Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-03-20, 15:18
SkidRaw Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E11 4A-FE
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 62
SkidRaw είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε καλημερα,

Καταρχην μπορει να μην με καταλαβες απο το ονομα, αλλα εχουμε μιλησει και στο Facebook, οποτε ξερω πανω κατω τι εχεις κανει στο αυτοκινητο!!

Οποτε παιδια με λιγα λογια μου λετε οτι δεν μπορω να βαλω κανενα μοτερ το οποιο μπορει να δηλωθει και να ειναι νομιμο. Και αν μπει καποιος 4age-4agze απλα θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα σε περιπτωση τυπικου ελεγχου, ενω σε περιπτωση που ψαξουν για τον οποιονδηποτε λογο το μοτερ θα εχω θεμα....

Αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει το οτιδηποτε απο προσωπικη εμπειρια ας γραψει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-20, 20:48
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα, οχι σε καταλαβα αφου εχεις ιδιο ονομα!
εμενα μου εχει τυχει με το starlet ευτυχως, να μου σκασουν 2 ασφαλιτες με πολιτικα ενω ημουν παρκαρισμενος και μου εδειξαν ταυτοτητες, εψαξαν ολο το αμαξι. Οταν εφτασαν στο μοτερ εβαλαν στην κυριολεξια μεσα την μουρη τους!!! μου λενε τι ειναι αυτο? εχεις αλλαξει μοτερ? και μετα ζητησαν αδεια και κοιταξαν τον τυπο! εννοειτε οτι το νουμερο ηταν αλλο αλλα δεν μετρανε τα νουμερα εδω και παρα πολλα χρονια. Ειπαν μπραβο που το εχω δηλωσει!
και η πλακα τωρα, ειχα στο ντουλαπακι PMR ασυρματο Cobra.
Μου λενε τι ειναι αυτο, ακους την αστυνομια ?
Τους λεω οχι ειναι 8καναλο σε αλλες συχνοτητες δεν πιανει τα δικα σας.
Δεν ηξεραν τι ειναι αυτα!!!! και ανοιξαν τους δικους τους και εψαχναν.
Λεει στον αλλον αυτο δεν πιανει τιποτα. ΛΛΛΛΟΛΛΛΛΛ!

Οποτε ποτε μην λετε ποτε!

Και υπενθυμιζω οτι τον Ιαν 2019 που περασα ΚΤΕΟ μου ειπαν οτι εχω παρανομη μετατροπη με αλογα παραπανω απο οσα πρεπει κτλ. Επισης περισσοτερο με πρηξανε για το ιντερκουλερ, γιατι εχω βαλει μεγαλο μπροστα. 10 Χρονια ειχα το μαμα μπροστα και δεν φαινοταν καν, με ακοφτο προφυλακτηρα μετα με επιασε η μανια αλλαγης....τωρα πρεπει να το κανω αποκρυψη.
Εκανα τον κινεζο βεβαια, αλλα ακομα δεν ειχαν εντολες οπως εμαθα.
Εχω στην Κυπρο γνωστους μου με καλα japan cars πχ Galant VR4 και ουτε ζαντα δεν μπορεις να αλλαξεις!!!! οχι μονο ΚΤΕΟ δεν περνας αλλα σε σταματανε και στον δρομο!
μαλιστα αυτος τα ειχε αλλαξει ολα και εψαχνε τα μαμα, μεχρι και εξατμισεις αλλαξε για να μπορει να κυκλοφορει! ελπιζω να μην γινει καποτε ετσι και εδω!
Δεν ξερω τι θα γινει απλα λεω να προσεχουμε.

Σε αλλο forum περσι επιασαν εναν με BWM και του κατασχεσαν το αμαξι, ειχε αλλαξει μοτερ αλλα ειχε ΠΟΛΛΑ κυβικα παραπανω (απο Μ3), και ειπε οτι για να το παρει πρεπει να αλλαξει μοτερ κτλ και να το κανει εργοστασιακο....για προστιμο δεν ειχε γραψει δεν ξερω αν εχει.
Ο ΚΟΚ δεν ειναι σαφης παντως σε αυτο το θεμα, τον εχω ψαξει ποσες φορες, εχει περσινη εκδοση εχουν αλλαξει παρα πολλα πραγματα.

Το αλλο που θα κανω μεσα στον μηνα ειναι να το κανω ποιο ησυχο, μαλλον και κατι εχει παθει η εξατμιση μου κανει πολυ μπασο ηχο πολυ μουγκρισμα που ενοχλει ακομα και εμενα. Οποτε και αλλαγη καζανακι τελικο και θα μπει μεσαιο αν μπαινει και τελικο πολυ ηρεμο και ας κοψει. Θελει και κατι αλλα μαζεματακια. Ετσι που κανει οπου παω μπαμ κανει...

Ξεχασα να πω η αλλαγη νομοθεσιας εγινε το 2009 και μερικα πραγματα και το 2012, εγω την μετατροπη την εκανα Μαρτιο του 2008...Το θεμα κιολας ειναι οτι δεν μπορω να το αποδειξω γιατι δεν εχω τιμολογιο παροχης υπηρεσιων να αποδειξω ποτε την εκανα την αλλαγη. Αλλα και να ειχα δε νομιζω οτι θα τους νοιαξει.
Εχω μονο αποδειξη αγορας κινητηρα απο το 2003! αυτο εχει νουμερο κιολας αναγκαστικα δλδ για να μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι αυτος που εχεις αγορασει.

Υ.Γ σου εστειλα στο messenger τα σχετικα pdf να τα δεις για το δηλωμα κινητηρα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-03-20 στις 21:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-20, 22:05
SkidRaw Offline:
Μικρό Μέλος

Αν λες για αυτον με την BMW που ηταν και ανασφαλιστος το εχω διαβασει και εγω το συγκεκριμενο!! απο ενα 316 που ειχε πηγε να βαλει 2,5 μοτερ.

Τελως παντων, Νικηφορε θα επανελθω αφου διαβασω τα αρχειακια που μου εστειλες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-03-20 στις 23:37. Αιτία: σορρυ λαθος!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-20, 23:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SkidRaw Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν λες για αυτον με την BMW που ηταν και ανασφαλιστος το εχω διαβασει και εγω το συγκεκριμενο!! απο ενα 316 που ειχε πηγε να βαλει 2,5 μοτερ.

Τελως παντων, Νικηφορε θα επανελθω αφου διαβασω τα αρχειακια που μου εστειλες.
Σορρυ αντι quote, πατησα edit lol!!!

Δεν ξερω αν ηταν αυτος , δεν ξερω αν ηταν ανασφαλιστος, παντως ειχε μοτερ Μ3 που ειναι πολλα κυβικα παραπανω!
σε εμας δεν ειναι το ιδιο πραγμα γιατι σε κυβισμο θα ειμαστε σωστοι και στον τυπο μοτερ, πραγμα παρα πολυ σημαντικο.
Οσο για την ιπποδυναμη οποιος αμφιβαλει θα πρεπει να μας μετρησει πραγμα δυσκολο προς το παρον γιατι δεν εχει δυναμομετρα στα ΚΤΕΟ.
Ομως καποιος μου ειπε οτι εχει στο Ελληνικο και θα στελνουν εκει οταν θα εχουν αμφιβολιες αλλα δεν ξερω αν αληθευει αυτο.

Επειδη δεν εχουν γνωσεις μπορει να μην το ψαχνουν καν, αρκει να μην κανει μπαμ.

Αμα εχει πανω την μανα του και τον πατερα του λογικο ειναι να καταλαβαινουν οτι ειναι πολλα αλογα και να ψαχνονται.
Ενα μοτερ πχ με τα μαμα τετραπεταλουδα μπορει να μην το καταλαβαινουν καν!

Επισης στα κτεο θελουν να επαναφερουν και την μετρηση ηχορυπανσης, δλδ να κοιτανε και τον θορυβο, δεν ξερω ποτε θα γινει και αυτο. Ακουσα οτι θα γινει προς το παρον για τα δικυκλα μονο.
Αν γινει θα ειναι παρα πολλα αμαξια που θα εχουν προβλημα και δεν θα περνανε κτεο αν δεν τα κανουν σε μαμα επιπεδα.
Αυτο θα ειναι τεραστιο προβλημα αν γινει.

Την τελευταια φορα που εβγαλα καρτα παντως ετριζαν ολα τα τζαμια στο κτεο που εχει διπλα που κοιτας, προβληματιστηκα λιγο αλλα δεν ειπαν τιποτα τελικα! αχαχαχχαχαχααχαχ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-03-20 στις 23:47. Αιτία: Συμπληρώματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-20, 23:56
SkidRaw Offline:
Μικρό Μέλος

Σωστα αυτα που αναφερεις Νικηφορε!

Καλα στην περιπτωση που αρχισουνε ελεγχους για πειραγμενα σε ιπποδυναμη αυτοκινητα εκει να δεις τι θα γινει...Θα ξηλωνουν τα προγραμματα και ο,τι αλλο εχουνε πανω για να δυναμομετρηθουν μαμα...εκει θα γινει πανικος πιστευω.......

Το προβλημα με την φασαρια απο την εξατμιση ισως λυνεται με κλαπετο εξατμισης, βαζεις ενα κλαπετο το οποιο ανοιγοκλεινει με τηλεχειριστηριο και απο εναν "σχεδον" μαμα ηχο το ανοιγεις και γινεται πανικος. Σιγουρα θα το ξερεις το συγκεκριμενο και ισως ειναι μια λυση ακομα και για σενα που σε κουραζει ο θορυβος αλλα ειμαι σιγουρος οτι καποιες στιγμες τον θελεις!!

Λοιπον διαβασα τι χαρτια θελει και την διαδικασια απο αυτα που μου εστειλες και μεσα στις επομενες μερες θα μιλησω με Διεκπαιρεωτη που ασχολειται με παντος ειδους υποθεσεις οχηματων. Απο απλες μεταβιβασεις μεχρι αλλαγη στην αδεια κυκλοφοριας λογω αλλαγης κινητηρα. Αν θελεις να σου πω σε ποιον θα ρωτησω πες μου να σου στειλω link στο Facebook.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-20, 07:05
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Το πρόβλημα στα turbo με την ιπποδύναμη ,αν μετρήσουνε με δυναμομετρο σε κάποιο ΚΤΕΟ και όχι σε όλα ,μιας και το κόστος είναι τεράστιο,αλλά και χρειάζονται και άτομα -χειριστες με γνώσεις,είναι εύκολο....
Με πρόγραμμα τα σύγχρονα αμάξια τα κατεβάζεις όση πίεση θες ,ενώ τα πιο παλιά η αυτα με εγκεφάλους και γενικά με διαχείριση πίεσης θα γίνονται από το ιδιοκτητη με το πάτημα ενός κουμπιού .....
Κατεβάζεις το turbo να δουλεύει τέρμα κλειστή πίεση 0.2-0.3 όσο κλείνει η waste gate......
Λίγα άλογα εύκολα βλέπεις στα πολλά είναι το πρόβλημα.....

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-20, 07:46
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλημέρα, εγω το εκανα το 2008 ειχε άλλο νομο τοτε, το 2009 και 2012 εκαναν τις αλλαγες, δεν ασχολουμε καν. Το μονο που θα κανω είναι αποκρυψη οσο γινεται στο ιντερκουλερ, επειδή εχω κοψει προφ θα βαλω σιτα μαυρη αλουμινιου που την εχω ηδη, και θα το βαψω μαυρο ματ. Αυτό μονο, ουτε τηλεφωνα, ουτε τιποτα δεν κανω. Αρκετα εχω ασχοληθεί.
Από το 2008 το εχω πανω το μοτερ δεν θα κατσω να ασχοληθώ με αυτά το 2020!!!

Ασε που εμενα εχει χαλασει ο συμπλέκτης και εχω μειωσει την πιεση οσο παει στο μαμα wastegate actuator επρεπε να δουλευει 0.75 και δουλευει 0.25, ουτε 90 αλογα δεν πρεπει να είναι, γιαυτο και δεν μετρησα στην συναντηση στο δυναμομετρο.
Ουτε καν ασχολουμε όταν πατιναρει και στα 0.25 θα το δω τοτε.

Για την εξατμιση ετσι κι αλλιως εχει σαπισει θελει επισκευες, οποτε θα βαλω και μεσαιο αν μπαινει και τελικο ποιο νορμαλ να μην κανει φασαρια.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
φωτα jason TOYOTA COROLLA 111(G6) 34 23-06-23 20:38
φωτα ομιχλης basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 25 04-10-14 10:39
Φωτα george diver TOYOTA COROLLA E*101 30 13-07-09 18:35
Τα φωτα σας miller TOYOTA COROLLA E 12 10 15-09-07 19:42
Τα φωτα σας...... Hlektrologos SUPPORT 8 17-04-07 15:34

Page generated in 0,15321994 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com