Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-02-12, 18:43
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε γιωργο μια ερωτηση:οταν λες οτι με τον καιρο ξεχειλωνει η εξατμιση(το καζανι) εννοεις το μεσαιο ή το τελικο ή και τα δυο?
ακριβως δεν ξερω να σου πω παντως το αμαξι για μερικους μηνες,ισως χρονο πηγαινε μπουνια ,σιγα σιγα αρχισε να πεφτει η αποδοση του ,πριν παω δυναμομετρο του κανα γενικο σερβις ,λαδια μπουζι φιλτρο βενζινης /λαδιου, καθαρισα μπεκ ..το αμαξι πηγαινε καλυτερα αλλα παλι οχι οπως οταν πρωτοεβαλα την εξατμιση...δεν μιλαω για τραγικες διαφορες που ωα τις αντιλαμβανεσαι σε χαλαρη οδηγηση φυσικα

Ο ηχος της εξατμισης οσο περναγε ο καιρος εγινε λιγοτερο ξερος και λιγο πιο δυνατος ,μιας και καηκαν οι υαλοβαμβακες οποτε τωρα λογικα ειναι σχεδον κουφια τα καζανια μεσα και επεσε το backpressure.. (υποθεσεις κανω) επισης ενα απο τα καζανια κανει ενα συντονισμο ελαφρυ σαν τσιτσιρισμα οταν αφηνω γκαζι... μαλλον καποιο διαφραγμα την εχει ακουσει δεν ξερω.

ο καταλυτηης ειναι hjs 200cpi 3 για καποιον που ρωτησε

αν ξαναφτιαχνα εξατμιση εγω θα αλλαζα καταλυτη,θα καταγουσα μεσαιο και θα βαζα 45 σωληνα με μια group n πισω που ειναι φτηνη και αποδοτικη κι ας μην ειναι η πιο ωραια εξατμιση που υπαρχει

Τελος για το φιλτρο... πουλαει ο Gmaster6 μεταχειρισμενο βαρελακι bmc cdaμαζι με κιτ καθαρισμου σε πολυ καλη τιμη ,ψαξτο στις αγγελιες ή στειλε του p.m ..Το βαρελακι αξιζει τον κοπο αν θες μια αισθητη αποδοση στις ψηλες στροφες(απο 4000 και πανω) μαζι με ωραιο ηχο..

με τις φιλτροχοανες θα δεις χαρα μονο τετοιες μερες που κανει ψοφοκρυο και δε ρουφανε βραστο αερα να ψοφαει το μοτερ ,σαφως βεβαια υπερτερουν σε ηχο και κοστος....αν διαλεξεις φιλτροχοανη παντως,διαλεξε μικρου κωνου...ουτε μανιταρια ουτε χωνια τεραστια...και πηγαινε την οσο πιο κοντα στο φτερο μπορεις

Αν δε σε νοιαζει ο ηχος ουτε θες πατεντες και βιδωματα ....περνεις το kn φιλτρο στον παπα και ειναι ή πιο τιμια επιλογη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 21:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όταν ο καταλυτης ειναι για πολλα αλογα εκτος της τιμης θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ζεσταμα για να φτασει στην θερμοκρασια λειτουργιας, αυτος που ειναι για πολλα αλογα σημαινει πως ειναι και για πολλα κυβικα που εχουν αλλη ροη καυσαεριων! το λεω γιατι εγω για να βγαλω καρτα πεδευομαι καθε φορα να κανω βολτες να ζεσταθει, βεβαια ενα turbo moter εχει διαφορετικη ροη καυσαεριων απο ενα ατμοσφαιρικο, αλλα να το εχεις υποψην! το ιδιο επαθε και ο αδερφος μου που εβαλε μεταλλικο σε suzuki swift 1000cc και μετα πεδευοταν να βγαλει καρτα, δεν τον εφτανε με τπτ σε θερμοκρασια λειτουργιας! προσοχη λοιπον στην επιλογη καταλυτη, να μπει αυτος που αντιστοιχει στα κυβικα σου, μην ακους οτι ειναι για πολλα αλογα και θα τραβαει καλυτερα και αλλες μπαρουφες....επισης οι μεταλλικοι ειναι μεν ποιο ελευθεροι και χαλανε ποιο δυσκολα απο τους κεραμικους, αλλα εκτος οτι βγαζουν παραπανω καυσαερια (λογικο αφου ειναι ποιο ελευθεροι) αργουν να ζεσταθουν δλδ να φτασουν σε θερμοκρασια λειτουργιας! φαντασου οταν πηγα εγω για καρτα εδειχνε το μηχανημα πανω απο 120-140 στους υδρογοναθρακες!!!! ενω οταν ζεσταθηκε κανονικα πηγε καπου 35-38 και μπορουσα και καλυτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 22:52
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιζει ρολο ο καταλυτης σαφεστατα αλλα αλλο να βαλεις 200αρη καταλυτη οπως εγω ας πουμε στο megane με 50αρα σωληνα και με μεσαιο μαζι και αλλο να βαλεις 200αρη σε 70αρα σωληνα και μονο τελικο χωρις μεσαιο!!!!Ειναι και θεμα συνολου δηλαδη!!!!

Στο Punto εχω 100αρη της VIC!

Στο megane εχω της HJS 200αρη και μια χαρα τον ζεσταινω στην 50αρα σωληνα με μεσαιο και τελικο στα 1600 κυβικα μου και στα 120 αλογα μου!!!Αυτος ειναι σιγουρα για πολλα αλογα αλλα δεν εχω θεμα!!!!Ουτως ή αλλως οταν πας για ΚΕΚ πας μια γρηγορη βολτα 5 λεπτα και εισαι ΟΚ!!!!Δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα γι αυτο!!!
Μου ειχαν πει για 300αρη ,εβαλα 200αρη και ειναι ΟΚ!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-12, 04:48
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιζει ρολο ο καταλυτης σαφεστατα αλλα αλλο να βαλεις 200αρη καταλυτη οπως εγω ας πουμε στο megane με 50αρα σωληνα και με μεσαιο μαζι και αλλο να βαλεις 200αρη σε 70αρα σωληνα και μονο τελικο χωρις μεσαιο!!!!Ειναι και θεμα συνολου δηλαδη!!!!

Στο Punto εχω 100αρη της VIC!

Στο megane εχω της HJS 200αρη και μια χαρα τον ζεσταινω στην 50αρα σωληνα με μεσαιο και τελικο στα 1600 κυβικα μου και στα 120 αλογα μου!!!Αυτος ειναι σιγουρα για πολλα αλογα αλλα δεν εχω θεμα!!!!Ουτως ή αλλως οταν πας για ΚΕΚ πας μια γρηγορη βολτα 5 λεπτα και εισαι ΟΚ!!!!Δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα γι αυτο!!!
Μου ειχαν πει για 300αρη ,εβαλα 200αρη και ειναι ΟΚ!!!
+1000 κι εγω τον ιδιο εχω στο 1400αρι και δεν εχω προβλημα απλα οσο πιο ζεστο τοσο πιο καλα, βγαζω καλυτερα νουμερα απο οτι με τον εργοστασιακο
Απάντηση με παράθεση
corolla e111
Παλιά 03-02-12, 11:52
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 185
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111

εγω για κτεο και καρτα καυσαεριων περναω σε 4 μηνες περιπου οποτε θελει αλλαγη..οταν πηγα να ρωτησω μου προτιναν να βαλω hjs 200αρη...κι εγω μεταλικο θελω να βαλω γιατι ειναι καλυτεροι κι ας ειναι λιγο πιο ακριβοι..απλα
1) σε μεταλικο υπαρχει ας πουμε και 150αρης ή 100αρης η αλλοι μεταλικοι καταλυτες για πιο λιγα αλογα που θα μπορουσα να βαλω???
2)αν αλλαξω καταλυτη (και λ) θα πρεπει να αλλαξω και εξατμιση,δηλ. καλο θα ειναι να γινει η αλλαγη μαζι με μεσαιο ή τελικο??αν αφησω τη μαμα εξατμιση θα εχω προβλημα??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-12, 21:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εξαρταται τι μοτερ εχεις και ποσο κοβει η μαμα εξατμιση! αν το παρακανεις σε διαμετρο κτλ μπορει να χασεις backpressure και να γινει ψοφιμι το μοτερ και να κρεμαει και να μην τραβαει καλα! το εχουν παθει αρκετοι, δεν σημαινει παντα οτι ποιο ελευθερη εξατμιση ειναι καλυτερα! θελουν υπολογισμους αυτα. Στο θεμα θερμανσης του καταλυτη ειπαμε αλλο ατμοσφαιρικο αλλο turbo! στα ατμοσφαιρικα ζεσταινει ευκολοτερα τον καταλυτη! εγω καταλυτη εχω και ενα τελικο ελευθερας μονο και downpipe μπροστα χειροποιητο, η εξατμιση ειναι 55mm, αλλα για να ζεστανω καταλυτη πρεπει να το λιωνω και οταν εισαι σε κινηση και απανοτά φαναρια και πας σημειωτον με 20χλμ λιγο δυσκολο!!!! οποτε πως να βγαλει μετα καρτα? αυτο το προβλημα ειχα! ή οταν ειχα περασει ΚΤΕΟ και ηταν 1χλμ απο την δουλεια μου και πηγα εκει αμεσως πως να ζεσταθει? ακομα το ρελαντι ψηλα ειχε! το πηρε ενας εκει περα και τουρμπιζε ποση ωρα βολτες και χαιροτανε για να καταφερει να βγει καρτα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-12, 23:41
Το avatar του χρήστη lefteris86
lefteris86 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: 101 sedan '97
Περιοχή: ηρακλειο
Δύναμη Σεβασμού: 192
lefteris86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δηλαδη ρε παιδια ας το παρουμε λιγο απο την αρχη. για ενα 1300 η ενα 1400 κυβικα ατμοσφαιρικο. ο σωστος αφτερμαρκετ καταλυτης λετε πως θα ειναι ενας μεταλικος διακοσαρης? ακουστηκαν πολλες αποψεις και πιστευω οτι μπερδευομαστε λιγακι.
χωρις παρεξηγηγση παντα ε???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-12, 16:59
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lefteris86 Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη ρε παιδια ας το παρουμε λιγο απο την αρχη. για ενα 1300 η ενα 1400 κυβικα ατμοσφαιρικο. ο σωστος αφτερμαρκετ καταλυτης λετε πως θα ειναι ενας μεταλικος διακοσαρης? ακουστηκαν πολλες αποψεις και πιστευω οτι μπερδευομαστε λιγακι.
χωρις παρεξηγηγση παντα ε???
Ο ιδανικος ειναι ο 300αρης!!!
Για μαμα επιδοσεις ο 400αρης !!!!
Για μεγιστες επιδοσεις ο 200αρης!!!
Πιστευω να σε καλυψα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-12, 17:33
Το avatar του χρήστη lefteris86
lefteris86 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: 101 sedan '97
Περιοχή: ηρακλειο
Δύναμη Σεβασμού: 192
lefteris86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ιδανικος ειναι ο 300αρης!!!
Για μαμα επιδοσεις ο 400αρης !!!!
Για μεγιστες επιδοσεις ο 200αρης!!!
Πιστευω να σε καλυψα!
πολυ ωραια. και οπως καταλαβα καλο θα ηταν να συνδιαστει και με μια 50αρα σωληνα για καλυτερη συμπιεση των αεριων. παιζει να κρεμασει στα 1300 κυβικα? εχουμε και μια διαφορα 300 κυβικων απο το δικο σου megane δεν ειναι και λιγη....ε??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-12, 20:20
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lefteris86 Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ ωραια. και οπως καταλαβα καλο θα ηταν να συνδιαστει και με μια 50αρα σωληνα για καλυτερη συμπιεση των αεριων. παιζει να κρεμασει στα 1300 κυβικα? εχουμε και μια διαφορα 300 κυβικων απο το δικο σου megane δεν ειναι και λιγη....ε??
o 100αρης ειναι για αμαξια με πολλους ιππους και πολλα καυσαερια ειναι σχεδον σαν να βαζεις κουφιο καζανακι στα δικα μας κυβικα...200αρης ειναι αυτος που αποδιδει τα μεγιστα στα δικα μας μοτερ,300αρης και πανω ειναι για τελειως στοκ καταστασεις ή πιο μικρα μοτερ

50 αρα βαζεις στο 1400-1600... στο 1300 ισως 45-48αρα να ναι καλυτερη επιλογη...
χωρις να μαι ειδικος φυσικα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τελικο Καζανακι και Φιλτρο Αερος! reiver TOYOTA COROLLA E 12 0 16-03-17 11:43
Φιλτρο-εξατμιση elpis TOYOTA COROLLA E 12 216 04-04-11 08:58
Απορια για φιλτρο αερος. Victhor ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 27-01-11 20:19
Εξατμιση/Φιλτρο madvam TOYOTA AURIS 47 05-01-10 19:35
Εξατμιση Φιλτροχοανη kjunior TOYOTA COROLLA 111(G6) 15 06-04-06 17:40

Page generated in 0,17307401 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com