χαιρομαι που διαβαζω σωστες αποψεις και οχι κολλημενες....
να πω και εγω την γνωμη μου.....εχω την εντυπωση οτι στην ουσια ειναι ενα οικογενειακο με καλυτερο μοτερ και φρενα.....οντως η αναρτηση ειναι τελειως αλλου.....τα φρενα ειναι αρκετα αποτελεσματικα αν και με μπερδευει λιγο η αισθηση του brake assist. οι μετατροπες που εχουμε κανει οσον αφορα το στησιμο ειναι ελατηρια της ΤΤΕ, αμορτισερ by μαρακακης, θολομπαρα και λαστιχα 205/45/16 στις μαμισιες ζαντες ( τις οποιες αν πουλησουμε θα παρουμε αλλες πιο φαρδιες 16αρες).
με αυτες τις μετατροπες το αυτοκινητο εχει γινει αρκετα πιο παιχνιδιαρικο ( εχω καταφερει και το χω πλασαρει μια φορα
) και αρκετα πιο συμπαγες ενω δεν κοπαναει οσο περιμεναμε....το VSC ενεργοποιειται σπανια αφου το αμαξωμα δεν εχει τοσες κλισεις αλλα το TC δουλευει υπερωριες ( δοξα τω θεω απανεργοποιειται)
σε αυτο το σημειο λοιπον εχουμε ενα αυτοκινητο το οποιο μπορεις να το ευχαριστηθεις (ενταξει δεν ειναι και κανενα kit-car ) αλλα επισης να κινεισαι ανετα και με ασφαλεια.....ισως αυτα τα 1000-13000 ευρω να ηταν τα αποτελεσματικα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.....αν και θα ηθελα λιγο πιο σκληρο πισω μερος γιατι το βλεπω να ελαφρωνει επικινδυνα
ΥΓ. τα ελατηρια ΜΟΝΑ τους δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο εμφανιση κατα την γνωμη μου [/b]