Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 312
Re: Trd Engines...?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosttrd";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Αυτό το μοτεράκι φοράει ο Μπαρμπαρής στην CELICA και είναι πάνω απο 550 ΗΡ.Επίσης και η προηγούμενη CELICA του Μπαρμπαρή η άσπρη που τώρα την έχει φιλαράκι μου έχει αυτό το μοτέρ και είναι 500 ΗΡ!!!!!
Και μην ξεχάσουμε και τον πρόεδρο που φοράει το συγκεκριμένο μοτεράκι!!!
Γειά σου πρόεδρε
UNIQUE,ο Μπαρμπαρης το εχει εξελιξει,μεχρι 575hp.Τον εχω πετυχει μια φορα -σε καποιο νυχτοκαντραδικο στεκι- ανοιγει 1η,να σπινιαρουν και τα τεσσερα,με το που κουμπωνει 2ρα,το auto του χαθηκε σαν να ηταν κουρδιστο Το ειχε κανει και παρουσιαση στο Power -αν θυμαμαι καλα,μ΄αυτη την υπποδυναμη- ΚΑΙ ανεφερε οτι υπαρχουν περιθωρια και για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια... όρεξη και φράγκα να έχεις!!!
Στην Αμερική υπάρχει ένα (το προηγούμενο μοντέλο απο του Μπαρμπαρή) το οποίο είναι 650 ΗΡ με 1,5bar πίεση και είναι φτιαγμένο για να δουλεύει στα 2 bar!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 296
Re: Trd Engines...?
Δυστυχως με την πολιτικη της ΤΟΥΟΤΑ Ελλας ,δεν ΦΕΡΝΕΙ σχεδον τιποτα απο τα κορυφαια μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ.Αυτο ειναι κατα και για την ΤΟΥΟΤΑ,αλλα και για τους ΤΟΥΟκαταναλωτες.Θα μπορουσε να ειχε φερει π.χ. το 1.3τ starlet (μηπως δεν θα πουλαγε) ,το LEVIN ,την 4χ4 Celica και πολλα αλλα μοντελα με εξησου καλους κινητηρες.Ο Σαρακακης,γιατι εφερε π.χ. το 1.56 V-TEC,η PEYGEOT το ραλλυ κ.o.k.
Δύναμη Σεβασμού: 312
Δεν λέτε που έφερε και τα TS.Νομίζω οτι ο λόγος που δεν τα έφερνε πέρα απο την πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ είναι τα καυσαέρια που στην Ιαπωνία δεν έχουν τόσο αυστηρά μέτρα όπως στην Ευρώπη.Γι'αυτό και όλα τα japan μοτέρ είναι περισσότερα άλογα απο τις άλλες χώρες που εξάγονται.
Δύναμη Σεβασμού: 296
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Δεν λέτε που έφερε και τα TS.Νομίζω οτι ο λόγος που δεν τα έφερνε πέρα απο την πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ είναι τα καυσαέρια που στην Ιαπωνία δεν έχουν τόσο αυστηρά μέτρα όπως στην Ευρώπη.Γι'αυτό και όλα τα japan μοτέρ είναι περισσότερα άλογα απο τις άλλες χώρες που εξάγονται.
Σωστη η παρατηρηση σου UNIQUE ,αλλα πιστευω ειναι και το μοιρασμα την πιττας.Εμπορικα παιχνιδια,που ουτε κατα διανοια δεν μπορουμε να φανταστουμε