Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 169
την τσιμπισα !! την εχω εδώ μπροστά μου και τώρα σκέφτομαι που να πάω για να μου την β´αλουνε...
εουμε καμιά ιδέα για το πού χωρίς να μου πιάσουν τον ποπό? πόσο περίπου θα μου πάρουν? μένω καισαριανή οπότε κάπου στα πέριξ αν ξέρετε κάτι θα με βόλευε
φωτογραφιούλες όπως υποσχέθηκα και όπως πρέπει σε ένα φόρουμ.
Την έβαλα σήμερα αλλά δεν χώραγε να μπει προς τα πάνω... Είναι λίγάκι διαγώνια και ελάχιστα προς τα κάτω.
Κάνει ένα απίστευτα όμορφο μπάσο ήχο και μετά τις 2000 στροφές νιώθω το αμάξι να αρπάζει πιο νευρικά. Πολύ καλή κίνηση και την συνηστώ!
**Θα βάλω και βιντεάκι το απόγευμα βρε παραπονιάριδες!! απλά τώρα είναι μεσημέρι... χαχαχαχα
Δύναμη Σεβασμού: 379
που την τοποθέτησες δεν έπρεπε να μπει έτσι μπορούσε να σου βάλει ένα πρόσθετο κομμάτι στην διάμετρο σου κόβοντας λίγο απο σενα και να κάνει ποιο κοντό λάμδα κάτω απο το πάτωμα και να έρθει στην ευθεία ωραία ειναι παντός
χμμμ... ευθεία δεν γινόταν να μπει γιατί με φώναξε να το δω και εγώ. Ήταν μεγάλο το καζάνι και είχε κάτι σωληνάκια που το έκαναν ανέφικτο να μπει ευθεία... :/