Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akisdio
Καλημερα,
Επανερχομαι μετα απο καιρο για το ιδιο θεμα
μετα απο σχεδον δεκα μηνεσ μου ξαναεσβησε το αυτοκινητο χωρις ταχητητα
το εκανε δυο φορες την ιδια μερα.
πηγα παλι συνεργειο το εβαλαν στον εγκεφαλο δεν βρηκαν τιποτα.
ολα οκ.
μου ειπαν αν το ξανακανει να παω να βγαλουν το φιλτρο της βενζιινης να το καθαρισουν μηπως εχει μαζεψει σκουπιδια
φταιει η βενζινη εννοειται οτι εδω και δυο χρονια βαζω απο το ιδιο βενζιναδικο vpower
σημερα το πρωι μολις εκανα 100 μετρα βαζω νεκρα και σβηνει παλι
τι να κανω να το παω συνεργειο?? να περιμενω μηπως το ξανακανει???ηθελα να ρωτησω και πως γινεται ( αν ξερετε ) ο καθαρισμος αυτος?? ποσο στοιχιζει???
Ευχαριστω
|
καλημερα, καλο ΣΚ!
το φιλτρο βενζινης τι να καθαρισεις??? φτηνο ειναι αμα παρεις ειδικα imitation, απλα πεταξε το και βαλε νεο!
οχι δεν φταιει σε καμια περιπτωση η βενζινη δεν το πιστευω αυτο.
Πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ πολυ νοθευμενη για να σβηνει και θα εκανε τρελες διακοπες, ρεταρισματα κτλ πριν σβησει. Αν ολα ειναι καλα πριν σιγουρα απο αυτο δεν ειναι!
αν ειναι να καθαριστει κατι, πρεπει για μενα, φιλτρο αερα σιγουρα, αν ειναι βρωμικο προτεινω καλυτερα αλλαγη με νεο (το μαμα εχεις?) και επισης σιγουρα να τσεκαρεις τα μπουζι αν ειναι οκ και καθαρα και να μην ειναι πολυ παλια. Ισως διανομεα? και καθαρισμα πεταλουδας.
Το σημαντικο να μας πεις ειναι κανει αλλα πραγματα? δλδ ανεβοκατεβαζει στροφες? ρεταρει μερικες φορες? δλδ να πατας γκαζι και να καθυστερει να επιταχυνει? να ανεβαζει στροφες?
σου ανεβαζει καθολου θερμοκρασιες?
οταν βαζεις μπροστα παιρνει ευκολα οταν εχει κρυο?
Διαβασα λιγο τα αλλα ποστς μαλλον τα εχεις κανει μερικα απο αυτα.
αν μπορεις γραψε συγκεντρωτικο ποστ αναλυτικα με οτι εχεις κανει και οτι προβληματα εχει παρουσιασει, γιατι δεν τα θυμαμαι ολα και να τα διαβαζω και γραφω και εγω τα ιδια.
Αν το εκανε σε εμενα αυτο θα εκανα τα παρακατω :
1. Καθαρισμα πεταλουδας με καθαριστικο ειδικο σπρευ.
2. Πεταμα φιλτρου βενζινης και θα εβαζα νεο.
3. Πεταμα φιλτρου αερα αν ηταν λερωμενο και νεο, αλλιως μονο καθαρισμα - πλυσιμο προληπτικο.
4. Πεταμα μπουζι αν ειχαν πανω απο 10000χλμ και θα εβαζα νεα. Αλλιως μονο καθαρισμα και ρυθμιση διακενου.
5. Καθαρισμα των μπεκ σε μηχανημα με λειζερ αν δεν εφτιαχνε με τα αλλα 3.