Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-05-12, 23:11
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
χαχαχαχ αυτο με το σηματακι μου θυμιζει κατι παλια αυτοκινητα που γραφουν i need nos παιζει ομως αν βαλουν να ξεκολλησει το αυτοκολλητακι εμενα δεν θα με χαλουσε η ολη ιδεα παντως για light νιτραρισμα...τωρα θα μου πεις αμαξι δεν εχεις αλλα ετσι για να λεμε : )
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 23:15
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
στο εξωτερικο παντως νιτρο και τουρμπο το εχουν ψωμοτυρι....
Παλιά 02-05-12, 00:07
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γιαννη δεν ξερω γιατι η NOS το δινει πανω απο 1600 κυβικα....
Ωστοσο οπως ειπα αν γινει ηπια χρηση δεν εχεις θεμα!!!

Τωρα οσο αφορα την κλεψια ειναι ολα σχετικα!!!!Αν κανεις κοντρες ΝΑΙ αλλα η δικια μου χρηση δεν ειναι αυτη!Ξερω πως δεν ειπατε για μενα απλα εγω θελω να παρομοιασω τον οποιοδηποτε που θα το κανει για την τρελλα του και για την κ@υλα του και τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο!!!

Φυσικα ειναι υποκειμενικα του καθενος!!!Εγω ΔΕΝ θα εβαζα παρανομο μοτερ ΠΟΤΕ πανω και να κυκλοφορω!!!!Πολλοι ομως το εχουν ψωμοτυρι!!!
Εγω δεν θα εδινα 3000+ ευρω να κανω ενα μοτερ απο 1600 σε 1800 και να παρω 20 αλογα και 2 κιλα ροπης αλλα πολλοι το εκαναν!!!
Πολλοι εδωσαν 7 και 8 χιλιαδες ευρω και το εκαναν τουρμπο!!!
Επισης το δικο μου αμαξι για να το εφτανα 180-185 αλογα με light turbo ηθελα χαλαρα 5000 ευρω και με το ιδιο ρισκο που παιρνω και τωρα για το μοτερ με μαμα μπιελοπιστονα!!!Ασε που οταν το θελω ειναι 120 και οταν επιλεξω 180-185 ενω ενα Turbo παντα θα ειναι 180 και παντα θα καιει σαν 180 αλογα!!!!

Δεν θελω ουτε να θιξω αλλα και ουτε να πεισω κανεναν απλα λεω την γνωμη μου,τα υπερ και τα κατα και ο καθενας διαλεγει και παιρνει!!!
Πιστευω να εγινα κατανοητος!!!

Πως γινεται να εχω ενα 1600 ατμοσφαιρα και να ειμαι μπροστα απο ενα διλιτρο Clio RS 197 ή απο ενα Honda Type R???Ε λοιπον γινεται και οταν θες το κανεις!!!!Μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!Εμ μαμα μοτερ ,εμ 1600 ,εμ να ανοιξουμε με 2λιτρα.........

Α!και κατι τελευταιο!Με 1200 ευρω που μου στοιχισε εμενα και να σπασω 3 ΜΟΤΕΡ λεω εγω τωρα, ξερετε ποσο θα μου εχει βγει η τρελλα?3000 max!!!Απο 500 το καθε μοτερ και 100 η εργασια παλι για μενα!!!Οποτε παιρνω και ρεστα στα 5000 που ηθελα για light turbo και δεν καταλαβαινει ο αλλος τι κεραμιδα του ηρθε!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-12, 08:55
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 333
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη με το δικο σου σκεπτικο εχεις δικιο,που κι εγω ετσι το σκεφτομαι,αλλα η καθε επιλογη εχει και την δικη της αποκριση,π.χ.εμενα αν μου σπασει μοτερ επειδη ειμαι ψιλοκουλος με τα μαστορεματα δεν θα με συμφερε η αλλαγη του..........τωρα κι εγω πιστευω οτι το να εχεις 35-...........ποσα αλογα μπορεις να εχεις,σε μια στιγμη οποτε θες,εεε ειναι ωραιο πραμα.........
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-12, 12:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
έχω 2 ερωτησεις απο περιέργεια και μονο! 1ον τι γινεται με το ΚΤΕΟ πως περναει το αμαξι? 2ον αν το δουν αστυνομικοι σε ελεγχο τι γινεται? θεωρειτε πως απαγορευεται? το λεει καπου αυτό? ετσι για να ξερουμε ρωταω. Εμενα μου εχει τυχει να κανουν ελεγχο οι ασφαλιτες και στο μοτερ μου και ελεγξαν ακομα και τον τυπο απο την αδεια!!! οταν το μοτερ ηταν ακομα στο starlet gt, καλα που το χα δηλωμενο δλδ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-12, 23:16
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Καλα σε ΚΤΕΟ ουτε καν το πορτ μπαγκαζ δεν ανοιξαν και ειχα και την μπουκαλα μεσα τοτε!
ΔΕΝ φαινεται τιποτα γιατι πολλοι απλα δεν φανεται τιποτα!!!Ελα να ανοιξω καπο και αν δεις κατι πες μου!!!
Εδω προχθες στην Θηβα ειχα ανοιχτο το καπο και μου ελεγαν μας κοροιδευεις ρε Γιαννη αλλα μολις το ειδαν στα ραουλα να τρελλαινεται γελουσαν απο χαρα,υπαρχει και στο βιντεο!!!
Γενικα δεν την εχω παντα φορεμενη!!!

Επισης υπαρχει κενο νομου!!!Οχι ξεκαθαρα πραματα!!!

Εγω την εχω παντα κλειστη οποτε και να με σταματησουν θα τους πω ΝΑΙ εχω αλλα δεν την χρησιμοποιω αλλα την εχω μονο για πιστες που ανεβαινω καθε ΣΚ Σερρες και δεν μπορουν να σου πουν τιποτα......
ΔΕΝ ειναι παρανομη η πωληση ΦΥΣΙΚΑ απλα απαγορευεται η χρηση σε δημοσιους οδους!!!!
Υπαρχει ολοκληρο αρθρο στο POWER παλιο τοτε που ειχε γινει θεμα με τα καναλια και ΝΟΜΙΚΑ δεν εισαι εκτεθειμενος!!!
Τωρα αν βγεις Αθηνων και πας με 200 και σε σταματησουν και την δουνε μαλλον δεν θα σε πιστεψουν!!!Πιστευω να γινομαι κατανοητος!!!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-12, 21:16
Το avatar του χρήστη G.corollas
G.corollas Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla '98 5d 4Α-FE
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 184
G.corollas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη εχω κ εγω μια ερωτηση.κυριως επειδη εισαι γνωστης και στη θεωρια αλλα και στη πραξη .
για ενα μοτερ 1600κ που παιζει στους 120 ιππους η εφαρμογη νιτρο δεν ειναι καταστροφικη? γιατι απο αυτα που διαβασα πιο πανω καταλαβαινω οτι αν ψεκαζεις μεχρι +30 ιππους μια φορα το 3μηνο δε θα χεις προβλημα. κατι το οποιο με βαζει σε σκεψεις γιατι δε βαζουμε ολοι νιτρο...
Ποια προεργασια εκανες εσυ στα αυτοκινητα που εβαλες νιτρο ωστε να μη ρισκαρεις πολυ καποιο σπασιμο?
υγ.παντως ειναι οντως δελεαστικο να χεις αυτη τη δυνατοτητα μια στο τοσο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-12, 11:50
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
τι μια στο τριμηνο...ο Γιαννης εχει πιει στο 2μηνο 4 μπουκαλες...και στο παρκαρισμα νιτρατος μπαινει χεχε νομιζω ειναι υπερsafe τα 30-35 σε μεγαλο μοτερ απο την στιγμη που εχουμε τον Γιαννη με 60 αλογα κ να εχει δουλεψει full το συστημα..οσο να πεις αν υπηρχε θεμα κατι θα ειχε δειξει (φτου φτου σκορδα)..κ γνωστος μου παντως σε impreza με 330 αλογα πεταξε μεσα και μια μπουκαλα με 45 αλογα...μεχρι στιγμης δεν εχει θεμα, αν και δεν νιτραρει συχνα, μονο ανοιγματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-12, 13:03
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το νιτρο ειναι χρησιμο μονο για ανοιγματα! τωρα αν καποιος το θελει ετσι για την πορωση ε οκ αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει, εγω προτιμω να κανω κοντρες αν τυχει δεν τις κυνηγαω με τις δυναμεις του μοτερ μου και οχι με τετοια κολπα. Οπως το βλεπει ο καθενας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-12, 01:23
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Χαιρομαι που με ρωτατε και φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα να απαντησω και να πω πως σκεφτομαι!!!!
Λοιπον τα 30-40 αλογα σε ενα μοτερ 1600 ειναι οντως αρκετα αξιοπιστα!!!
Τωρα απο τα 50 και πανω και ποσο μαλλον εγω με +60 περιπου (ισως και λιγο παραπανω +64-65) ειναι ρισκο!!!Βεβαια να πω πως ακομα και 20 αλογα να ριξεις εαν το καυσιμο σου ειναι σε αναλογια πανω απο 14 σε ολο το φασμα ε τοτε θα το λιωσεις!!!
Εγω τι κανω λοιπον:
Εγω παρει ολες τις παραμετρους!Εκανα προγραμμα με 1-2 μοιρες κομμενο avance και εχασα 1-2 ατμοσφαιρικα αλογα ,εβαλα ενα νουμερα πιο ψυχρα μπουζι ,οταν νιτραρω εχω ΠΑΝΤΑ μεσα 100αρα και οχι φθηνιαρικη και ανα 2 γεμισματα και ενισχυτικο οκτανιων!!!!
Με ΟΛΑ αυτα δουλευω και αναλογια καυσιμου απο 13 στο πατημα και στις 6000-6500 που κανω την αλλαγη ταχυτητας κατεβαζει μεχρι και το ΥΠΕΡ πλουσιο μειγμα στο 11:1!!!
ΟΠΟΤΕ η πιθανοτητα να παει κατι στραβα μειωνεται κατα πολυ ΧΩΡΙΣ βεβαια να πεις ποτε οτι δεν θα παθεις τιποτα!!!Ειπαμε στο πισω μερος του μυαλου μου το εχω......
Ποσα αμαξια μαμα δεν εχουν παθει σοβαρες ζημιες?

Να πω επισης οτι εχω και τον εγκεφαλο της NOS προστασια για τον κοφτη,να μην νιτραρει στον κοφτη ΠΟΤΕ καθως εχω και οργανο Innovate Wideband το οποιο το τσεκαρω ΠΑΝΤΑ σε καθε πατημα του NOS και ευτυχως βλεπω παντα πλουσια μειγματα!!!!
ΦΥΣΙΚΑ αν το 11:1 το κανεις 13:1 θα σηκωσεις 6-7 αλογα ακομα αλλα δεν αξιζει να ρισκαρεις!!!!

ΜΕ ολα αυτα λοιπον εγω κρινω οτι δεν εχω θεμα ,εχω παρει τα μετρα προστασιας που χρειαζονται και εξαλειφω τις πιθανοτητες να παει κατι στραβα!!!Βεβαια να μηδενιστουν αποκλειεται ετσι!!!

Μεχρι στιγμης στους 8 μηνες που τα εχω ,εχω καταναλωσει περιπου 10 μπουκαλες!!!

Τωρα η ζωη θελει και ρισκο!!!Φυσικα ειναι ωραια και μοναδικη φαση να εχεις δυναμη οποτε και οταν την θες!!!

Τωρα οσο αφορα τα κολπα ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο!!!ΠΩΣ να νικησεις ενα saxorallo οταν εγω ζυγιζω 1120++++ κιλα και αυτος που το οδηγα να φτανουν και οι δυο μαζι τα 900 κιλα και να εχει και 130-140 αλογα!!!!
Αυτο δεν ειναι κολπο?
ΔΕΝ συζηταω για τους πονηρους που εχουν διλιτρα και δηλωνουν 1400 και 1600......
Ενα ατμοσφαιρικο με 120 αλογα και με 1120+++κιλα πως θα γινει να ειναι μπροστα αλλιως ρε παιδια???Μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!!

Να πω και κατι τελευταιο να μην κουραζω ,εγω με 1000 ευρω κανω πλακα οτι κινειται μεχρι 200 αλογα απο ατμοσφαιρα και τουρμπο σε κλασικες καροτσες και saxoralla με 140-150 αλογα οποτε πιστευεται οτι απο το megane θελω και κατι ακομα????
Για μενα να εχω αυτο το αμαξι και οποτε θελησω να ειμαι μπροστα απο Type R ευκολα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη υποθεση!!!Ακομα και διλιτρο να το εκανα το megane δεν θα ειχα καμια ελπιδα......
Ξερω τι οδηγαω και ξερω και τι απαιτησεις εχω απο αυτο!!!
Μεχρι στιγμης δοξα το Θεο ΟΛΑ πανε πολυ καλα!!!!
Ξερετε πολλα megane coupe να ειναι μπροστα απο πολλα αμαξια και να πηγαινει ετσι?Γιατι εγω εδω στο Βολο ,να μη πω στην Ελλαδα , δεν ξερω κανεναν!!!!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16483998 seconds (81,52% PHP - 18,48% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com