Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
11-07-13, 14:16
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χρειαζεται επειγόντως αλλαγή ..
|
11-07-13, 14:19
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
κ επειγοντως 1000ευρακια....
παντως εγω λεω β16 bilstein...την προτιμω απο tein απο service κ ολα!
|
12-07-13, 00:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Την ΤΕΙΝ service την κάνει ο Τζούρδας αλλά τις στέλνει στην Αγγλία το οποίο ανεβάζει το κόστος. Σε μια συζήτηση που είχα μαζί του πέρυσι,είχε κάνει ενέργειες να πάρει εδώ Ελλάδα το service κι έτσι θα μειωνόταν αρκετά το κόστος. Δεν ξέρω τι έκανε και αν του το δώσανε.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
12-07-13, 01:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
και ποιος ειπε οτι δεν γινεται επισκευη σε k-sport..........ασχετα που πλεον δεν ασχολειται ο Στρατης..............οσο για το κρατημα,με την αναλογη ρυθμιση μπηκα στην πιστα των Σερρων και το αμαξι ηταν τρενο...........κι εγω στα 7 χρονια ειμαι και περα το οτι ειναι σκληρες λογω οτι ειναι coilover,ολες αυτες ειναι σκληρες,αν χασουν λαδια τις γεμιζουν και αλλαζουν τα εξωτερικα τσιμουχακια αν σκασει παει για επισκευη που μου εχουν πει οτι επισκευαζεται..........ασε που k-sport,D2 και XYZ εχουν το ιδιο κοψιμο.........αποψη μου........
|
12-07-13, 17:30
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου dimitrise111.
Η αξία της ανάρτησης φαίνεται οταν ρυθμιστεί σωστά απο κάποιον που το κατέχει.
Αλλιώς ότι ανάρτηση και να βάλεις και δεν ρυθμιστεί κατάλληλα για την χρήση που την θες, δεν θα την ευχαριστηθείς.
Εγώ με την οτι εμπειρία έχω πανω στην d2 την θεωρώ μια πάρα πολύ καλή ανάρτηση για τα χρήματα της.
13-07-13, 16:11
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
[θελω να την βγαλω την κ sport δεν ξερω... τωρα μ εχει κατσει να βαλω την bilstein b16 pss9 αλλα μ κανει εντυπωση π εχει νομηζψ 4 σκαλες σκληροτητασ ενω η καπα εχει 36...δεν θα εχει διαφορα?
|
13-07-13, 16:26
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ειναι με 9 σκαλες συγνωμη..αλλα κ παλι δεν ειναι μεγαλη η διαφορα με τις 36 π εχει η καπα?κ επισης θελω ν ειναι σκληρες..ειναι σαν τις καπα?
|
17-07-13, 14:54
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
παιδια μετα απο λιγο ψαξιμο μ ειπανε οτι η xyz ειναι η καλυτερη gia toyota καθως την εχει κ ενασ φιλοσ μ σε σταρλετ! κ επίσης εχει 30 σκαλες....
|
17-07-13, 15:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Κι αν ρωτησεις κι αλλον θα σου πει αλλη και παει λεγοντας,οπως και το τι φοραει ενα starlet δεν εχει καμια σχεση με corolla...............σου ξαναλεω οτι xyz,d2 kai k-sport ειναι ιδιες.........οποια και να βαλεις κανει για το αμαξι σου.......στις αναρτησεις αλλαζει το τι απαιτησεις εχει ο καθε οδηγος και τι διαθετει........
|
18-07-13, 15:04
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
εγω φιλε μ δημητρη εχω πολλεσ απαιτησεις στο στριψιμο κ στ κρατημα γενικα!!!εδω ομως θα διαφωνησω λιγο γτ αν βαλω πχ την τεην σε ενα honda θα κραταει καλυτερα ενω αν τ βαλεισ xyz na mhn kραταει κ αν μπει στ κορολλα η xyz ν εχει ακομα καλυτερο κρατημα!!!δλδ αν βαλω tein p eimai προς εκει κ μεταξυ xyz...πιος μ εγγυαται οτι θα ειναι καλυτερη?ειναι δηλημααα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16399693 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|