Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Φιλε slobo καλησπερα
Την Παρασκευη λογικα θα ειμαι στη συναντηση αν και εχω την εντυπωση οτι το "μωρο" μου πρεπει να το εχεις δει.(αν πηγαινεις για service το δικο σου στον Πασπαλιαρη). Ειναι ασημι χαμηλωμενη με μαρσπιεδακια σποιλερ μπροστα ολα τα οργανα κοκκινα (και στην κεντρικη κονσολα) κοκκινες δαγκανες και φυσικα μια ελευθερη εξατμιση.
Φίλε μου καλημέρα
Όντως στον Πασπαλιάρη πηγαίνω για service και αν θυμάμαι καλά (από την περιγραφή που κάνεις ) μάλλον το έχω δει το «μωρό» σου .
Θα τα πούμε από κοντά την Παρασκευή.
Φιλικά
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό Μέλος Slobo - Black (dog)G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Φίλε θανάση ευχαρίστως να σε πληροφορήσω αλλά τι εννοείς λέγοντας "όλα αυτά"; Η μήπως μιλάς στον άλλο Αντώνη και όχι σ'εμένα; Ελα και στην συνάντηση να τα πούμε. Προσπάθησε όμως να γράφεις με μικρά Ελληνικά και όχι κεφαλαία.