Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-06-06, 19:46
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
επιστροφη στο 111 κ πισω ρεεεεεεεεεε
|
|
|
|
03-06-06, 11:25
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλημερα σε ολα τα παιδια του corolla club. Ειμαι κατοχος ενος ε12 exellence κατα την διαρκεια του χειμωνα και σε χαμηλες θερμοκρασιες το τιμονι δεν εκανε σε στροφες επαναφορα και ακουγα ενα κρατς - κρατς μεσα απο το τιμονι. Αυτο δεν ηταν συνεχομενο φαινομενο το πηγα σε αντιπροσωπια το κανε βολτα αλλα δεν βρηκαν τιποτα,κατι που το περίμενα καθως οπως σας ανεφερα προηγουμενα δεν το εμφανιζε παντα. Μου ειπαν οτι ισως ειναι επειδη ειναι καινουργιο περιπου 4 μηνων.Το αφησα οπως ειχε το προβλημα δεν εχει ξαναεμφανιστει απο τοτε .Σημερα στον <κοσμο του επενδυτη>διαβασα για ανακληση μοντελων στα οποια ειναι μεσα και το corolla .Τα μοντελα ειναι Ιαπωνικης παραγωγης απο ΙΟΥΛΙΟ 2001 ΕΩΣ ΜΑΡΤΙΟ 2004. Επειδη πιστευω οτι η ασφαλεια μας ειναι πανω απο ολα γιαυτο και αναφερω το συγκεκριμενο περιστατικο.Σαν περισσοτερο <ψαγμενοι> απο εμενα θα ηθελα τις γνωμες σας για το τι πρεπει να κανουμε σε περιπτωση που τα δικα μας μοντελα δεν ειναι στις λιστες με ανακληση αλλα οπως προειπα εχουμε αντιληφθει οτι κατι δεν παει καλα .Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
|
03-06-06, 20:40
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ";p="
ρε παιδια εμενα μου κανει ενα περιεργο κρακ κρακ στην επαναφορα του τιμονιου.μου ειχαν αλαξει κολονα τιμονιου,σπειραλ αεροσακου,τιμονι και ακομα το κανει και μαλιστα μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα και μην φοβαμαι χωρις λογο.γαμωτο αρχιζω και τρελαινομαι τωρα.............................................. ..........................................
|
Το ίδιο πρόβλημα και εδώ. Όταν είμαι σταματημένος σε στροφή και κατά την επαναφορά κάνει κρκ, κρκ. Δεν το έχω ψάξει.Έσυ πως το περιέγραψες ακριβώς
|
04-06-06, 11:26
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jonnys 7";p="
Σημερα στον <κοσμο του επενδυτη>διαβασα για ανακληση μοντελων στα οποια ειναι μεσα και το corolla .Τα μοντελα ειναι Ιαπωνικης παραγωγης απο ΙΟΥΛΙΟ 2001 ΕΩΣ ΜΑΡΤΙΟ 2004.
|
Να και κάτι για να χαιρόμαστε εμείς με τα "πισωγλέντικα" Κορόλλα,αν είναι μόνο για Ιαπωνικά βέβαια..Θα τους πω να το ελέγξουν την Δευτέρα,έτσι κι αλλιώς μέσα είναι για το σασμάν.. yell
Re: Ανακλησεισ |
|
05-06-06, 10:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Ανακλησεισ
Σχετικά με τον θόρυβο (κρακ...) από το τιμόνι έχει ήδη γίνει αναφορά σε σχετικό topic. Για ρίχτε μια ματιά:
Θόρυβος από ηλ. τιμόνι
Πάντως, εμένα μετά την αλλαγή του σπιράλ αερόσακου (εδώ και σχεδόν 7 μήνες...) δεν έχει ξανακάνει το θόρυβο.
05-06-06, 12:17
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jonnys 7";p="
Σημερα στον <κοσμο του επενδυτη>διαβασα για ανακληση μοντελων στα οποια ειναι μεσα και το corolla .Τα μοντελα ειναι Ιαπωνικης παραγωγης απο ΙΟΥΛΙΟ 2001 ΕΩΣ ΜΑΡΤΙΟ 2004.
|
Να και κάτι για να χαιρόμαστε εμείς με τα "πισωγλέντικα" Κορόλλα,αν είναι μόνο για Ιαπωνικά βέβαια..Θα τους πω να το ελέγξουν την Δευτέρα,έτσι κι αλλιώς μέσα είναι για το σασμάν.. yell
|
Βιάστηκα να μιλήσω..είναι και το δικό μου Κορόλλα.. μιας και είναι μέσα τους είπα να το κοιτάξουν κι αυτό.Οπότε ΙΣΧΥΕΙ και για τα ΑΓΓΛΙΚΗΣ παραγωγής.
|
22-06-06, 03:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ
|
|
Σημερα ημουν στην TOYOTA Λειβαδιας και μιλασα με μηχανικο ο οποιος μου 40 χιλιαδες corolla ιαπωνικα εχουν καποιο προβλημα με το σταυρο και θα ειδοποιηθουμε απο την TOYOTA HELLAS για να διορθωθει το προβλημα.
|
|
|
22-06-06, 20:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jhon_starlet";p="
40 χιλιαδες corolla ιαπωνικα εχουν καποιο προβλημα με το σταυρο
|
ποιό σταυρό ?
|
|
23-06-06, 02:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Τον σταυρό που ενώνει τα δύο κομμάτια της κολόνας του τιμονιού.
Μου το είπαν κι εμένα στην αντιπροσωπία στα Γιαννιτσά.
Απλώς η ΤΟΥΟΤΑ περιμένει να της σταλούν οι αριθμοί πλαισίων από Ιαπωνία που έχουν αυτό το πρόβλημα και μετά θα ειδοποιηθουν οι ιδιοκτήτες τους.Αλλά απ'ότι είδα στην επιστολή που είχε ο αντιπρόσωπος οι χρονολογία των αυτοκινήτων που μπορεί να έχουν πρόβλημα είναι για αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί από Μάρτιο μέχρι και Σεπτέμβριο του 2004 αν θυμάμαι καλά......... ?
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
|
|
23-06-06, 02:39
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Aυτά γράφει στο new.e-go.gr.Κάποιος φίλος το είδε και στο Έθνος
Προληπτικός έλεγχος σε Avensis, Corolla και Prius
8/6/2006 4:05:59 μμ
Η Toyota για ακόμη μία φορά αναγκάζεται να ανακαλέσει προληπτικά αυτοκίνητα τα οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν τα γνωστά μοντέλα Avensis, Corolla και Prius. Ειδικότερα η ανάκληση αφορά τα Avensis που έχουν κατασκευαστεί στην Αγγλία, μεταξύ Ιανουαρίου 2003 μέχρι Δεκεμβρίου 2005. Τα Corolla που έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, μεταξύ Ιουλίου 2001 μέχρι Μαρτίου 2004 και τέλος τα Prius που έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, μεταξύ Ιουλίου 2003 μέχρι Νοεμβρίου 2005. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα μοντέλα που φέρουν ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης τιμονιού και είναι πιθανό να παρουσιασθεί χαλάρωση της σύσφιξης του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα συστήματος διεύθυνσης κάτω από αντίξοες συνθήκες χρήσης του τιμονιού.
Από την ανάκληση εξαιρούνται τα Corolla Verso και τα Avensis που χρησιμοποιούνται ως Ταξί.
Νικ
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17410803 seconds (82,77% PHP - 17,23% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|