Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
11-06-08, 16:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πηρα τηλ στον Πασπαλιαρη και μου ηπαν οτι δεν υπαρχει quick shift με 6αρι για ts αλλα απο οτι βλεπω καπιοι εχουν απο που θα βρω?help !!
|
11-06-08, 16:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μα το quick shift δεν εχει να κανει με το αν φορας 6αρι ή 5αρι. Απλα αντικαθιστά τον λεβιέ σου. Τωρα αν ο λεβιες σου κουμπώνει σε 5 ή σε 6 σχέσεις δεν παίζει ρόλο...
Τουλάχιστον έτσι ξερω εγω. Ας απαντησει και καποιος με TS που εχει βαλει να μας πει.
|
|
|
|
11-06-08, 18:01
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Καλά, πολλές αντιπροσωπείες δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή και τι συντήρηση πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένους κινητήρες. Κάντε το test με τις βίδες του lift σε μερικές αντιπροσωπείες, να δείτε τις απαντήσεις που θα πάρετε: Το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας να σας κοιτά κατάματα!!! Ή (επειδή το έχουμε γράψει πολλές φορές αυτό και μπορεί να μας διάβασαν ) ρωτήστε τους για την τρόμπα λαδιού ... Εκεί να δείτε βλέμμα!
-
Quick shift συνέχεια...Το ταμπελάκι που υπάρχει πάνω στο κουτί από το δικό μου quick shift, εκτός όλων των άλλων που ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, γράφει:
kit, quick shift; Corolla E12
Δεν αναφέρει κιβώτιο, ούτε κινητήρα.
Άρα, νομίζω πως απαντιέται το ερώτημά σας!
Όσο για την αγορά, βρείτε κάποια αντιπροσωπεία της προκοπής και παραγγείλετέ το. Θα κάνετε μερικά τηλέφωνα, αλλά αξίζει τον κόπο.
Πριν όμως αρχίσετε να τους λέτε τι θέλετε, δώστε τους τον κωδικό και ζητήστε τους το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Λιγότερα λόγια, ταχύτερη εξυπηρέτηση...
Πάνος.
|
11-06-08, 19:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι σωστα... Αν δεν δωσεις κωδικό ειναι σαν να τους μιλάς κινέζικα... Όχι μονο για quick shift αλλα γενικά για κατι πιο εξεζητημένο πχ κανενα καλώδιο για να συνδεσεις την σιντιέρα στο μαμα ραδιοcd κτλπ...
Μόνο με κωδικό... για να μαθαινουν και αυτοι...
|
12-06-08, 01:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
|
|
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας μενω υποχρεος οσο για το quick shift θα το παρεγγειλω την Παρασκευη που θα παω να αλαξω τις περιβοητες βιδες του Lift με τον κωδικο που αναγραφει πιο πριν ο PeterIoannou
|
12-06-08, 11:06
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Ρώτησα κι εγώ για το ίδιο θέμα στην αντιπροσωπεία που πάω και δεν είχαν ιδέα ούτε για 5αρι ούτε για 6αρι!!!
Νομίζω τελικά ότι για το Ts γνωρίζουν πολύ λίγα και αυτό με αγχώνει λίγο......
Μια και το ανέφερε ο peterioannou και αγχώθηκα ακόμα παραπάνω, τι παίζει με τις βίδες του lift????? Στα πόσα χλμ θέλουν αλλαγή – συντήρηση ή οτιδήποτε άλλό? Όπως και αυτό που ανέφερες για την τρόμπα λαδιού, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν ιδέα.....Αν μπορείς βοήθα λίγο γιατί βλέπω να παίρνω τα αμάξι στο χέρι....!!!!
|
|
|
13-06-08, 14:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagio_ts
Ρώτησα κι εγώ για το ίδιο θέμα στην αντιπροσωπεία που πάω και δεν είχαν ιδέα ούτε για 5αρι ούτε για 6αρι!!!
Νομίζω τελικά ότι για το Ts γνωρίζουν πολύ λίγα και αυτό με αγχώνει λίγο......
Μια και το ανέφερε ο peterioannou και αγχώθηκα ακόμα παραπάνω, τι παίζει με τις βίδες του lift????? Στα πόσα χλμ θέλουν αλλαγή – συντήρηση ή οτιδήποτε άλλό? Όπως και αυτό που ανέφερες για την τρόμπα λαδιού, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν ιδέα.....Αν μπορείς βοήθα λίγο γιατί βλέπω να παίρνω τα αμάξι στο χέρι....!!!!
|
Ληπον σημερα αλλαξα τις βιδες Lift που ειχα παραγγηλει μιση ωριτσα δουλια με ραντεβου,ολα μια χαρα προς το παρον.
μου κωστισαν 4 ευρω και εργασια μου χρεωσαν 30.
οι βιδες που ευγαλαν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, η μονη διαφορα ειναι οτι οι καινουριες ειναι ασιμι ενω οι μαμα ειναι χρυσες
Επισης ενω ειχα ξαναρωτισει για short shift μου ελεγαν δεν το φερνουμε τωρα που πηγα με κωδικο το βρηκαν μετα απο κανα μισαωρο και το παρηγγηλαν στην ττε,θα το εχω 28 του μηνα αντι των 172 ευρω
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gio911 : 13-06-08 στις 15:05.
|
13-06-08, 15:30
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gio911
Ληπον σημερα αλλαξα τις βιδες Lift που ειχα παραγγηλει μιση ωριτσα δουλια με ραντεβου,ολα μια χαρα προς το παρον.
μου κωστισαν 4 ευρω και εργασια μου χρεωσαν 30.
οι βιδες που ευγαλαν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, η μονη διαφορα ειναι οτι οι καινουριες ειναι ασιμι ενω οι μαμα ειναι χρυσες
|
σημερα παρελαβα κ εγω τις δικες μου αλλα δεν ειμαι κ συγουρος οτι ειναι αυτες..ειναι ασυμι χρωμα.δεκαριτσες κ τις πειρα 1ευρω..ειναι οι σωστες??εσυ γιατι εδωσες 4 ευρω?
|
13-06-08, 16:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
σημερα παρελαβα κ εγω τις δικες μου αλλα δεν ειμαι κ συγουρος οτι ειναι αυτες..ειναι ασυμι χρωμα.δεκαριτσες κ τις πειρα 1ευρω..ειναι οι σωστες??εσυ γιατι εδωσες 4 ευρω?
|
Δεν ξερω γιατι αυτη η διαφορα
|
13-06-08, 16:44
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Στα ποσα χλμ τις αλλαξατε??? Εγω εχω κανει 50400 και δεν εχω αλλαξει τιποτα.... πρεπει να γινει αλλαγη αμεσα? γιατι στο συνεργεια δεν μου εχουν αναφερει ποτε κατι τετοιο...
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16988993 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|