Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Δηλσδη ρε συ Παναγιωτη τι παραπανω εχουν τα μοτερ σου ή τι παραπανω τους κανεις και βγαινουν καθαρα τα λαδια σου σε σχεση με των υπολοιπων που βγαινουν μαυρα;
Δεν εχω δει μοτερ να βγαλει καθαρα λαδια μεχρι στιγμης την ωρα της αλλαγης τους.
Κι ο λογος αναπληρωσης ή αλλαγης τους ποιος ειναι;Για να μας παιρνουν τα λεφτα;
Κι αμα ειναι ετσι πες μας τι να κανουμε στα μοτερ μας να βγαινει καθαρο οπως στα δικα σου...
|
να τα φτιαχνετε στο πεζοδρομιο ρε συ.......
ο λογος αναπληρωσης/αντικαταστασης γινεται γιατι με τον καιρο και με την τριβη πεφτει το ιξωδες. δλδ οι μπιλιες απο τις οποιες αποτελειται το λαδι 'πεφτουν' με συνεπεια την πιο συχνη επαφη των μεταλων μεταξυ τους. δεν παιζει ρολο το χρωμα εστω και να εχει πεσει το ιξωδες τους παντα.
το χρωμα το μαμανε οι αναθυμιασεις...
πανο τα συγκεκριμενα δικα μου μοτερ τα οποια χρησιμοποιω τωρα ΔΕΝ εχουν αναθυμιασεις. πολυ απλα. τα προηγουμενα που ειχα opel ascona κτλ το βγαζαν καταμαυρο. ειχαν αναθμιασεις.
και εφ οσον τα 2 δικα μου δεν εχουν αναθυμιασεις πως να μαυρισει το λαδι? θα με κανεις να βγαλω τωρα τα λαδια μου που εχουν μονο 6000κμ για να στα βγαλω φωτο? ξανθα ειναι ακομα. θα περασω τις 9000κμ...
η 101 που εχω στην κυπρο το βγαζει μαυρο. εχει μοτερ 2Ε καιει λαδια που σημαινει και περιοσσοτερες αναθυμιασεις κατεβαινουν συνεπως το λαδι μαυριζει στο καργα απο τις αναθυμιασεις/βενζινη
στο τουρμπατο μοτερ μου τις αναθυμιασεις μπορεις να τις αναπνευσεις. ακομα και με το φακο το βραδυ ουτε καν φαινεται σαν ομιχλη. απλα ο σωληνας τον αναθυμιασεων φυσαει αερα. κρυο καθαρο αερα τον οποιο τον ρουφαω κατευθειαν στην τουρμπινα...
η 12αρα εχει 45000κμ. οπως καταλαβαινει η κατασταση ειναι new. οποτε εβγαζα τα λαδια το μετανοιωνα και τα λυπομουν. καταξανθα ηταν...
ας το παμε το τοις 100 για να το καταλαβεις...
η θερμοκρασια λερωνει το λαδι κατα 25%
οι αναθυμιασεις λερωνουν το λαδι κατα 70%
οι τριβες λερωνουν το λαδι κατα 5%