Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SkidRaw
Αν λες για αυτον με την BMW που ηταν και ανασφαλιστος το εχω διαβασει και εγω το συγκεκριμενο!! απο ενα 316 που ειχε πηγε να βαλει 2,5 μοτερ.
Τελως παντων, Νικηφορε θα επανελθω αφου διαβασω τα αρχειακια που μου εστειλες.
|
Σορρυ αντι quote, πατησα edit lol!!!
Δεν ξερω αν ηταν αυτος , δεν ξερω αν ηταν ανασφαλιστος, παντως ειχε μοτερ Μ3 που ειναι πολλα κυβικα παραπανω!
σε εμας δεν ειναι το ιδιο πραγμα γιατι σε κυβισμο θα ειμαστε σωστοι και στον τυπο μοτερ, πραγμα παρα πολυ σημαντικο.
Οσο για την ιπποδυναμη οποιος αμφιβαλει θα πρεπει να μας μετρησει πραγμα δυσκολο προς το παρον γιατι δεν εχει δυναμομετρα στα ΚΤΕΟ.
Ομως καποιος μου ειπε οτι εχει στο Ελληνικο και θα στελνουν εκει οταν θα εχουν αμφιβολιες αλλα δεν ξερω αν αληθευει αυτο.
Επειδη δεν εχουν γνωσεις μπορει να μην το ψαχνουν καν, αρκει να μην κανει μπαμ.
Αμα εχει πανω την μανα του και τον πατερα του λογικο ειναι να καταλαβαινουν οτι ειναι πολλα αλογα και να ψαχνονται.
Ενα μοτερ πχ με τα μαμα τετραπεταλουδα μπορει να μην το καταλαβαινουν καν!
Επισης στα κτεο θελουν να επαναφερουν και την μετρηση ηχορυπανσης, δλδ να κοιτανε και τον θορυβο, δεν ξερω ποτε θα γινει και αυτο. Ακουσα οτι θα γινει προς το παρον για τα δικυκλα μονο.
Αν γινει θα ειναι παρα πολλα αμαξια που θα εχουν προβλημα και δεν θα περνανε κτεο αν δεν τα κανουν σε μαμα επιπεδα.
Αυτο θα ειναι τεραστιο προβλημα αν γινει.
Την τελευταια φορα που εβγαλα καρτα παντως ετριζαν ολα τα τζαμια στο κτεο που εχει διπλα που κοιτας, προβληματιστηκα λιγο αλλα δεν ειπαν τιποτα τελικα! αχαχαχχαχαχααχαχ