Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Parking Radar |
|
07-04-05, 23:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Parking Radar
Ναι ρε συ! Εχεις δικιο!
Με φαγανε οι υποχρεώσεις
Συνηθως παρασκευες περναω καμια βολτα. θα σε πετυχω....
|
08-04-05, 01:10
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι
|
|
Κοιτα, την δουλεια σου θα την κανεις αλλα μην περιμενεις και 'συ με 4 ματακια να πιανει και τα κολονακια!
Αυτο που σου πρωτεινω ειναι να εισαι λιγο ποιο προσεκτικος την επομενη φορα στη θεση που πας να βαλεις το car !
Δεν αξιζει να δωσεις 200 twocents !
08-04-05, 12:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά πόσο πάνε τα radar με τοποθέτηση; τα έχει βάλει κανείς μετά την αγορά ή τα έχετε τοποθετήσει όλοι από την αρχή; Μόνο καινούργια υπάρχουν ή βρίσκουμε και μεταχειρησμένα; Αυτά...
08-04-05, 13:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Έβαλα στης αδελφής μου προχθές!!! Τα βάζεις και μόνος σου ή 30 ευρώ τοποθέτηση... Ψάξε στο Internet για τιμές!! Θα τρελαθείς σε σχέση με αυτά που μας λένε εδώ.. +Οθόνη με αποστάσεις κτλ κτλ και μέσα στον κεντρικό καθρέπτη!
|
08-04-05, 15:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Δηλαδή πως τα βάζεις μόνος σου; Τόσο εύκολο είναι; Και που τα τοποθέτησες, σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου; Δώσε καμία δ/νση internet να δουμε και εμείς. Ανέβασε και καμιά φωτο αν σε παίρνει.
08-04-05, 15:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Φωτό θα ανεβάσω... Στο ebay δες..
Είναι σχετικά εύκολο.. Ανοίγεις τρύπες στον προφυλακτήρα.. Αφού μετρήσεις κτλ (βάφεις και τους αισθητήρες εάν θες).. Βρίσκεις τρόπο να περάσεις τα καλώδια μέσα, ρελέ/ρεύμα από την όπισθεν και την οθόνη μπροστά!! Αυτά!! Κανά 2ωρο περίπου!! Άντε λίγο παραπάνω!
|
|
|
13-05-05, 14:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Έχει βάλει κανείς ραντάρ από την επισημη αντιπροσωπία μετά την αγορά του car ; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν με την τοποθέτηση question Μιλάω για τα γνήσια και μόνο.
|
|
|
09-06-05, 02:01
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
ΚΥΨΕΛΗ
|
|
ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
loud φιλε μου διαβασε εδω για τα κεφαλαια και τους κανονες λειτουργιας γενικα του forum loud
http://www.corollaclub.com/forum/index.php?article=1270
09-06-05, 13:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Φίλε Πάνο η τιμή που μου λες είναι με την τοποθέτηση; Σε ποια αντιπροσωπεία τα έβαλες και πόσο καιρό πριν; Τα έβαλες βαμμένα ή όχι; Αυτά τα ολίγα...
|
04-04-06, 00:13
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλησπέρα. Έχουμε στην οικογένεια μια Corollitsa του '03, η οποία θα περιέλθει αποκλειστικά στην κατοχή μου σε λίγες μέρες, και ψάχνομαι λιγάκι να τη φτιάξω. Λέω λοιπόν να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος, μιας και μέχρι τώρα οδηγούσα κυρίως ένα Seicento και έχω συνηθήσει σε πιο μικρό μέγεθος. Πήγα σήμερα στο Γιαννίτσα μιας και δουλεύω κοντά, και έκλεισα ραντεβού για σέρβις 45.000 χλμ, και επι ευκαιρία, ρώτησα για τους αισθητήρες. Μου είπε ότι έχουν 250 ευρώ + την τοποθέτηση για την οποία θα ρωτούσα στον ηλεκτρολόγο. Επίσης 270 έχουν αυτοί που βάφονται, αλλά πρέπει να υπολογίσεις κι άλλα για το βάψιμο. Μετά ρωτάω στον ηλεκτρολόγο και μου λέει 60 ευρώ για την τοποθέτηση. Δηλαδή για τους απλούς πάμε στα 310 ευρώ. Πολλά δεν είναι ρε παιδιά? Μάλλον πρέπει να κοιτάξω και αλλού....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17611003 seconds (82,68% PHP - 17,32% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|