Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από conan22b";p="
diafanh-psyxh δεν υπάρχει λόγος για τόσο διαξυφισμό. Και απευθύνομαι σε εσένα γιατί το"mechanicaf δυστηχώς ούτε εμείς σε ξέρουμε" δεν μου ακούστηκε και τόσο ωραίο. Το γιατί δεν ξέρετε πολλούς από εμάς πιστεύω πως είναι λογικό. πχ εγώ μένω Πάτρα και μου είναι λίγο δύσκολο να έρθω σε κάποια συνάντηση, γιατί και Αθήνα να είμαι, θα είμαι για δουλεία.Ελπίζω κάποια στιγμή να με δείτε
|
φίλε μου συγνώμη αλλά εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν.από την στιγμή που συνεχίζει και με προσβάλει την ίδια στάση θα κρατήσω απέναντι του.γιατί το να αναφέρειι ότι όταν λέει κάτι το λέει καλοπροέραιτα χωρίς να θέλει να με προσβάλει κλπ κλπ κλπ εμένα μου φαινεται πολύ ειρωνικό.το λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου με λίγα λόγια αλλά την μπηχτή του την ρίχνει.
επομένως δεν μπορείται να κατηγορείται μόνο εμένα χωρίς να πείτε έστω ένα ρε φίλε το μπούλωσες το θέμα στην αγγελία έχουν δίκιο τα παιδιά έστω εν μέρη.
πάντα υπάρχει η δράση αλλά υπάρχει και η αντίδραση.αυτό ξέρω εγώ!
άλωστε το topic ανοίχτηκε για διαξιφισμούς όπως βλέπεις.
για την απόσταση που αναφέρεσαι έχεις δίκιο αλλά έχουμε δει και άτομα από επαρχία που έστω μια φορά έχουν δώσει το παρόν ή έστω έχουνε μια α επικοινωνία μαζί μας.αυτό πιστεύω ότι ήταν ξεκάθαρο στο προηγούμενο post που έγραψα και δεν κατηγόρησα κανέναν που δεν έρχεται.απλά ήθελα να δώ τον λόγο που ο φίλος μας δεν έχει έρθει ή έχει έρθει και δεν τον έχω δει εγώ προσωπικά.
Τώρα εάν επιμένετε ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι αρμόζουσα εγώ σας είπα ξανά μανά δικάστε με.δεν έχετε όμως το δικαίωμα να μην με αφήνεται να εκφράσω τις σκέψεις μου όταν κάποιος με λίγα λόγια με προσβάλει!
διάβασε λίγο από την αρχή και ίσως καταλάβεις!