Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Σιγα μη ντραπω κιολας που δεν κοβω αποδειξεις. Η μηπως ειναι λιγος ο κοσμος που ζηταει να μην κοπουν αποδειξεις για να γλιτωσει λεφτα; Επισης εγω ασχολουμε μονο με καταστηματα και χονδρικη και δεν μπορω να κοψω αποδειξεις σε πελατες λιανικης. Γιατι χαρη τους κανω η μου τους στελνει αλλος για χαρη. Τους χρεωνω το ανταλλακτικο οσο το αγοραζω +10-15 ευρω η εργασια. Στην τελικη αμα θες ειναι και αυτο μπορω να κανω εγω. Αμα δε θες πας σε Γερμανο και οποιον αλλο θες, την αποδειξουλα σου και ολα κανονικα. Σιγα μη τον πιεσω κιολας τον αλλο να μου φερει το κινητο του.
Και για να τελειωνει εδω αυτη η "ιστοριουλα" επειδη το θεμα ειναι αλλο και οχι το τι βγαζει ο καθενας, ας ληξει εδω και οποιος εχει αποριες και τα συναφη υπαρχουν και τα πμ.
|
Δεν κόβω αποδείξεις => δεν αποδίδω ΦΠΑ στο κράτος.
επίσης: δεν δηλώνω εισοδήματα -> μαύρα λεφτά, φοροδιαφυγή κτλ.
μην ακούσω κανένα να κλαίγεται που φτάσαμε όπου φτάσαμε.
τώρα θα μου πεις, μόνο εγώ το κάνω; αρκετοί το κάνουν, έχουμε τόσο σκατά κράτος που μερικές φορές ίσως και είναι απαραίτητο να το κάνεις για να τα βγάλεις πέρα. άλλοι το κάνουν για υπερκέρδος
(
http://tvxs.gr/news/ellada/ebgalan-1...at-stin-eforia)
αλλά δε σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό. το κάνεις που το κάνεις μην το διαλαλείς ως κατόρθωμα όμως.
κάποια στιγμή θα έρθει μπούμερανγκ, όχι σε σένα απαραίτητα, υπάρχουν και τα παιδιά σου.