Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-11-23, 14:38
Το avatar του χρήστη ominus
ominus Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 38
ominus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις βαλει ερωτηματικα και δεν σε καταλαβα.
Για τις πορτες αν εχεις εργοστασιακο συστημα κεντρικου κλειδωματος λογικο ηταν αλλιως θελει εξτρα πλακετα για οσους δεν εχουν.
Για τα τζαμια ειναι πλακετα εξτρα γιαυτο ρωτησα, αμα τα αφησεις κατεβασμενα και κλειδωσεις στα ανεβαζει?

Τελικα εχει μεσα τα γνωστα ματια υπερυθρων αριστερα-δεξια επανω στο ταμπλο?
αν εχει αυτα τοτε δεν εχει ογκομετρικο-περιμετρικη προστασια.
Το αντικραδασμικο ειναι εξτρα μαλλον δεν θα βαζουν.
Με τα μπουτον πλαφονιερας συνδεονται ολοι και βαζουν και ενα μπουτον στο καπο και ενα στο πορτ μπαγκαζ για να καταλαβει αν ανοιξουν.

Λογικα τηλεειδοποιηση δεν εχει με τετοια τιμη, τι κοντρολ εχει? τα γνωστα τα στρογγυλα που εχουν οι περισσοτεροι Cobra? οι απλοι τουλαχιστον.

Η τιμη ναι συμφωνω οτι ειναι πολυ καλη ακομα και για τελειως απλό συναγερμο!

Έχω 2 ρανταρακια αριστερά δεξιά στης κολόνες (όπως ήταν ο παλιός που του είχαν βάλει το 1998)

Από κλειδί ο cobra έχει βγάλει καινούργια τηλεκοντρόλ πλέον όπως είναι αυτά στην φωτογραφία

Και καταπάσα πιθανότητα μπορεί είναι και canbus ? Βέβαια για να τον υποστηρίξει ως canbus θα πρέπει να τον υποστηρίξει και το αμάξι πρώτα.

Στα καινούργια αμάξια πλέον όλη η συναγερμοι είναι πλέον canbus σε ότι μπαίνει

Έχοντας 3 αυτοκίνητα από το 2010 και μετά στα 2 vw δεν χρειαζόταν να βάλεις τίποτα από αυτά που μου ανέφερες λόγο ότι τα αμάξια ήταν can bus δεν χρειαζόταν να βάλεις ούτε Extra Button ούτε καλώδια ούτε τίποτα άλλο.

Έβαζες ένα συναγερμό canbus και τα έκανε όλα μόνος του

Ας πούμε τα παράθυρα που λές εσύ να ανεβαίνουν μόνα τους επάνω δεν χρειαζόταν να βάλεις Extra πλακέτα για να ανεβαίνουν τα παράθυρα.
Τα παράθυρα όλα τα ανεβοκατεβαζεις από τα κουμπία του ίδιου του αυτοκινήτου.

Αν ξεχνούσες τα παράθυρα ανοιχτά ο συναγερμός ο canbus άρχιζε να χτυπάει σε ενημερώνει ότι έχεις αφήσει τα παράθυρα ανοιχτά.

Το ίδιο και πάλι με της πόρτες και τα καπώ του Πορτ μπαγκζ αν άφηνες ανοιχτή κάποια πόρτα - καπώ η Πορτ μπαγκζ ο συναγερμός χτυπούσε

Στο ford που είχα ισχύουν όλα τα παραπάνω που έγραψα εκτός από το καπό του αυτοκινήτου, στα ford πρέπει να βάλεις Extra Button για παραβίαση του καπό
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  cobra-a4698-thatcham-cat-2-1-modular-alarm.jpg
Εμφανίσεις:  26
Μέγεθος:  16,9 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ominus : 15-11-23 στις 17:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-23, 07:47
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημερα, δεν ξερω απο canbus αφου δεν εχει η Ε11 και δεν εχω ασχοληθει.
Tον εχω βαλει τον συναγερμο μονος μου ηταν στο starlet πριν τον ειχε βαλει φιλος μου που ασχολειται.
Εβαλα και ηλεκτρικο ανοιγμα πορτ μπαγκαζ με τηλεχειρισμο δλδ.
Κανει πολλα κολπα αμα ασχοληθει με ρελεδες και προγραμματισμο του ειναι ενας της Elser.
Φαντασου σε οποιον δωσω κλειδι και το τηλεκοντρολ μπροστα κανεις δεν μπορει να το βαλει! τους λεω και πως και παλι οι περισσοτεροι δεν μπορουν πολυ πλακα. Γλιτωνω και παρκαδορους.

Στα δικα μας για να γινουν τα εξτρα θελει εξτρα πλακετες και πραγματα.
Μπορει καποια καποιοι νεοι συναγερμοι να τα εχουν στην κεντρικη μοναδα εμενα ειναι πολυ παλιος αυτος τωρα.

2 φορες εχω περασει ολες τις κολλησεις στην πλακετα γιατι ηταν ψυχρες.
Και εχω αλλαξει 2 τηλεχειριστηρια με οθονη γιατι χαλασαν και εχω κανει 3 επισκευες σε αυτα.

Αλλα τον εχω απο το 2001!!! φτου μην τον ματιαξω!

Και εχω αντικραδασμικο, ογκομετρικο 2 ζωνων με περιμετρικη προστασια, αναγνωριση ιδιοκτητη, ανεβασμα παραθυρων αν μεινουν ανοιχτα με δυνατοτητα και τηλεχειρισμου για κατεβασμα, ηλεκτρικο ανοιγμα πορτ μπαγκαζ, εχω και τα ματια για μεσα αλλα δεν τα εβαλα γιατι εχω ογκομετρικη ανιχνευση, αυτη καταλαβαινει και τα ανοιχτα παραθυρα ακομα και αν ειναι ανοιχτο το πορτ μπαγκαζ.
Συνδεση με ολα τα μπουτον και πορτ μπαγκαζ και καπο. Τηλεειδοποιηση μεχρι 400μετρα, πιανει σε αλλο οικοδομικο τετραγωνο ΧΩΡΙΣ οπτικη επαφη!!!!
και δυνατοτητα ελεγχου και προγραμματισμου επιπλεον ρελεδων για ελεγχο απο το τηλεκοντρολ. ΑΑΑ και ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες εξτρα. Εμενα δεν ειχε. Ξεχασα να πω οτι ΠΟΤΕ δεν εχει βαρεσει χωρις λογο!!!! αυτο ειναι το κυριοτερο ολων! η αξιοπιστια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-11-23 στις 08:58. Αιτία: Συμπληρώματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-23, 18:22
Το avatar του χρήστη ominus
ominus Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 38
ominus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να σου κάνω μια ερώτηση φίλε Νικηφόρε, όταν λες ηλεκτρικό άνοιγμα πορτ μπαγκαζ τι εννοείς ακριβώς δεν έχω καταλάβει?

Η Ε11 από μέσα ανοίγει από το χερούλι στο κάθισμα από κάτω και με το κλειδί του αυτοκινήτου στην κλειδαριά του Πορτ μπαγκζ με το κλειδί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-23, 07:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημερα, ο συναγερμος μου εχει δυνατοτητα προγραμματισμου σε εξοδους και μπορω να ανοιγοκλεισω ρελε με το τηλεκοντρολ του. Εχω βαλει στο πορτ μπαγκαζ ενα μοτερακι πανω που ειναι για πορτα και εχω αποσυνδεσει την κλειδαρια που δεν γινεται να παιζει μαζι.
Αν δεις στην γνωσιακη βαση δεδομενων εχω κανει how too δες http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=24950 Στην αρχη το ειχα κατω ενα αλλο αλλα δεν επαιζε σωστα και μετα εβαλα στην πορτα πανω που ειναι καλυτερο. Επισης εχω βαλει μεσα κουμπι και ανοιγει και απο εκει.
Ενα κουμπι στο τηλεκοντρολ πχ το κραταω πατημενο 2 sec και ανοιγει το πορτ μπαγκαζ, οχι τερμα πανω φυσικα απλα ξεκλειδωνει.
Το χερουλι εμενα εχει σπασει 2 φορες εχω κανει πατεντες και εσπασε και η ντιζα και εβαλα ποδηλατου shimano mountain bike.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ taxidriver109 TOYOTA COROLLA E 12 8 29-11-12 19:51
συναγερμος γιωργος724 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-04-11 18:45
συναγερμος ε12 ??? axilleas7 TOYOTA COROLLA E 12 20 28-02-11 15:35
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ PANOS SPEED TOYOTA COROLLA 111(G6) 13 23-07-09 18:03
Συναγερμος... Anonymous ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 18-05-04 23:43

Page generated in 0,13109493 seconds (78,74% PHP - 21,26% MySQL) with 30 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com