Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panoramix3519
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια οταν θα μπει στο σταρλετ του χρηστου θα συνδεθουν αρκετα παραπανω πραγματα τα οποια τα εχω γραψει στο προγραμμα λειτουργουν απλα δεν τα εχω συνδεσει. Να σας πω οτι ειτε στο πουντο μου ειτε στο σταρλετ ειτε σε οποιοδηποτε αμαξι δεν αλλαζει τιποτα. Το καλο ειναι οτι αυτος ο εγκεφαλος ειναι ρομποτικης οποτε το προγραμμα που εγραψα ξεκινησε απο λευκη σελιδα οποτε αυτο μπορει να κανει οτι φανταστει ο καθενας αρκει να ξερει το γραψει στο προγραμμα του. Καποια απο αυτα που εχω ηδη γραψει στο προγραμα του ειναι εαν συνδεθει με ενα vr sensor στο στροφαλο, τον map sensor μπορει να κανει τα ακολουθα πχ. ξεκινας βαζεις πρωτη και το κρατας συμπλεκταρισμενο βγαζει εξοδο launch control. Με το που αφησεις το συμπλεκτη μπορει να χειριστει την βαλβιδα του boost controller οποτε να του πεις στην πρωτη σηκωσε μονο 0.6, μολις φτασεις στις 6000rpm δωσε εξοδο για flat shift και πατα συμπλεκτη αφου οι στροφες πεσουν 1500 ποιο κατω απο οτι οταν ξεκινησε η αλλαγη κανε την αλλαγη ασε συμπλεκτη και κοψε το flat shift. Στην δευτερα σηκωσε 0.8 , Στην τριτη με το που κανω την αλλαγη αμα δεις κατω απο 0.4 μπαρ ψεκασε τα νιτρα και μολις δεις 0.8 κοψε τα νιτρα και σηκωσε τερμα πιεση στην τουρμινα. Οποτε οπως καταλαβατε μπορει να κανει το τελειο χωρις κανενα φοβο αν ρυθμιστει σωστα με το μονο που χρειαζεται να κανω απο τη μερια μου να πατησω συμπλεκτη να βαλω πρωτη και οταν ειμαι ετοιμος απλα να αφησω συμπλεκτη και να κρατησω το γκαζι τερμα πατημενο. Και αλλα τα οποια θα χρειαζοταν ολοκληρη εκθεση γιατι οπως εγραψα και ποιο πριν ειναι απο λευκη σελιδα οποτε οτι μπορεις να σκεφτεις μπορει να το κανει αρκει να ξερεις να του το πεις. Ελπιζω να σας καλυψα με το παραδειγμα μου.
|
Κορυφαιος!!!!
Ετσι δε χανεις δεκατο και εκμεταλευεσαι στο επακρο τα πραγματικα δεδομενα και οχι αυτα που νομιζεις!
Αυτοματιστης ειμαι κα το καταλαβαινω, μπραβο που το υλοποιησες φιλε!