Λοιπον επαναφερω αυτό το θεμα καθως αυτό το ΣΚ ειχε DRAG DAY στην Λαμια!!!
Δυστυχως δεν προλαβα να ενημερωσω ότι θα πηγαινα και φυσικα δεν θα μπορουσα να λειπω και πηγα και χθες και σημερα!!!
Χθες πηγα μονος ,αν και πηρα και τον MITSOS τηλ.αλλα δεν καταφερα να τον βρω και σημερα με συναδελφο αλλα δωσαμε ραντεβού με τον φιλο Λεωνιδα από τα Τρίκαλα(itsantar) μετα από τηλ.επικοινωνια μαζι του!!!
ΗΤΑΝ φυσικα ΠΟΛΥ ωραια με όχι πολλες συμμετοχες βεβαια αλλα αρκετα καλες όμως με καλους χρονους!!!
Να πω ότι σημερα φορεσα και το μπλουζακι του 10 Χρονια CorollaClub και κρατησα την σημαια του Club ψηλα!!!
Μερικα αμαξια ηταν το πολύ δυνατο Τρικαλινο EVO του Αποστολου με ένα τελευταιο 9.6 στα 400μετρα και 237 χμ εξοδου ,ένα RENAULT 5 BIMOTO με δυο μοτερ μπροστα και πισω 2τρα με 350+ ατμοσφαιρικα αλογα(172Χ2 σε μαμα μορφη τα μοτερ) και ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ παρακαλω με 11.8 και 190 χμ εξοδου ,αφησε πισω EVO σε κοντρα ανω των 500 ιππων
,αρκετα EVO πανω από 7 συνολικα ,ουτε HYUNDAI να ηταν ρε παιδια.......
Ενδιαφερον συμμετοχη για τα δικα μας δεδομενα ηταν ένα Λαμιωτικο Corolla TS (ακους Αντρεα ,Νεοκλή ,Θοδωρή....) με ΝΙΤΡΑ +50 μου ειπε το παιδι , μαμα με εξατμιση και φιλτρο, όμως αφου χθες το ειδα ότι εκανε 14.8 με 155 χ.εξοδο(οσο εκανα και εγω με το megane......
) και σημερα 14.7 με 160!!!
Γενικα επειδή μιλησα με το παιδι δεν δουλεψαν καλα τα ΝΙΤΡΑ και γενικα πολλα αμαξια ειχαν ΝΙΤΡΑ και δεν ηταν ρυθμισμένα ......
Γιατι δεν φωναξαν εμενα???Τελικα τοσο δυσκολο είναι ή τοσο δυσκολα αμαξια είναι αυτά τα Japan (ειχε και HONDA S2000 πρόβλημα με τα ΝΙΤΡΑ)???!!!
Το κακο της υπόθεσης η αφορητη ζεστη σημερα ,καηκα από τον ηλιο είμαι με BEPANTHOL από της 19:00 που ηρθα!!!!
Δειτε λεπτομέρειες στην σελιδα Proaction.com!!!
Αυτά!!!
To RENAULT 5!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202910012744372