυρίζουν μερικές φορές μετά απο βροχές κτλ... Έχουν γραφτεί πολλά στο τόπικ φρένα... και για δίσκους και για τακάκια...
Εγώ πάντως άλλαξα δίσκους στα 10.000κμ (εγγύηση) και στα 60.000κμ έβαλα τους black diamond γιατί οι μαμά ήταν τελείως off (άντεξαν δηλαδή 3 set τακάκια οι μπροστά). Τώρα έχω 82.000κμ και θέλω και πίσω δίσκους (3 set τακάκια επίσης) Να δω τι θα βάλω πίσω τώρα καθώς μόνο black diamond ξέρω να παίζουν από aftermarket... Ξέρει κανείς πόσο κάνουν οι μαμά...??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-05, 12:33
Το avatar του χρήστη sleep1er
sleep1er Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Περισσός
Δύναμη Σεβασμού: 242
sleep1er είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία τα τακάκια είναι νεας τεχνολογίας και τα παίζουν γρήγορα... Οι δίσκοι? Κάθε δεύτερη φορά και δίσκους φυσιολογική φθορά μη τρελλαθούμε!!!! Εμένα μου είχαν αλλάξει δίσκους στην εγγύηση πάντως λόγο πρόορης φθοράς, αλλά από ότι μου είχαν πει στον Φλαμιάτο τις κόψαν αυτές τις 'εγγυήσεις'
Βασιλη νεα τεχνολογια ωστε να τρωγονται πιο γρηγορα ειναι μαλλον...
Μια κοπελια με Ε12 με την πιο συντηριτικη οδηγηση που εχω δει και χρησιμοποιει και κατεβασμα για να φρεναρει και το μοτερ, της αλλαζουν τακακια καθε 15,000 χλμ!!!
Μη τρελλαθουμε...
Μαλλον ετσι θα βγαζουν τα εξοδα τους οι αντιπροσωπειες απο δω και περα.....
Αυτό ακριβώς συμβαίνει παιδιά με τα περισσότερα τουλάχιστον εμπορικά αυτοκίνητα που έχουν βγει στην αγορά από το 2001 και μετα! Έχουν "χαλάσει" τα υλικά για να ύπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση στα συνεργεία!!! Ο πατέρας μου που είχε ένα mazda του 76' άλλαξε 1η φορά τακάκια στα 80.000 km (για δίσκους δεν το συζητώ! Εάν θυμάμαι καλά τους άλλαξε στα 130.000 km!!) ένώ στο καινούριο άλλαξε τακάκια στα 27.000 km και φρίκαρε!!!!
Παλιά 30-09-05, 15:25
SPITHAS Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla E12 1,4 pro f/l
Περιοχή: Ραφήνα
Δύναμη Σεβασμού: 0
SPITHAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Γεια χαρά σε όλους/ες τους ΤΟΥΟΤΑκιδες! Είναι η πρώτη μου παράθεση στο forum μις και χθες μόλις γράφτικα
Στο θέμα μας τωρα: Έχω Corolla Ε12 (5ος 2003). Το θέμα τακάκια - δισκόπλακες δυστυχώς δεν είναι προτόγνορο για τα τελευταία μοντέλα (Corolla - Avensis). Σε αυτό έχει να συμβάλει η χρήση οικολογικών υλικών στα πρώτα , και αστοχία υλικού στις πλάκες
Η λύση τις ΤΟΥΟΤΑ δυστυχώς αφορά μόνο τις πλάκες, τις οποίες τις αλλάζουν (μεσα στην 3ετία) εάν δεν πέρνουν τορνάρισμα (μιλάμε για δέκατα του χιλιοστού!!!)
Εγώ ευτυχώς αν και με 44000χλμ ως τώρα No problem με τις πλάκες, αλλά έχω αλλάξει 2 φορες τακάκια στα δύο ισάριθμα service. Την δεύτερη φορά κιόλας (30000χλμ) ζήτησα εγώ να μου τα αλλάξουν καθότι ερχόταν καλοκαίρι (πολλα χλμ με ζεστη) και ήθελα να μη το έχω στο νού μου.
Άσχετο με φρένα, έχω αλλάξει το λεβιεδάκι, διότι είχε ξεβάψει το νίκελ του. (Μέσα στην εγγύηση).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-05, 16:01
Το avatar του χρήστη sleep1er
sleep1er Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Περισσός
Δύναμη Σεβασμού: 242
sleep1er είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SPITHAS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Άσχετο με φρένα, έχω αλλάξει το λεβιεδάκι, διότι είχε ξεβάψει το νίκελ του. (Μέσα στην εγγύηση).
Καλωσόρισες!!! Έχω αλλάξει σε αρκετά αυτοκίνητα κι εγώ το λεβιεδάκι που είχαν το ίδιο πρόβλημα! Και πάλι όμως δεν μου το περνάγανε όλοι εγγύηση! Τελικά εξαρτάται και από το συνεργείο....!
Παλιά 30-09-05, 16:18
SPITHAS Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla E12 1,4 pro f/l
Περιοχή: Ραφήνα
SPITHAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Έχω αλλάξει σε αρκετά αυτοκίνητα κι εγώ το λεβιεδάκι που είχαν το ίδιο πρόβλημα! Και πάλι όμως δεν μου το περνάγανε όλοι εγγύηση! Τελικά εξαρτάται και από το συνεργείο....!
[/quote]

Φίλε αν το αμάξι σου είναι μέσα στην 6ετία της εγγύησης, στο αλλάζουν. Άν κατα τύχη πέσεις σε κανένα @#$%%** αντιπρόσωπο και σου πεί μα-μου-σου-ξου κλπ, τηλεφωνάκι στα κεντρικά, ή ακόμα καλύτερα, επίσκεψη (κερνάνε και καφεδάκι).
Μου έτυχε εμένα με ενα τύπο να με κοροιδεύει μπρος στα μάτια μου! Φίλος που δουλέυει σε ΤΟΥΟΤΑ με ξύπνησε.
-Τι πράγμα??? Κατέυθείαν στα κεντρικά (μου είπε)
Και μια και δυο, την κάνω και εγώ (Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ με το που βγεις απο Αττική Οδό στη έξοδο του Ν. Ηρακλείου, κάνεις αριστερά και είναι στο αρ. χερι). Με το που έφτασα στη reseption με ρώτησαν τι ήθελα, και με το που τους είπα,κάλεσαν μια κυρία που κατέβηκε σε 1 λεπτό , συζητήσαμε το πρβλμα μου και όλα κανονίστηκαν. Την άλλη μέρα κι ολας ο αντιπρόσωπος με πήρε για συγνώμη και να πάω να τα βρούμε κλπ.

Και ο αγιος φοβέρα θέλει! Χρειάζεται να ενημερώνουμε την ΤΟΥΟΤΑ για να τη βοηθήσουμε να εξασφαλίσει το AFTER SALES SERVICE που μας παρέχει. Για μάς το κάνουμε, άλλωστε δε μπορούν να ξέρουν τα πάντα!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-05, 14:13
vrestas Offline:
Νεότατος

Περιοχή: athens
vrestas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλησπερα,

εχω το 1,4 7/2002 και εχω κανει 100.500 χιλιομετρα και εχω αλλαξει καμποσες φορες τακακια(3-4) και δισκους νομιζω μια φορα τουλαχιστον. το αμαξι τωρα ειναι για επισκευη και απο δευτερα που θα ερθει εχω απορεια να δω οντως ποσες φορες τα εχω αλλαξει.
παντως δεν μου τα εχουν αλλαξει ποτε με εγγυηση(δισκους).
[/b]
οσο για τον νικελ λεβιε και εμενα μου εχει ξεθωριασει και μου φενεται πως με την ευκαιρια θα ζητησω αλλαγη. η εγγυηση σε αυτην την περιπτωση ειναι 6 χρονια?????

επισης εχω μια bmw 316 1993 και καμια σχεση,τα τακακια τα αλλαζουμε γυρω στις 60-90.000 km και στην Τoyota μου ειχαν πει πως φθειρονται γρηγορα γιατι δεν χρησημοποιουν αμιαντο(καρκινογονο υλικο) και ετσι δεν ειναι τοσο ανθεκτικα οσο παλια. το θεμα ειναι πιστευω πως με τα service κατηε 30.000 χιλιομ αντι για 15 επρεπε να βρουν και κατι να μας τα παιρνουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-06, 21:07
Το avatar του χρήστη MIXANIKOS
MIXANIKOS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 265
MIXANIKOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Για 3 χρονια δισκοπλακες και τακακια καλυπτονται απο την εγγυηση.2 φορες τα εχω αλλαξει στον Πασπαλιαρη . 100% τα καλυπτει αν εισαι ακομα στην εγγυηση.
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 62.000 Khm ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΘΕ 15.000
ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΣΚΟΥΣ .ΚΟΝΤΑ 400 ΕΥΡΟ ΟΛΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τιμή για δίσκους-τακάκια giorgosvet TOYOTA COROLLA E 12 40 29-08-12 11:30
προσοχη στους δρομους mio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 14 14-10-08 14:21
Η ομάδα του CorollaClub στους 8 koperton ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 35 09-06-08 22:47
Προσοχη στους γυφτους!!!!!!!! Vavvas ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 18 01-06-08 21:32
Κίνηση Στους Πίσω Η Στους Μπροστινούς Τροχούς? Anonymous ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 36 11-05-05 11:50

Page generated in 0,16972089 seconds (82,01% PHP - 17,99% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com