Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
27-06-05, 15:54
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ελπίζω να είστε απο αυτούς που έμειναν στη β φάση τη Σούπερ ειδικής στο ΟΑΚΑ
Αυτή με τους πραγματικούς οδηγούς και τα πραγματικά αυτοκίνητα...
Είμαι 1000% Ιάπωνας αλλα εκείνο το Veloce χει στοιχειώσει το μυαλό μου..
Νομίζω οτι οσοι ηταν εκεί ξέρουν...
Ποιά WRC???
|
28-06-05, 00:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μήπως δεν έχεις ακούσει ακόμη μοτέρ 2Τ-G με 2 2-πλά 40άρια SOLEX να "γαυγίζει" στις 8000 στροφές και να "ανεβαίνει" ακόμα??????
Κανένας με παλιά Τσέλικα ή Κορόλα ΚΕ30 πειραγμένη ή παλιό Στάρλετ κ.λ.φτιαγμένο εδώ να τον πάει μια βόλταααααααααα.....................
28-06-05, 15:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
και με το σταρλετάκι με το 4σασμαν αμα ακούσει το μοτέρ να δίνει θα τα δει όλα παρόλο που είναι μαμά.
|
|
Re: Παλιά Αυτοκίνητα... |
|
28-06-05, 18:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Re: Παλιά Αυτοκίνητα...
Σας χαίρομε ρε παιδιά (και σας ζηλεύω ταυτόχρονα)
Κι εγώ θα ήθελα πολύ να πάρω ένα αμάξι που τα χρόνια του να είναι περισσότερα από το δικά μου και να το κάνω κουκλί όπως τα έχετε εσείς αλλά επειδή δεν υπάρχει πολύ ρευστό για να γίνει αυτό και επειδή ορισμένα πράγματα όταν αγοράζεις ένα τέτοιο car απαιτούν να γίνουν άμεσα με την αγορά του προτίμησα να πάρω την ε12 και να την φτιάχνω σιγά σιγά όταν μαζεύω τα λεφτά. Άσε που χρειάζεται 1. πολύ χρόνος για να κρατήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση (ο οποίος δεν υπάρχει ούτε κατά διάνυα) 2. ένας έμπιστος μάστορας που να μοιράζεται μαζί σου την τρέλα σου και να το προσέχει σαν δικό του (γιατί τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του το car δεν συγχωρούν λάθη και ψευτοδουλιές) 3. το άτομο απ΄ το οποίο θα το πάρεις να του συμπεριφέρεται όπως του αξίζει σε συντήρηση (και τέτοια άτομα δεν θα το σκοτώσουν για λίγα ψωροευρώ και είναι λογικό αυτό η αγάπη που δίνεις σε αυτά τα αυτοκίνητα δεν μπορεί να υπολογιστεί ούτε σε ευρώ ούτε σε κανένα άλλο νόμισμα του κόσμου).
Μπράβο σας ρε παιδία συνεχίστε έτσι για να σας βλέπουμε κι εμείς και να σας χαιρόμαστε!!!!!!!!
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
29-06-05, 15:23
|
|
|
|
|
Ρε παιδιά δεν αλαξοπίστησα....
ΟΚ το veloce με έφτιαξε αφάνταστα ,απο ηχητικής μεριά..αν και δεν νομίζω να το βλέπει άσχημο κανείς...
Αλίμονος έχω δει ένα μοτέρ 2Τ σε μάντρα,δέν έιδα καθαρά αν είναι 2TG,διαφορές?
Σε SR5 ήταν
|
|
|
29-06-05, 20:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φιλε Primus και συντεκνε κιολας (ειμαι απο Ρεθυμνο) οταν κατεβω Κρητη θα παμε μια βολτα με το ΚΕ-30 εστω και σχεδον νορμαλ (2πλο μηχανικο WEBER ηλκτρονικη, εκκεντροφορος 285 μοιρες και εξατμιση χταποδι εως πισω) κανει απιστευτα ομορφο ηχο!!! Music for my ears που λενε.....
Αν και συντομα θα μπει ενας 4A-GE 136 αλογατων....
Στην φωτο ειναι το ιδιο μοτερ εξελιγμενο απο την TRD να αποδιδει 240 ατμοσφαιρικα αλογα!!!!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
30-06-05, 02:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Φίλε primus για αυτό το μοτέρ μιλάω...
|
30-06-05, 11:37
|
|
|
|
|
Παντως φιλε αλιμονος για να λεμε και του στραβου το δικιο, αυτο δεν ειναι και απο τα καλυτερα μοτερακια που εχει βγαλει η ΤΟΥΟΤΑ. Θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο ευπαθη και ευθραστα. Σπανε πολυ ευκολα, δεν εχουν καμια σχεση σε αντοχες με τα 2Τ τα ST, εννοω αυτα με τα 90 που φορουσαν τα celica απο το 87 και πριν. Τεσπα ξερουμε ολοι πολυ καλα ποια ειναι τα καλυτερα μοτερακια της ΤΟΥΟΤΑ, φυσικα ειναι τα 4ΑGE.Πρεπει βεβαια να βγαλουμε εκτος συναγωνισμού τα καινουργια του μεταβλητου χρονισμου.
|
30-06-05, 13:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Φίλε μου φοβάμαι πως πρέπει να σε διορθώσω...
Με ένα τέτοιο μοτέρ μετ/νο από Ιαπωνία "τρόμαζα" κάτι γρήγορους "ιταλούς" στο δρόμο για πάνω από 150.000 "κόκκινα" χλμ χωρίς να παραπονεθεί καθόλου...Βέβαια μόλις παρέδωσε πνεύμα αντικαταστάθηκε από το γνωστό "διαμάντι"......
Το κοντσέρτο πάντως των 2 διπλών εκεί γύρω στις 8000 rpm είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο φίλε....
30-06-05, 16:41
|
|
|
|
|
Ευχαριστώ,το Σάββατο θα ανεβάσω photo για να δείς πιο σου λέω
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16277909 seconds (81,69% PHP - 18,31% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|