Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL |
|
|
|
Re: Marmel Τρεμε |
|
05-07-05, 13:27
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Marmel Τρεμε
Μία ψήφο στην αμτόσφαιρά και από εμένα. Μακρία από turbo. Να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.
Μιχάλη άσε το έκανα και εγώ το λάθος να με παεί βόλτα ο Νίκος και από τότε ψάχνομαι να το υπερκυβίσω. Που θα πάει όμως. Αν όλα πάνε καλά τον Σεπτέπμβριο θα μπει μέσα το 14αρι corollaki μου για να μεγαλώσει και να γίνει 18αρι. Έως τότε υπομονή.
|
05-07-05, 14:12
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Πριν 2 μήνες άρχιζα να σκέφτομαι να βάλω τουρμπίνα στην Ε12 1600, ρώτησα παντού, οι τιμές που μου είπαν ήταν περίπου στα 4000 ευρώ για να πάρει (και αυτό περίπου) από +60 εώς +80 άλογα. Για να μην σπάσει το Μοτερ μου λέγαν τα μάτια στο πυρόμετρο, κλπ.
Μετά θα πρέπει να άλλαξω ανάρτηση, φρένα, ζάντες, λάστιχα (γιατί που να στρείψεις με 60 προφιλ) κ.λ.π.
Μόλις τα υπολογίσεις όλα αυτά μου βγαίναν πάνω από 6000 ευρώ + τό ότι όταν θα πουλούσες το αυτοκίνητο όλα αυτά ήταν χαμένα (για να μην πώ χείροτερα από πριν)
Ετσι ανοίγω την εφημερίδα και αρχίζω και ψάχνω για μεταχειρσμένη ΤS, που και τελικά αγόρασα (17300) και νομίζω πως συμφέρει και καλυτερα.
|
05-07-05, 15:21
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Εγώ πάντως ψηφίζω κολασμένη ατμόσφαιρα. Τους πίνεις το αίμα (τα ξεζουμίζεις) και δεν τα λυπάσαι. Με την τουρμπινα αντί να χαίρεσαι βρίσκεις χόμπι. Μία το λάδι της, μία η ψύξη της, την άλλη χάνει, την παράλλη δεν κάνει καλή συμπίεση..... άσε.. να μας λείπει. Γίνεσαι κολλητάρι με τον μηχανικό σου. Για να μην αναφέρω και το γεγονός ότι όταν την σκίζεις μετά πρέπει να περιμένεις σα το βλ@κ@ να κρυώσει πριν σβήσεις το αμάξι...
Ατμόσφαιρα και κόφτες στις 8.500 rpm με το μοτέρ να κελαϊδάει !!!!!
Ρε Νίκο, γ@μώ τη βόλτα που με πήγες... Έχω χάσει τον ύπνο μου με τα 20 κιλά TORQUE !!! Ούτε Grand Vitara 2.500cc...
|
Kαι δεν ειδες σχεδον τιποτα Μιχαλη γιατι αν προσεξες ο δρομος ηταν "γυαλι"
|
05-07-05, 15:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τί; Έχει κι άλλο να δω Νίκο; Αυτά που ήθελα να δω τα είδα. Μπορεί να ήταν σύντομη η βόλτα και με γυαλί δρόμο αλλά πιστεύω ότι και ένα τρέϊλερ με τροχόσπιτο να σου είχα κοτσάρει πίσω, πάλι τα ίδια θα πήγαινες. χιχιχι
|
|
|
05-07-05, 16:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Κι εγώ παίδες μαζί σας!!! Ατμόσφαιρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! :P
Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ήρεμο! Και όπως είπε ο φίλος Μιχάλης, δεν αποκτάς κολητιλίκια με τον μηχανικό σου!!!! χεχεχεχε
Βέβαια, αυτό είναι που πληρώνεις Λευτέρη μου!!! Τα καθαρόαιμα είναι πάντα πιο ακριβά!!!! Δυστυχώς!!!! Αλλά..... το λιώνεις και σου λέει και ευχαριστώ!!!
(που θα πάει.... το αποφάσισα... μαυροκάπακο!!!)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
05-07-05, 18:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Νικο,γιατι γραφεις ψεματα στην υπογραφη σου οτι ειναι 1.4 το Corolla .Παντως θα ηταν καλο ανοιγμα μεταξυ μας,απο δευτερες και οσο παει, ψηλα,πολυ ψηλα γιατι τα 400 ειναι για τα turbo.Με φιλο παιζαμε κυνηγητο απο κατερινη μεχρι θεσσαλλονικι τεζα,200+ συνεχεια με 35+βαθμους,η κ@υλ@ της ατμοσφαιρας.
|
05-07-05, 18:35
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="
Κι εγώ παίδες μαζί σας!!! Ατμόσφαιρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! :P
|
Παράθεση:
Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ήρεμο! Και όπως είπε ο φίλος Μιχάλης, δεν αποκτάς κολητιλίκια με τον μηχανικό σου!!!! χεχεχεχε
Βέβαια, αυτό είναι που πληρώνεις Λευτέρη μου!!! Τα καθαρόαιμα είναι πάντα πιο ακριβά!!!! Δυστυχώς!!!! Αλλά..... το λιώνεις και σου λέει και ευχαριστώ!!!
|
Καλύτερα ποιο ακριβά και το κεφάλι μου ήσυχο παρά..... Αν και δεν νομίζω ότι μια λύση turbo θα ήταν φθηνότερη.
Παράθεση:
(που θα πάει.... το αποφάσισα... μαυροκάπακο!!!)
|
Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή λύση. Αλλά καλύτερα να μιλήσουν αυτοί που το έχουν κάνει και ξέρουν.
Και μια ερώτηση question: Μήπως του αλλάξαμε πάλυ τα φώτα του topic?
|
|
|
05-07-05, 19:08
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
χμμμμμμμ βασιλη οπως βλεπεις αποκτησα αρκετους οπαδους της ατμοσφαιρας και οπως βλεπεις δε σε παιρνει. φιλε turbakia δεν παρεξηγουμαι μην ανυσηχεις αλλα που εννοεις οτι ειναι μπροστα ενα τουρμπατο? και τι τουρμπατο εννοεις? γιατι πολυ καλο 1300τ α σταδιου ηταν πισω μου και απο χαμηλα. και με μαρτυρες!!!!!! . και γω ειμαι φιλος της τουρμπινας αλλα ΟΠΑΔΟΣ της ατμοσφαιρας. βασιλη αντι να κοιτας το πυρομετρο δεν κοιτας κανα γκομενακι που θα περπαταει? ασε που δε θα μπορεις πια να κανεις αγριο σεξ με τον κοφτη.του εχω πεταξει τα ματια εξω εγω παντως και το ξερεις. ποτε δεν ζεσταινω ποτε δεν κρυωνω ποτε δεν ανοιγω το καπο παρα ΜΟΝΟ για νερο στα τζαμια. ετσι ειναι φιλε μου το βτςςςςς πληρωνεται. αντε με το καλο φτιαχτο και ελα να ακουσουμε μαζι το ΜΠΑΜΜΜΜΜ!!! νικο οσο για σενα θα ερθει και η ωρα σου χε χε. αρκει να εχεις το ματσακονι μαζι σου να σου λεω τι ταχυτητα θα αλαζω γιατι δε θα τις παιρνεις χαμπαρι. με το καλο οταν γυρισω θα αρχισω να ψαχνω τον τροπο να το κανω 1.8 20V.
φιλικα πανος
|
05-07-05, 19:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
με το καλο οταν γυρισω θα αρχισω να ψαχνω τον τροπο να το κανω 1.8 20V.
φιλικα πανος
|
1.8 20V? Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε πρέπει να μιλάμε πλέον για πολλά άλογα και τρελές ροπές.
|
|
|
05-07-05, 20:58
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πανο ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο (που μαλλον θα αργησει) και βλεπουμε Εγω παντος δεν προκειται να κατσω με σταυρομενα τα χερια
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16979098 seconds (82,39% PHP - 17,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|