Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημερα, χρονια πολλα! κοιτα σορρυ κιολας δεν ξερω τι προβλημα εχεις με την μεση σου αλλα επειδη ειχα για χρονια προβλημα λογω καθησιου σε γραφειο για πολλες ωρες και χωρις ιχνος γυμναστικης, η λυση ακουει στο ονομα Yoga!!! ναι!!!! επισης δοκιμασε την μεγαλη μπαλα για πιλάτες και απο τοτε τελος στον πονο της μεσης! σου συνιστω να δοκιμασεις, με το αυτοματο σασμαν δεν σωνεις την μεση σου. Απο τοτε πλακωθηκα και σε αλλα ειδη γυμναστικης, διζυγο μονοζυγο βαρη κτλ και νιωθω τελεια και ΠΟΤΕ δεν με ξαναπιασε η μεση μου!!!
για το cruise ναι αμα κανεις πολυωρα ταξιδια ειναι κουραστικο εγω δεν κανω.
|
Φίλε Νικηφόρε καλησπέρα χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος εύχομαι για όλους μας !
Κοίτα, όσον αφορά τη μέση μου είμαι εγχειρισμένος από δισκοκήλη εδώ και περίπου 10 χρόνια. Τη μέση ότι και να την κάνω δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στην πρότερη κατάσταση παρά μόνο να την συντηρώ για να μην έχω προβλήματα. Συνήθως τις περισσότερες φορές δεν έχω πόνο αλλά νοιώθω κούραση στην μέση απο ορθοστασία , τις αλλαγές του καιρού κλπ .Όσον αφορά το Pilates που μου προτείνεις κι εγώ το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια περίπου αλλά όλο το αναβάλλω , κάποια στιγμή θα το κάνω όμως
Ξέρω ότι δεν πρόκειται να σώσει την κατάσταση το αυτόματο κιβώτιο και όπως τα βλέπω τα πράγματα το πιθανότερο θα κινηθούμε προς το μηχανικό. Το cruise control το θέλω όμως οπωσδήποτε , δε κάνω συχνά πολύωρα ταξίδια αλλά και στα ωριαία ταξίδια κουλαίνεται το δεξί μου πόδι από το συνεχόμενο πάτημα του γκαζιού. Και από τη στιγμή που δεν παίρνουμε αμάξι για τρια τέσσερα χρόνια μόνο η προσθήκη του cruise control κρίνεται απαραίτητη .
Αύριο με το καλό υπάρχει περίπτωση αν είναι ανοιχτή η Toyota στη λεωφόρο Κηφισίας να πάμε να δούμε από κοντά το Auris που το έχουν στην έκθεση τους στην έκδοση lounge που μας ενδιαφέρει.....