Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Τι να πω οκ.
Παντελη δεχομαι να κανω διαλογο αλλα οχι ομως να ισοπεδωνουμε τα παντα.
Δεν μπορουμε να λεμε οτι ακομη και ενα swift με group n τελικο θα ηταν ενα και το αυτο!!
Το μοτερ το συγκεκριμενο εχει τον πατερα του και την μανα του. Σφυριλατα, ροικες, αγραφο,κτλ κτλ Το αυτοκινητο κανει καλυτερο χρονο πιστας. Ειναι πολυ γνωστο στην περιοχη μας. Το αυτοκινητο ειναι του κ. Μπαλαση (παππου) απο Κατερινη. Ειναι πριονι. Αν το αντιλαμβανεστε δουλευει με 1η ταχυτητα καθως το σασμαν του ειναι φτιαγμενο απο Μαστορα με αρχ...@.
.....και μετα εσεις μου λετε οτι ενα 4efte θα εκανε καλυτερο χρονο.....
|
και σου λεω εγω τωρα πρωτον εστω οτι εσυ δν γνωριζες ταμαξι? θα κατλαβαινες οτι φοραει αγραφο σφυριλατα και εχει και ροικη μονο και μονο απο τον ηχο...???? δευτερον με ανοιγμα μιας πρωτης εσυ καταλαβαινεις εαν ενα αυτοκινητο ειναι δυνατο η οχι???
ασχετο αλλα εχεις ακουσει swift gti τετραπεταλουδσο?? θα σου σηκωθει η τριχα....απλα σου ψιλοαπαντησανε σε ιδιο υφος.. ο καθενας εχει την αποψη του γιωργαρα....
σου ξαναλεω σχολιαζουμε το συγκεκριμενο βιντεο...που εσυ ο ιδιος ποσταρες φιλε...απλα ειπαμε οτι δν πανε τα αναμενομενα οχι οτι δν πανε καθολου....
και επισης ναι ο συγκεκριμενος μηχανικος ναι ειναι αρκετα γνωστης...αλλα για θεματα σασμαν υπαρχουν και εδω αθηνα καλες λυσεις...οσον αφορα την απαξιωση δν συμφωνω..εγω μιλαω για το συγκεκριμενο πχ του φιλου μου και απλα λεμε οτι εαν δν βαλει ενα αλλο σασμαν και εαν δν βγαλει τα 17αρια εινια φυσiκο να σερνεται..οποτε δν βλεπω καπου να διαφωνουμε.......