Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: ΤΡΙΞΙΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παλιά 18-01-04, 03:30
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john
COROLLA 1.4 VVTI TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 35.000 χλμ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Ο ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ... ΚΑΙ... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.
Ta perissotera triksimata sto idio modelo pu exw ta exw ftiaksei....
To sygekrimeno pu les mu arxise kemena sta 40000km.....
Skeftomai na to paw kegw sthn toyota na to dun... Giati oso pernaei o kairos ginetai olo k xeirotero.. Me thn paramikrh epitaxynsh akougetai..Gia lakouves k tetoia den to syzytw!!! :x :x :x :x :x :x

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλιά 18-01-04, 15:55
Το avatar του χρήστη ΜΑΡΙΟΣ
ΜΑΡΙΟΣ Offline:

Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΝΙΚΑΙΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 263
ΜΑΡΙΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ COROLLAΚΙΔΕΣ ΦΙΛΕ john ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΣΤΑΓΜΩ ΣΤΟ ΞΕΚΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΙΔΗΚΑ ΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΗ ΕΣΚΟΥΖΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ Η ΝΑ ΚΟΒΟ ΠΟΛΥ Η ΝΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΝΕΤΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-04, 18:21
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ηallo!
Να σας πω και γω για το δικό μου 1.4 vvti.

Τον δισταγμό αυτόν τον έχω παρατηρήσει περισσότερο στο ρελαντί και όχι εν κινήσει...
Τον πρώτο καιρό είχα γίνει αρκετές φορές 'ρόμπα' αφού μου έσβηνε στις ανηφόρες εξαιτίας του, ώσπου και βρήκα τη λύση!
Όπως πατάω φρένο με το δεξί πόδι το κουνάω λίγο δεξιά και ακουμπάω λίγο το γκάζι ώστε να ανέβουν λιγάκι οι στροφές οπότε και αφήνω το συμπλέκτη χωρίς φόβο να μου σβήσει

Το δικό μου έχει γύρω στα 35.000κμ δεν έχω παρατηρήσει ΄το τριγμό που αναφέρετε αλλά κάτι μου λέει πως δε θα αργήσω...

Έχω 'μόνο' από την κονσόλα έναν τριγμό γύρω στις 4.000σαλ. το παράθυρο του συνοδηγού,κάτι στην πίσω δεξιά πόρτα και γενικά τα χερία των πορτών...
Απάντηση με παράθεση
Re: ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλιά 19-01-04, 10:46
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 271
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ COROLLAΚΙΔΕΣ ΦΙΛΕ john ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΣΤΑΓΜΩ ΣΤΟ ΞΕΚΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΙΔΗΚΑ ΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΗ ΕΣΚΟΥΖΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ Η ΝΑ ΚΟΒΟ ΠΟΛΥ Η ΝΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΝΕΤΑ
ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ 16VALVIDA ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ ΕΓΩ ΑΠ’ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ TEST DRIVE TO AVENSIS H TO MEGANE H ΤΟ GOLF

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-04, 14:54
stelios Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 259
stelios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ 16VALVIDA ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ ΕΓΩ ΑΠ’ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ TEST DRIVE TO AVENSIS H TO MEGANE H ΤΟ GOLF
Δεν νομίζω ότι αργούν καθόλου. Εγώ που είχα την Corolla XLI του 1996 με το 16βάλβιδο μοτέρ, ποτέ μα ποτέ δεν με πούλησε όταν της ζήτησα το κάτι παραπάνω, ενώ αντίθετα σήμερα με την 1600 Sedan, ε! δεν είναι και ότι το καλύτερο. Τώρα απο τριγμούς και κοπανήματα άλλο τίποτα. Δε λέω το αυτοκίνητο πραγματικά καταπονείται στα Ελληνικά οδοστρώματα, εκτός αυτό της Αττικής οδού, που κάθε φορά που το περνάω νομίζω ότι άλλαξα αυτοκίνητο. Τέλος πάντων η προσωπική μου άποψη είναι ότι η σημερινή Corolla υπολοίπεται μακράν σε ποιότητα και νεύρο απο τις XLI που αν και 1300άρια μοτέρ είχαν πολύ ποιό τσαγανό απο τα vvti. Μα την αλήθεια το έχω σκυλομετανιώσει που έδωσα το πραγματικά καλό XLI αυτοκίνητο για το σημερινό vvti κάρο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-04, 00:10
DjBac Offline:
Administrator

Diza exei h E12...
Diza k pali Diza!!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-04, 14:38
john Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Παράθεση:
COROLLA 1.4 VVTI TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 35.000 χλμ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Ο ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ... ΚΑΙ... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.
Ta perissotera triksimata sto idio modelo pu exw ta exw ftiaksei....
To sygekrimeno pu les mu arxise kemena sta 40000km.....
Skeftomai na to paw kegw sthn toyota na to dun... Giati oso pernaei o kairos ginetai olo k xeirotero.. Me thn paramikrh epitaxynsh akougetai..Gia lakouves k tetoia den to syzytw!!! :x :x :x :x :x :x
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΦΟΒΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-04, 15:14
DjBac Offline:
Administrator

Se poia toyota???

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-04, 14:21
john Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Se poia toyota???
TOYOTA ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΗΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-02-04, 15:34
raceman Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 0
raceman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
egw paidia agorasa thn corolla G6 vvti ton marti tou 2001.
exontas kai ena lancia deltona sthn katoxi mou to pira mono kai mono gia thn eggyisi kai thn a3iopistia ths
pragmatika exw entypwsiastei apo thn a3iopistia ths (tosa xronia sta italika...asta na pane )
apogoitrytika apo to kratima kai apo to timoni ths alla diorthwthike i katastash me ena set koni kitrina rythmizomena kai mad elathria 3.5 cm
episis topothetisa 17 ares zantes me 205/40/17 elastika kai elysa to provlima stravwmatos twn diskwn me topothetisi EBC xaraxtwn kai swlinakia ypsilis piesis kathws kai me ygra frenwn ferodo racing dot 4
to ama3i exei dianysei se ligotero apo 3 xronia 80.000km kai malista....liwmena.
mpravo stous iapwnes loipon kai eyxomai kapote na apoktisoun kai plaisio kai zygisma antistoixa twn italwn kai twn gallwn!
episis diavasa polla gia trigmous, emena pantws paroti einai poly skliro kai me xamilou profil lastixa den kanei kix!! ektos vevaia an ftaine ta aytia mou pou exoun synithisei se lancia kai alfa romeo!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ρελαντι corolla 2002 akisdio SUPPORT 1 11-03-19 08:43
corolla 2002 akisdio SUPPORT 2 08-12-18 12:01
Πόσο μας χρειάζονται τα έξτρα ή πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε!!! stefkot TOYOTA COROLLA E15 17 15-02-08 01:57
Βάρος COROLLA 1,4 2002 fotinos TOYOTA COROLLA E 12 23 10-10-07 10:04
Corolla 2002 MP3 ΛΑΜΠΡΟΣ SUPPORT 2 02-04-07 14:49

Page generated in 0,16705704 seconds (82,15% PHP - 17,85% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com